طرز تهیه فالوده شیرازی :
ابتدا نشاسته و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند. مخلوط نشاسته و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نشاسته خمیری شکل شده و وسط ظرف جمع شود. دقت داشته باشید که مواد را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد برای این کار 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان لازم است.
در این مرحله خمیر را داخل دستگاه فالوده ساز بریزید و یک کاسه حاوی آب سرد را در مقابل خروجی دستگاه قرار دهید تا رشته های فالوده داخل آن بریزد و خودش را ببندد. بعد از اینکه رشته ها آماده شدند آب فالوده را برای چند بار عوض کنید و آب یخ داخل آن بریزید تا کاملا خنک شود. اگر دستگاه فالوده ساز ندارید میتوانید خمیر را داخل چرخ گوشت بریزید و رشته های فالوده را آماده کنید. رشته های فالوده را داخل شربت بریزید و بعد از مخلوط کردن با آب لیمو و یا آب مربای آلبالو سرو نمایید.
طرز تهیه شربت فالوده :
برای درست کردن شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید تا یخ زده شود. اما اگر دستگاه بستنی ساز ندارید از این روش استفاده کنید. ابتدا یک کاسه کوچک را داخل یک ظرف بزرگتر قرار داده و مابین آن ها را با یخ پر کنید و روی یخ ها کمی نمک بپاشید تا سرمای بیشتری تولید شود.
حالا همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه کوچکتر بریزید و با همزن مرتب هم بزنید تا مواد حالت جامد پیدا کند. اما روش سوم برای درست کردن شربت به این شکل است که همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف فلزی بریزید وداخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. هر نیم ساعت یک بار شربت را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید و مجدد به فریزر برگردانید تا بخوبی یخ زده و به شکل دلخواه درآید.
نوش جان 😊
منبع : نمناک 🍙
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#فتوچینی_با_کوفته_قلقلی
یک عدد پیاز رو رنده کردم وبا یکی دوقاشق روغن زیتون تفت دادم ودوحبه سیر له شده و دوتا گوجه فرنگی رو میکس کردم وبه پیاز اضافه کردم ونمک وادویه وفلفل واویشن زدم ویک قاشق هم سس فلفل زدم وگذاشتم سس غلیظ بشه
فلفل دلمه ای رنگی وقارچ رو هم تفت دادم وبه سس اضافه کردم
تو یه کاسه ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ویک عدد پیاز رنده شده ودوقاشق ارد سوخاری ونمک وزردچوبه وفلفل خوب ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم وبعد قل قلی درست کردم وتو روغن با حرارت ملایم سرخ کردم
میتونید قل قلی هارو تو سس بریزید وبذارید چند جوش بزنه یا اینکه جدا سرو کنید
بعد اب رو گذاشتم جوش اومد وماکارونی رو با نمک وکمی روغن تو ابجوش ریختم وبعد اینکه کاملا مغز پخت شد ابکش کردم وبا سس وکوفته سرو کردم
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎂آموزش پختن کیک چاکوچینو با کرم چاکوچینو 🎂
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
✅دسر سوپانگل😋
✍مواد لازم:
۱ لیتر شیر
۴ ق م آرد
۳ غ ق پودر کاکائو
۱ لیوان شکر
۵۰ گرم شکلات تلخ
۱ ق غ کره
۱ لیوان آب
🥣طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید، آرد و پودر کاکائو و شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید وقتی شکر حل شد قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد. وقتی شروغ به قل زدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت خودش آب بشود . سپس کره را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. برای اینکه دسرتان صاف و یکدست شود با همزن یا میکسر بزنید و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید سپس در ظرف سرو بریزید ، ابتدا اجازه دهید هم دمای اتاق شود سپس در یخچال بگذارید. به هر نحو که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🍧آموزش درست کردن نوشیدنی فراپه کارامل نوشیدنی برای همه فصول 🍧
مناسب برای : 2 نفر 👤
زمان پخت : 10 دقیقه ⏰
مواد اولیه :
1⃣ شیر نصف فنجان
2⃣ سس کارامل 3 قاشق غذاخوری
3⃣ قهوه یا اسپرسو نصف فنجان
4⃣ شکر 3 قاشق غذاخوری
5⃣ یخ 6 عدد
6⃣ خامه برای تزئین
طرز تهیه فراپه کارامل :
شیر را به همراه سس کارامل و قهوه ، 3 قاشق شکر و یخ در داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یخ خرد شود و از نی عبور کند. سپس مخلوط درست شده را در لیوان دلخواه بریزید و با کمی خامه و سس کارامل تزیین کنید.
نوش جان 😉
منبع : نمناک 🍙
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
آموزش درست کردن سس کارامل
زمان آماده سازی : 15 دقیقه ⏰
مواد اولیه :
1⃣ شکر قهوه ای 1 پیمانه
2⃣ کره نصف پیمانه
3⃣ شیر 1/4 پیمانه
4⃣ وانیل 1 قاشق غذاخوری
5⃣ نمک خیلی کم
طرز تهیه :
تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.
این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده میکنیم.
اگر شکر قهوه ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ کاراملتان قهوه ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه ای شود. در این حالت شکر آرام آرام آب می شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
نوش جان 😊
منبع : نمناک 🍙
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
طرز تهیه :
ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا نرم شود. فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد را با جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و الک کنید.
زرده و سفیده ها را جدا کنید و در دو کاسه مجزا بریزید. کره نرم شده را به همراه 1و1/4 پیمانه شکر داخل کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا به رنگ سفید درآید.
در این مرحله زرده ها را افزوده و مجدد هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کشدار گردد.
در مرحله بعد مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید و مخلوط نمایید، در مابین افزودن آرد شیر را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
در انتها پوست رنده شده لیمو را اضافه نمایید. در مرحله بعدی سفیده ها را با همزن برقی انقدر بزنید تا سفت و حالت دار شود طوری که اگر ظرف را برگردانید بیرون نریزد.
سپس سفیده فرم گرفته را به مواد قبلی افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید. در این مرحله مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آن ها پودرکاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. خمیر سفید رنگ را داخل قالب ریخته و مایه کاکائویی را روی آن بریزید و یا هر ترکیب دیگری که دوست داشتید به کار ببرید.
با یک چاقو داخل مایه کمی حرکت دهید تا شکل بگیرد. قالب را به فر منتقل کرده و کیک را برای 45 دقیقه بپزید.
سپس دمای فر را به 170 درجه کاهش داده و برای 25 دقیقه دیگر کیک را بپزید.
نوش جان 😊
منبع : نمناک 🍙
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
طرز تهیه :
آرد ها را به همراه کره و روغن روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود.
سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا شکر آب شود
بعد زعفران آب کرده و گلاب را افزوده و حرارت را خاموش می کنیم.
بعد آن را به آرد و روغن افزوده اگر آب نیاز داشت دوباره آب اضافه می کنیم.
تا کمی رقیق شود بعد روی حرارت می گذاریم تا روغن بیفتد.
در آخر پودر هل را افزوده حرارت را خاموش کرده در ظرف می ریزیم و بعد با پسته و دارچین و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید تزئین می کنیم.
نوش جان ☺️
منبع : نمناک 🍙
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
30.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن خمیر فوندانت برای تزئین انواع کیک 🌈
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️