👩ترشی موسیر🧄
🔹مواد لازم
سرکه ۱ لیتر
نمک قدری
موسیر ۵۰۰ گرم
🔹طرز تهیه
طرز آماده کردن موسیر تازه:
موسیر را پوست میکنیم و نازک ورقه ورقه میکنیم.
چون موسیر تازه دارای بوی تندی است آن را دوسه روز در آب سرد خیس میکنیم و چندین بار آب آن را عوض میکنیم، بعد آن را در صافی میریزیم و آب آن که کاملاً گرفته شود.موسیر را روی پارچهای پهن میکنیم و ۲۴ ساعت میگذاریم بماند تا رطوبت آن کاملاً گرفته شود، این موسیر آماده ترشی میباشد.طرز تهیه ترشی:
موسیرهای آماده شده را در شیشه میریزیم و کمی نمک داخل سرکه که حتماً باید سرکه انگور و سفید و تمیز باشد میریزیم و داخل شیشه موسیر را با این سرکه پر میکنیم.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
17.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_آموزش_۷مدل_ماست_وبورانی_خوشمزه
پارت اول
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
👩طرز تهیه بلغور پلو با عدس😋
🔹مواد لازم: بلغور ۲ پیمانه، برنج ۱ پیمانه، عدس ۲ پیمانه، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم، زیره سیاه، ۱ قاشق چای خوری، کره ۶۰ گرم، زعفران، ۱/۲ قاشق چای خوری، رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری، مرغ ۴ قطعه
🔹ابتدا پیاز را نگینی كرده و در كره خوب تفت میدهیم . سپس عدس را شسته و به همراه رب و ادویه داخل آبكش میریزیم و بعد آن را كمی داخل پیاز تفت میدهیم و بعد از آن با ۲ پیمانه آب جوش اجازه میدهیم بپزد. بلغور را شسته و۲۰ دقیقه با آب جوش خیس میكنیم و بعد از پخت عدس به همراه برنج و زعفران آب كرده وكمی آب (در صورت نیاز)به آن اضافه میكنیم و آن را پس از تبخیر آب دم میكنیم. مرغ را با افزودنی های دلخواه ابپز كرده و پس از پخت در كره یا روغن خوب سرخ میكنیم و همراه غذا سرو میكنیم.
🔹سایر نکات: بلغور كمی دیر دم میكشد بنابراین حتما از قبل آن را خیس كنید
اگر دوست دارید به جای رب از گوجه فرنگی خشك شده استفاده كنید تا غذایتان شكیل تر شود. حتی الامكان سعی كنید بعد از پخت روی غذا كره بزنید.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩طرز تهیه خور قیمه مجلسب👌😍
🔹اگر در تهیه این خورشت (یا خورش) از گوشت ران یا راسته گوسفندی استفاده کنید نتیجه خیلی بهتری داره.
🔹نکته مهم در تهیه این خورشت استفاده از آب گوجه (به صورت رنده شد) هست. شما میتونید با غذا ساز، گوشت کوب برقی یا حتی رنده گوجه رو پوره کنید.
🔹مواد لازم برای ۴ نفر: پیاز: ۲ عدد
گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
فلفل سیاه و فلفل سفید
نمک: ۱ قاشق چاییخوری
سماق: نصف قاشق چاییخوری
رب گوجه: ۱ قاشق عذا خوری (سر خالی)
گوجه پوره شده( ۵ عدد)
لیمو عمانی: ۵ عدد
لپه: ۴ قاشق غذا خوری
زعفرون: ۳ قاشق غذا خوری
چوب دارچین: ۲-۳ تکه
آب: ۱/۵ لیوان
🔹لپه هارو به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل آب بریزید تا خوب خیس بشه و به مدت ۲ دقیقه با زعفرون و چوب دارچین تفت بدید و به خورشت اضافه کنید.
حرارت شعله خورشت در کل مراحل باید ملایم و یکنواخت باشه.
🔹مدت زمان پخت: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#فیلم_آموزش_برش_زیبای_هندوانه_یلدایی
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سالاد_پاییزی🥗🥙
نصف ۱ عدد کلم قرمز متوسط (کلم سفید هم میشه)
سس مایونز ۳ ق غ
ماست پر چرب ۵ ق غ
انار دون شده ۱ لیوان
گردو خرد شده به میزان دلخواه
هویج خرد شده به میزان لازم (من ۱ دونه متوسط ریختم)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه،آویشن، گلپر و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧆گراتن عدس😍
🔹مواد لازم :
عدس پخته ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
لیموترش ۱ عدد
نمک، فلفل و ادویه دلخواه
جعفری خردشده ۲۰ شاخه
سیب زمینی ۲ عدد
پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁)
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه :
سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالمتر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧆گراتن عدس😍
🔹مواد لازم :
عدس پخته ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴ عدد
لیموترش ۱ عدد
نمک، فلفل و ادویه دلخواه
جعفری خردشده ۲۰ شاخه
سیب زمینی ۲ عدد
پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۴ قاشق غذاخوری(پنیر بیشتر=کش اومدن بیشتر 😁)
پودر سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
🔹طرز تهیه :
سیر و پیاز خرد شده رو سرخ می کنیم (باروغن کم)، گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم، بعد از اینکه یکم پخت رب گوجه و بعدش عدس پخته و آبلیمو رو اضافه می کنیم. ادویه ها رو به اندازه اضافه می کنیم. وقتی که آب گوجه فرنگی کشیده شد، جعفری خرد شده رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و توی ظرف سرو (مناسب فر باشه) میریزیم. سیب زمینی ها رو ورقه کرده و با کمی روغن یکم سرخ میکنیم یا اگه میخواین سالمتر باشه حدود هشت دقیقه تو آب جوش بپزین و روی مواد بچینید. پنیرها رو توی یه ظرف با پودر سوخاری مخلوط میکنیم و روی مواد میریزیم و توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد میذاریم تا روش طلایی و برشته بشه.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیا لازم داریم 👇👇
ماهی 🐟
آبلیمو🍋
پیاز رنده شده🧅
سیر یا پودر سیر 🧄
نمک 🧂
آرد 🥖
زردچوبه 🥣
ادویه ماهی 🥣
بریم بسازیمش ✨
♥️ماهی رو به همراه آبلیمو و نمک و سیر و پیاز رنده شده خوب مخلوط میکنیم و به مدت سه ساعت میذاریم تا خوب مزه به خورد ماهی بره.
💜 زمانی که میخوایم سرخشون کنیم حتماً به مخلوط آرد و زردچوبه و ادویه ماهی آغشته شون کنیم و تو روغن داغ بذاریم تا سرخ بشه 👍
نوووووووش نگاه زیبا تون ✨✨
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کروکت_سیب_زمینی 🌮🥔
5 سیب زمینی آب پز
1.5 قاشق چایخوری نمک
نصف لیوان شیر.
برای درون سیب زمینی
200 گرم پنیر چدار (برش های مستطیلی)
برای بیرون
1 لیوان چایخوری خرده نان یا پودر سوخاری
1 فنجان آرد
2 تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری کاری
نمک
روغن برای سرخ کردن.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