🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#بورک_بادمجان_کبابی
مواد لازم ✍🔰
بادمجان کبابى شده؛ سه عدد
گوشت چرخ کرده؛ ٢۵٠ گرم
جعفرى خرد شده؛ یک پیمانه
پیاز؛ یک عدد بزرگ
سیر له شده ؛ سه حبه
نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
زردچوبه و پودر گشنیز؛ از هر کدام یک قاشق چایخورى
روغن براى سرخ کردن
خمیر اماده یوفکا؛ یک بسته
✍طرز تهیه♨️♨️🔰
✍📝ابتدا بادمجانها را روى گاز و یا در فر کبابى کنید .سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آنرا جدا کنید و کاملا ساطورى کنید .
✍📝پیاز را نگینى خرد کرده و در روغن سرخ کنید و کمى که سبک شد ادویه ها را اضافه کرده و کمى تفت مى دهیم، سپس گوشت چرخکرده را اضافه کرده و با حرارت ملایم دوباره تفت مى دهیم،
✍📝بعد از تفت دادن گوشت چرخکرده ،بادمجان کبابى ساطورى شده و جعفرى خرد شده و سیر له شده و نمک را اضافه کرده و در ماهى تابه را گذاشته تا مواد به روغن بیفتد .بعد از پخت و اماده شدن کنارى بگذارید تا کمى خنک شود .
✍📝ابتداخمیر اماده یوفکا را دو تا دوتا روى هم گذاشته و به اندازه هاى ٢٠ سانتى متر ى تقسیم کنید مقدارى از مواد خنک شده را در گوشه خمیر گذاشته و به شکل مثلثى بپیچید و در روغن که کمى گرم شده با حرارت متوسط سرخ کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#چیز_کیک_تنوری
مواد لازم
بیسکوییت کرم دار شکلاتی 220گرم
کره 60 گرم
شیر دو قاشق
پنیر خامه ای 350 گرم
خامه صبحانه پاکتی 100گرم تا 120
تخم مرغ 2 عدد
ارد 2 ق غذاخوری پر
نشاسه ذرت 1ق سوپخوری
شکر1/2پ دانه ریز
وانیل 1ق چ
طرز تهیه ♨️♨️🔰
♦️برای چیز کیک خوب باید تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه.
📝✍بیسکوییت پودر کنید در بلندر کره را گرم کنید در حد ذوب شدن کافیه به همراه شیر با هم مخلوط کنید..کف یه قالب 23 کمر بندی پهن کنید با دست فشرده کنید....من در قالب 20 ریختم کمربندی هم نبود.کف قالبمو کاغذ روغنیو به علاوه انداختم که بجای اهرم ازش بتونم استفاده کنم.قالبمو گذاشتم تو فریزر تا مواد اصلیو درست کنم.
📝✍پنیر خامه ای رو با شکر زدم اگر شکر دانه ریز نبود در بلندر چند پالس بزنید.حالا خامه صبحانه رو اضافه کنید و بزنید...از این به بعد باید همزن دور کند باشد..تخم مرغ و وانیل دانه دانه اضافه میکنید هر کدوم به اندازه فقط مخلوط شدن بزنید و بعد تخم مرغ بعدی و کمی دیگر از وانیل را میزنید.ارد و نشاسه ذرتو با الک اضافه کنید بازم یک دور هم زن بزنید...اینجا دقت کنید زیاد زدن باعث میشه چیز کیک ترک بخوره...ارد و نشاسه ذرت کمک میکنه این مشکل کمتر پیش بیاد....
📝✍حالا موادو بریزد داخل قالبی که در فریزر بود....حالا اگر قالب کمر بندی دارید دورشو حسابی فویل بپیچید
♦️اگرم که قالب معمولیه که هیچی...یه ظرف بزرگتر از قالب کمی اب بریزد داخلش اندازه یک لیوان کافیه...بعد قالبو با ظرف زیرش که اب ریختید بزارید
📝✍در فر گرم شده 170 حدود 40الی50 دقیقه وقتی روی چیزکیکتون طلایی شد فرو خاموش کنید در فرو نیمه باز کنید تا یکساعت تا یکساعت و نیم.بعد همونجور بزارید یخچال حدود 8الی10 ساعت .حالا دیگه قابل سرو کردنه.....طعمش عالی بود خیالتون راحت....
📝✍برای سس توت فرنگی باید یک لیوان توت فرنگیو پوره کنید با یک قاشق چ نشاسه ذرت و دو قاشق شکر بزارید روی حرارت تا قوام مورد دلخواه بدست بیاد.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد).
مقداری شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود ( این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد ).
در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست لازم است ؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود ( ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد ).
اگر ماست را برای تهیه دوغ یا آش میخواهید آن را در دمای گرم تری تهیه كنید تا ترش شود.
اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.
بهتر است از شیر پرچرب استفاده كنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت تری خواهید داشت.
برای تهیه ماست شیرین وانیلی برای تهیه دسر و … میتوانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر ، مقداری شکر و وانیل شكری نیز به شیر اضافه نمایید.
نوش جان
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️