eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
✅خوراک لوبیا چشم بلبلی با گوشت😋 از قبل لوبیا چشم بلبلی رو چند ساعتی خیس کردم بعد گذاشتم بپزه پیاز رو نگینی خورد کردم و داخل روغن تفت دادم، کمی که طلایی شد گوشت چرخ کرده رو اضافه و تفت دادم زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه اضافه کردم و بازم تفت بعد حدود یک لیوان و نیم آب جوش ریختم گذاشتم کمی گوشت پخته شه بعد لوبیای پخته شده و چنتا گوجه گیلاسی رو اضافه کردم گذاشتم یه نیم ساعتی قل بزنه از اونطرف سیب زمینی رو خورد و سرخ کردم البته اختیاریه، در آخر چنتا فلفل رو کبابی کردم و کنارش سرو کردم ترکیبش با این محتویات عالی میشه حتما امتحان کنید شما میتونید بصورت خوراک استفاده کنید حتی میتونید یکمی آبدارتر بردارین و نزارین خشک بشه. #خوراک_لوبیا_چشم_بلبلی @khane_ashpazzi
✅ ژله ویترینی 😋 اول ژله رولی رو درست میکنیم تو پست هایه قبل چند بار اموزششو گفتم اینجا هم یه توضیحه کوتاه میدم یه بسته ژله ی دلخواه رو با یه لیوان ابجوش بن ماری میکنیم میذاریم تا به دمایه محیط برسه، نصف لیوان بستنی وانیلی رو میذاریم به دمای محیط برسه بعد با ژله مون مخلوط میکنیم ، داخل سینی به ابعاده 20در 30یه کیسه فریزر میندازیم و خیلی کم با روغن مایع چرب میکنیم و به ارتفاعه نیم سانت اژ ژله داخله سینی میریزیم میذاریم یخچال ببنده و بعد پرش میزنیم و رول میکنیم‌و بعد میذاریم یخچال تا کامل بگیره خودشو، حالا دو بسته ژله الوورا و یه بسته ژله رنگی رو با یک لیوان و نیم ابجوش بن ماری میکنیم و میذاریم خنک شه، نیم سانت از ژله الوورا داخل قالب میریزیم میذاریم یخچال تا نیم بند شه بعد از ژله رولی و میوه های دلخواه داخل قالب میچینیم و در حدی از ژله الوورا داخلش میریزیم که میوه و ژله رولی داخل قالب شناور نشه بعد داخل یخچال میذاریم تا ببنده بعد به بقیه ی ژله ها بستنی میریزیم و لایه به لایه در قالب میریزیم، بعد از چند ساعت میتونیم از قالب برگردونیم و سرو کنیم. #ژله_ویترینی @khane_ashpazzi
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای 😍😍😍 ✳️ این دستور در فر و مایکروفر و توستر قابل اجراست 👍👍 @khane_ashpazzi
✅کیک بادام زمینی دورنگ😋 فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب میان تهی را چرب کرده آرد پاشی کنید.یک پیمانه ماست خامه ای روبا۱/۴پیمانه شیر مخلوط کنید. ۵۰گرم شکلات رو داخل مایکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید و کنار بگذارید تا سرد بشه، در ظرف بزرگ مواد خشک(یک و۱/۴پیمانه آرد،دو ق چ بکینگ پودر،نصف ق چ جوش شیرین،نصف ق چ نمک) را الک کنید 3/4پیمانه کره بادام زمینی و نیمی از ماست را ب موادخشک اضافه کنید. مواد را با دور متوسط همزن بزنید تا یک دست بشه. در ظرفی جداگانه سه عدد تخم مرغ را بایک و۱/۴پیمانه شکر و یکق چ وانیل باهمزن بزنیدتامخلوط کرم رنگ وکشدار بشه و مابقی ماست روهم اضافه کنید و در سه مرحله به مواد اصلی اضافه کرده خوب بزنید تا یک دست بشه. یک پیمانه از مواد را در ظرفی جداگانه ریخته با شکلات ذوب شده خنک مخلوط کنید. حالانیمی از مواد را داخل قالب بریزید. مواد شکلاتی را روی آن ریخته در آخر بقیه مواد اصلی را روی مواد شکلاتی پخش کنید. قالب را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فرقرارداده پخت رو با چوب خلال چک کنید.برای تزیین ۲۰۰گرم خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم قراردادم وقتی شروع ب حباب زدن کرد حرارت و خاموش کردم ۱۰۰گرم شکلات تلخ خرد شده داخلش ریختم ومدام هم زدن تا گاناش یکدست بشه روی کیک ریختم وبا سرماسوره2D کره بادام زمینی روش شکوفه زدم. #کیک_بادام_زمینی @khane_ashpazzi
اول نصف بسته ژله بلوبری رو با یه لیوان سرخالی آبجوش و یه قطره رنگ مخلوط کردم و ته لیوانا ریختم گذاشتم ببنده . تواین فاصله دو بسته ژله آلوورا رو با سه و نیم لیوان آبجوش کاملا حل کردم تا شفاف شه کنار گذاشتم تا سرد بشه بعد ریختم روی ژله بلوبری دقیقا نیم ساعت گذاشتم تو یخچال بعد نیم ساعت با قاشق کمی ژله رو هم زدم تا توش حباب ایجاد بشه توت فرنگیا رو به صورت اریب توی ژله فرو کردم و دوباره به مدت دو ساعت گذاشتم یخچال تا کامل ببنده #ژله @khane_ashpazzi
✅پاپ تن ماهی 😋 ✍ مواد لازم: تن ماهی یک قوطی خیار شور خرد شده دو عدد شوید ساطوری شده یک چهارم پیمانه پیازچه دو ساقه ساطوری شده سیب زمینی پخته رنده شده یک عدد متوسط تخم مرغ پخته و رنده شده یک عدد پنیر خامه ای یک ق غ نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا به میزان دلخواه 🍜 طرز تهیه: تن ماهی را ابتدا درون یک ابکش بریزید تا روغنش گرفته شود سپس با چاقو ساطوری کنید سیب زمینی و تخم مرغ رنده شده را بهش اضافه کنید خیار شور را همین طور فقط خیار شور آب نداشته باشه شوید و پیازچه را هم اضافه میکنیم پنیر خامه ای را همراه ادویه ها اضافه کرده من یک ق سس مایونز هم به مخلوط اضافه کردم میتوانید این مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید می توانید این پاپ را به شکل گلوله توپی در دست فرم می دهید میتوانید به صورت قالبی استفاده کنید . #پاپ_تن_ماهی #فینگرفود @khane_ashpazzi
✅فرنی (با نشاسته) با یک دیزاین ساده و شیک😍 ‌‌ ‌‌ ✍مواد لازم: نشاسته : ۱ پیمانه شکر : ۱.۵ پیمانه گلاب : نصف پیمانه شیر : ۴ پیمانه آب سرد : ۱ پیمانه خلال پسته یا بادام : به مقدار لازم ‌‌ 🍜 طرز تهیه : برای تهیه فرنی با نشاسته ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب مخلوط و حل كنید. نشاسته حل‌شده را با دو پیمانه از شیر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر و گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی فرنی به غلظت رسید، با كفگیر روی آن خطی بكشید؛ اگر جای كفگیر باقی ماند، فرنی به غلظت مناسب رسیده و آماده است. فرنی که به این سبک تهیه می‌شود را هم به صورت سرد و هم داغ می‌توان میل کرد . #فرنی @khane_ashpazzi
✅ انار پلو😋 یک عدد پیاز را خرد کرده وتفت داده وقتی طلایی رنگ شد دو ق غ گشنیز خرد شده یا یک ق چ تخم گشنیز اضافه کنید ومخلوط کرده وسپس سه ق غ خلال پسته به همراه دو ق غ زعفران دم کرده ونمک وفلفل وادویه پلویی هم افزوده واگر دوست داشتید مقداری کشمش هم اضافه کرده(من کشمش نریختم واز تخم گشنیز استفاده کردم) حالا ظرف را از روی حرارت برداشته و دو پیمانه انار به موادتون اضافه کنید ومواد را کنار بزارید سه پیمانه برنج خیس کرده را ابکش کنید ومواد را لابه لای برنج گذاشته ودم بگذاریدتقریبا بعد از بیست وپنج دقیقه غذا امادست. 💥 نکات : ✅من مقداری گوشت مرغ جدا پختم وتکه ای را با مواد لای برنج گذاشتم وتکه ای هم سرخ کرده وروی برنج گذاشتم ✅حواستون باشه این غذا زیاد روی حرارت نمونه چون میسوزه وحتما ته قابلمه نون یا سیب زمینی بذارید. #انار_پلو @khane_ashpazzi
