🌶️آشپزی درخانہ🌶️
@pokhtopaaz
پاییز است و فصل انار.
پس این آش خوشمزهٔ شیرازی را از دست ندهید.
#آش #انار #شیرازی
مواد لازم :
برنج 1 پیمانه(200 گرم)
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع) 1 کیلو
لپه 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
انار 2 کیلو(یا رب انار 2/1 پیمانه)
گلپر یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن 2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم.
نوش جان.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍖🌭🍔🍟🍗
#مرغ_بریان_بدون_فر🍗
اول یک مرغ یک کیلو نیمی تا دو کیلو رو انتخاب کنید مرغ رو شسته و داخل شکم مرغ رو حسابی تمیز کنید.
بعد تمام قسمتهای مرغ رو نمک بزنید ودورش پارچه تمیز پیچیده و به مدت چهار تا شش ساعت داخل یخچال قرار بدین ،بعداز این فاصله مرغ رو از یخچال بیرون بیارید و داخل یک قابلمه یا تابه دیواره بلند تمام قسمتهای مرغ رو سرخ و طلایی کنید .
البته حرارت باید بالا باشه تا مرغ آب نندازه بعد از اینکه تمام قسمتهای مرغ سرخ شد داخل شکم رو با چند برش لیمویی تازه و پیاز و هویج و فلفل دلمه پر میکنیم و داخل قابلمه که روغن اضافه رو خارج کردیم میزاریم یک لیوان مخلوط آب و کره و زعفران و چند قاشق ابلیمو رو روش میریزیم و به مدت دو ساعت با شعله ملایم میزاریم بپزه
فقط چند بار در قابلمه رو باز میکنیم وبا قاشق از سس داخل قابلمه روی مرغ میریزیم تا هم خوش طعم وهم مغز پخت بشه
نکته👇
👈داخل شکم مرغ سلیقه ای هست شما از هر موادی که دوست دارین میتونین استفاده کنین و به ازای هر مرغ فقط از یک لیوان آب استفاده کنین چون مرغ در حین پخت اب
میندازه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
کروکت سیب زمینی با
کوکتل گوشت
مواد لازم برای۵ نفر:
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کوکتل گوشت ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱۰ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز و سپس رنده یا له می کنیم.
بعد زرده تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل رو افزوده و ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن.
بعدکوکتل ها رو حلقه و سرخ می کنیم.
سپس یک عدد تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و هم می زنیم، در ظرف دیگه ای هم پودر سوخاری می ریزیم و از مواد برداشته داخل دست گلوله می کنیم و یه حلقه کوکتل گوشت داخل مواد قرار داده و شکل میدیم.
ابتدا در تخم مرغ وسپس در پودر سوخاری می غلطونیم و در روغن خیلی داغ و فراوون به مدت زمان کمی سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشن.
بعد از سرخ شدن در آبکش میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
لقمه های تخم مرغی
مواد لازم برای۲ نفر
فلفل دلمه ای قرمز ۱/۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱/۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۱ قاشق سوپ خوری
نان تورتیلا ۲ عدد
نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا فلفلدلمهایها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تکههای فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفلهای سرخشده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
بعد در یک کاسه دیگر تخممرغها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مخلوط تخممرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخممرغ بپزد، سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید.
حالا تکههای تخممرغ را روی نانهای ترتیلا قرار دهید، سپس تکههای فلفل سرخشده را روی آنها بچینید. حالا نانها را بهآرامی لوله کنید. رولها را با خلالدندان سفت کنید. و به کمک یک چاقوی تیز به تکههای کوچک برش دهید. در انتها برشها را در یک ظرف مناسب بچینید و سپس آنها را سرو کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
💢با لیمو، حشرات را از
آشپز خانه دورنگه دارید👌
❇️مقداری آبِ لیمو را در شکاف ها و درزهایی که حشرات و مورچه ها از آنجا وارد میشوند،بچکانید تا در امان بمانید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️