🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_رولت_میکس_گوشت_و_مرغ
مواد لازم📝
گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم
✍طرز تهیه:
گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین.
برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم.یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.
از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و در پایان مرحله دل انگیز برش.
امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_دمنوش_زعفران_و_نبات
مواد لازم📝
زعفران خشک 1 قاشق چایخوری
آب سرد 3 لیوان
نبات مقداری
✍طرز تهیه:
زعفران را بکوبید و بهمراه آب سرد و مقداری نبات داخل قوری بریزید و به مدت 30 دقیقه روی بخار آب دم کنید سپس میل نمایید ؛ همچنین میتوانید مقداری زعفران را با چای معمولی مخلوط و دم کنید.
خواص دمنوش: طبیعت گرم و خشک ، مفرح ، مقوی قلب ، محرک قوای مغزی ، نشاط آور ، ضد کرم خوردگی دندان ، شستشو دهنده معده ، مقوی کلیه ، ضد سرفه و ضد حساسیت ، کاهش دردهای قاعدگی ، گرم کننده شکم و کمر و …
نکته:
در مصرف زعفران زیاده روی نکنید ، استفاده بیش از این مقدار در 24 ساعت مجاز نمیباشد
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_مینی_برگر_با_پیاز_پنیری
مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ همزده
¾ پیمانه خرده های نان باگت
یک قاشق چایخوری ادویه استیک
680 گرم گوشت چرخکرده
نمک
فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری کره
دو عد پیاز شیرین بزرگ
یک قاشق چایخوری آویشن تازه
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه پنیر گودا دودی
12 عدد نان همبرگر کوچک
✍طرز تهیه:
1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان و ادویه استیک را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت ها را در دست به 12 چانه کوچک شکل دهید. سطح آنها را ضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید.
2. توری کباب پز را با قلم مو چرب کنید. کباب پز را روشن کنید و مینی برگرها را 8 تا 10 دقیقه گریل کنید.
3. سپس، در تابه بزرگی کره بریزید و با حرارت ملایم آن را آب کنید. پیاز، آویشن و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را 13 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس پنیر را اضافه کنید و تا زمانی حرارت دهید که آب شوند.
4. برگرها را داخل نان بگذارید و سس پیاز پنیری را روی آن بریزید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️