🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#پیتزا
موادلازم :
سینه مرغ یک عدد
قارچ حدود ده تا دونه
نمک وزردچوبه وپودرآویش مقداری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
کنسرو ذرت یک مشت
سس کچاب مقداری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
یک چونه خمیر نون بربری
طرزتهیه:
عزیزان برای تهیه پیتزا به روش من که خیلی خوشمزه میشه
اول مرغ رو بزارید آبپز بشه بعد ریش ریش کنید
کمی روغن داخل تابه بریزید قارچ ها رو ورقه کنید داخل روغن تفت بدید بعد مرغهای ریش ریش شده رو به قارچ اضافه کنید وخوب تفت بدید کمی نمک وزردچوبه وپودر آویش داخلش بریزید بعد بزارید کنار تا خنک بشه
حالا یه چونه خمیر نون سنگک یا نون بربری از نانوایی بگیرید یا خودتون خمیر جادویی درست کنید
داخل قالب رو کمی چرب کنید خمیر رو خیلی نازک پهن کنید
روی خمیر با فرچه سس گچاب بکشید
بعد کمی پنیر پیتزا روی خمیر بپاشید بعد یه لایه از مرغ وقارچی که تفت داده بودین رو بریزید بعد کمی فلفل دلمه ای نگینی خورد شده واگه داشتین کمی کنسرو ذرت ؛
قشنگ روی خمیر رو با مواد پر کنید بعد پنیر پیتزا رو خوب روی مواد بریزید وپخش کنید هر چه زیاد تر بهتر کمی اب روی پنیر اسپری کنید با کف دست مواد رو فشرده کنید و داخل فربا درجه 180به مدت سی دقیقه بزارید بپزه پنج دقیقه هم شعله بالای فر رو روشن کنید تا روی پیتزا هم برشته بشه
پیتزای خوشمزه ما آماده هست
میتونید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#مربا_انجیر
موادلازم:
انجیر یک کیلو
شکر هفتصد گرم
آب یک کاسه پر یا چهار لیوان
دونه های هل چند عدد
جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری یا آب لیمو یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
شکر وآب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد لازم نیست قوام بیاد جوش که اومد دونه های هل بریزید انجیر رو هم اضافه کنید تا قوام اومدن شهد انجیر ها هم میپزن حدود یکساعت شاید بیشتر انجیر ها میپزن و شهد قوام میاد قوام که اومد جوهر لیمو یا اب لیمو اضافه کنید
عزیزان توجه کنید شهد به خوبی قوام بیاد وگرنه مربا کپک میزنه
عزیزان از هر انجیری میتونید استفاده کنید زرد ،سیاه،جنگلی
من از انجیر جنگلی استفاده کردم
دونه های هل اختیاریه دوست ندارید نریزید
مارمالاد انجیر
شکر وانجیر به همین اندازه باشه اما انجیر هارو خورد کنید مثلا هر انجیر رو چند تکه کنید ویک لیوان آب جوش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت
بعدا بزارید رو گاز با شعله متوسط هروقت یکبار با گوشت کوب به سروکله اش بزنید دوست دارید تو مخلوط کن بریزید ولی من خواستم تکه های توش باشه بزارید تا قوام بیاد وقتی قوام اومد یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو رو نصف استکان آب بپاشید تا به حالت اسفنجی دربیاد وسپس رو بخار کتری روان کنید وبه مارمالاد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ژلاتین اختیاریه دوست ندارید نریزید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای انجیر
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کوفته_تبریزی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده، برنج(نیم پز شده)، لپه(نیم پز شده)، تخم مرغ، سبزی معطر،پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده، زرشک، کشمش و گردو، رب گوجه، آرد نخودچی نمک و فلفل و ادویه
طرزتهیه:
گوشت میتونه به تنهایی گوسفندی یا مخلوطی از گوسفند و گوساله باشه که من از مخلوط استفاده کردم
گوشت حداقل دو بار چرخ بشه من سه بار چرخ کردم تا چسبندگیش بیشتر بشه
گوشت را داخل ظرف بزرگی ریخته و بعد برنج و لپه نیم پز شده رو اضافه کنید لپه رو له میکنیم میزان لپه وبرنج باید نصف گوشت باشه یعنی به ازای دو لیوان گوشت یک لیوان برنج ویک لیوان لپه کافیه(البته خیس کرده)
حال یک عدد پیاز رو رنده ریز کرده اضافه کنید(بهتره آبش گرفته بشه)
بهمراه یک عدد تخم مرغ و هر سبزی معطری که در دسترس دارید (من از تره ومرزه استفاده کردم)
نمک، فلفل، زردچوبه وادویه(دارچین) یک تا دو قاشق آرد نخودچی، همه رو با هم مخلوط و خوب ورز دهید تا حدی که احساس کنید کاملا چسبندگی لازمو داره
و بعد به اندازه هایی که دوست دارید تقسیم کنید و بصورت گلوله در بیارید حال کف دست باز کنید و داخلش میتونید از پیاز سرخ شده بهمراه زرشک، کشمش، گردو قرار دهید و کاملا بپوشونید و داخل سسی که از قبل کمی جوشید و شامل دو قاشق پیاز سرخ شده بهمراه دو قاشق رب گوجه، نمک،فلفل وادویه و کمی سبزی معطر و اگه دوست داشتید یکی دو قاشق آبغوره یا آب نارنج قرار دهید در ابتدا با شعله متوسط و بدون در داخل قابلمه قرار دهید تا کوفته کمی خودشو بگیره و آروم بچرخونید تا همه طرفش سفت بشه و بعد حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو بذارید تا گوشت خوب پخته وجا بیفته
کوفته رو میتونید بصورت ساده درست کنید یعنی مواد داخل کوفته رو حذف یا کم و زیاد کنید ولی گوشت رو حتما چند بار چرخ و خوب ورز دهید تا موقع پخت وا نره
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا