eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم🔥 نعنا را اضافه میکنیم🌱 نیم ساعت که گذشت آبلیمو و پوست لیمو را اضافه میکینم 🍋 نگذاریم تا شربت خنک شود و برای سرو کمی از شربت را با آب یخ مخلوط میکنیم و به دلخواه تخم شربتی میریزیم 🍻 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
طرز تهیه: گوشت گوسفندی 300 گرم لپه نصف لیوان آلو 10 عدد پیاز 1 عدد رب 2 ق غ خوری نمک فلفل زرد چوبه زعفران ب میزان لازم ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و ب همراه گوشت خوب تفت میدیم بعد لپه ک از قبل خیس کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم باهم تفت میدیم ک بوی خامی لپه گرفته بشه رب نمک فلفل زرد چوبه اضافه میکنیم تفت میدیم و ب اندازه کافی اب میریزیم و اجازه میدیم 4 ساعت بپزه و جا بیافته 1 ساعت آخر بهش الو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بپزه من عاشق این غذام و فراوون دوس دارم امیدوارم امتحان کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌸🌸براى اينكه اثر پاك كنندگى مايع ظرفشويى بيشتر بشه و روى ليوان و ظرف ها چربى و رد چاى نمونه اول يه ليوان مايع ظرفشويى بریزید بعد يه ليوان سركه بعد هم يه ليوان آب يكم ظرف رو تكون بدید تا خوب مخلوط بشن بعد يكم فرصت بدید تا مايع خوب حل بشه بعد ازش استفاده کنید ظرف ها انقدر تميز ميشه كه نگو و نپرس 🧴 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
مواد لازم تهیه گوشت قورمه گوشت (گوسفند یا بره) با چربی یک کیلوآب / نمک / پیاز طرز تهیه ی گوشت قرمه ابتدا گوشت را بصورت قیمه ای خورد می کنیم. گوشت های با استخوان را نیز می توانید در قطعات کوچک تر بگذارید. اگر چربی خود گوشت را دوست ندارید، می توانید با اضافه کردن روغن چربی گوشت را جبران کنید. پیاز را پوست می کنیم و دو نیمه می کنیم و با گوشت ها داخل قابلمه می ریزیم. تا روی گوشت ها آب جوش می ریزیم و نمک می زنیم. و می گذاریم تا گوشت ها نیم پز شود. آذری ها به گوشت در این مرحله گوشت بُز باش می گویند، که نون را در آن تریت کرده و مثل آبگوشت، خوراک بسیار لذیذی  است. آب گوشت را در این مرحله جدا می کنیم و گوشت را داخل ماهی تابه می ریزیم. با اضافه کردن نمک و روغن می گذاریم گوشت خوب سرخ شود. وقتی رنگ گوشت ها تغییر کرد و کمی تیره شد آن را از روی حرارت بر می داریم و میگذاریم تا خنک شود. حالا می توانید آن را درون یک ظرف یا به صورت بسته های کوچک داخل فریزر نگهداری کنید و خیال تان آسوده باشد که تا مدتی گوشت آماده دارید. برای آماده کردن گوشت قورمه نمک زیادی استفاده می کنیم تا مدت طولانی تری بتوانیم آن را نگهداری کنیم. قورمه ی آماده شده به زودی تصمیم دارم روش تهیه ی خوراک هایی که در آنها از گوشت قورمه استفاده شده برای تان آموزش بدهم، منتظر باشد! ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیای 👌😉 😍 🍛 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنیر ماسکاپورنه بسکویت توت فرنگی خامه قنادی 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷 این اش حتمآ سبزی کوهی که اسمش ( آق پنجر )هست میخواد سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود سپس سبزی و بلغور ( شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم (میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین) ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها😍🍷 شیر یک لیوان بستنی وانیلی یک‌لیوان کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ موز یخ زده سه عدد بزرگ سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین همه ی مواد رو تو‌ میکسر بریزید و‌میکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک رو‌تو لیوان بریزید ‌ با بادام زمینی و خامه تزیین کنید. ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷 اول داخل یه قالب مستطیل از قبل ژله رنگین کمان رو درست کنید ژله رنگین کمانو به صورت عمودی با چاقو برش بزنین و با کاتر قلب قالب بزنین قالب اصلی رو چرب کنین ۲ بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل کنید و روی بخار آب جوش هم بزنین تا کاملا شفاف بشه و بعد بذارید کاملا خنک بشه بعد یک لیوان شیر سرد اضافه کنید و قشنگ هم بزنید اگه دوست داشته باشید میتونید رنگ خوراکی هم بزنید من چند قطره قرمز زدم صورتی شد. یه لایه از ژله رو بریزید داخل قالب نیم بند که شد قلبهاتونو بچینید و دورش ژله رو بریزید بذارید نیم بند بشه تا قلبها فیکس بشه قلبهاتون بعد قالبتونو از ژله پر کنید و بذارید ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال بمونه.بعد با دست کناره های ژله رو جدا کنید و برگردونید داخل ظرف سرو ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🔷 حبوبات خام ۱ لیوان (ترکیبی از نخود، لوبیا چیتی و لوبیا سفید) ۱ عدد سیب زمینی نگینی، ۱ عدد پیاز خرد شده، ۱ عدد هویج رنده شده، ۱ ق غ رب گوجه، ۱ ق م روغن، ادویه های دلخواه و آبلیمو پیاز رو در روغن تفت میدیم، رب و ادویه هارو اضافه کرده و پس از رنگ باز کردن رب، حبوبات خیس خورده رو همراه آب جوش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا بپزه. اواخر پخت هویج و سیب زمینی رو افزوده و اجازه میدیم تا جا بیفته. با آبلیمو نوش جان کنید. این مقدار برای سه نفر مناسبه ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
مهلبیه شکلاتی😍😍 ۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔🍟...🍭...🍟🍔 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️