✅ شیرینی مربایی 😋 ✍ مواد لازم: کره صد گرم شکر یک چهارم پیمانه شیر یک چهارم پیمانه تخم مرغ دو عدد پیکینگ پودر دو ق چ وانیل نوک ق چ آرد تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد مارمالاد سیب به مقدار دلخواه 🍜طرز تهیه: کره را به دمای محیط رسانده+ شکر و وانیل را بهش اضافه میکنیم، با همزن مواد رو مخلوط کرده کنار میگذاریم زرده یکی از تخم مرغ ها رو نگه داشته و بقیه را با شیر مخلوط میکنیم خوب که هم زدیم و مواد تخم‌مرغی یکدست شد هر دو مواد را قاطی هم میکنیم آرد رابا پکینگ پودر الک کرده به مایع اضافه میکنیم (آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه) به مدت بیست دقیقه به خمیر استراحت میدهیم بعد از استراحت خمیر، با کمک وردنه خمیر را به صورت مستطیل روی سطح کار برش میدهیم مایع مارمالاد را روی نصف خمیر گذاشته و نصف بعدی خمیر را روی مارمالاد میخوابونیم به این صورت همه‌ی خمیر که تمام شد روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته خمیر آماده شده را روی سینی چیده و زرده تخم مرغی را که نگه داشته بودیم را با کمی زعفران و روغن مخلوط کرده و به کمک برس روی شیرینی ها میمالیم (از هر مغزی میتونید برای تزیین استفاده کنید. من از خلال بادام استفاده کردم) شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ میپزیم در آخر چند دقیقه هم شعله بالایی فر را روشن کنید تا سطح شیرینی هم طلایی بشه بعد از پخت،اجازه بدید تا شیرینی‌ها خنک بشن و با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید. #شیرینی_مربایی @khane_ashpazzi
✅ كيك باقلوا (كيك شربتى)😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ درشت ٥ عدد روغن مايع ١ليوان ماست ١ليوان شير نصف ليوان آرد ٣ليوان شكر ١ ليوان بكينگ پودر ٢ق چ وانيل١ق چ هل ساييده ١ق چ زعفران آبكرده ا ق غ نمك يك پينچ مواد لازم براى شهد :شكر١/٥ليوان آب دو سوم ليوان گلاب نصف ليوان جوهرليمونوك انگشت 🍜 طرز تهیه: اول از همه شهد رو آماده كنيد يعنى شكر و آب و گلاب رو روى حرارت بگذاريد بعد از ده دقيقه كه جوشيد جوهر ليمو رو بهش بزنيد و از روى حرارت برداريد( من توى شربت هم كمى زعفرون زدم) و كنار بگذاريد تخم مرغهارو( اگر تخم مرغهاتون ريزه ٦ عدد استفاده كنيد) داخل ظرفى ريخته وانيل رو بهش اضافه كنيد و با همزن بزنيد بعد از اينكه كرم رنگ شد شكر رو اضافه و هم ميزنيم ، زعفران را هم افزوده و مخلوط مينماييم ، سپس روغن بعد ماست و شير رو افزوده و هم ميزنيم اينبار بجاى شير گلاب زدم ،هل ساييده و نمك را هم افزوده و پس از آن همزن برقى را كنار گذاشته و آرد رو كه قبلأ با بكينگ پودر مخلوط و سه بار الك كرده ايم را به آرامى با ليسك به حالت دورانى به دستور اضافه و مخلوط مى نماييم،قالب رو چرب كرده و مايع كيك رو داخل قالب ميريزيم ، ( قالب من تفلون و اندازش ٢٥ در ٣٥ بود)و داخل فر از پيش گرم شده بمدت ٣٠ دقيقه ، دماى ١٧٠ درجه اجازه پخت ميديم ، اگر ديدين روى كيك هنوز رنگ نگرفته مدت زمان پخت رو كمى بيشتر كنيد، بعد از پخت كمى كه خنك شد بصورت لوزى يا مربع برش زده و شهد رو كه خنك شده روى كيكمون ميديم ، كيك باقلوايى تون آماده است #کیک_شربتی @khane_ashpazzi
#ترفند_آشپزی 🍴 براى لذيذتر شدن #ته_ديگ 👇 مقدارى كنجد كف قابلمه بريزيد و بعد سيب زمينى و يا نان رو بزاريد كف قابلمه.. فقط روغن فراموش نشه @khane_ashpazzi
#کته_کباب 👈 برای کباب تابه ای 300 گرم گوشت رو با یه دونه پیاز رنده شده (آب پیاز رو میگیرم ولی نه تا اون حد که گوشت خشک بشه) و نمک مخلوط میکنم و خوووب ورز میدم و به کمک کیسه فریزر شکل میدم و سرخ میکنم. حرارت رو کم میذارم که کبابها مغزپخت بشه. اینبار کبابهام رو به سیخهای کوچیک زدم و تو تابه چیدم. 👈برای کته زعفرانی هم وقتی کته میجوشه و شروع میکنه به قل زدن زعفران دم کرده رقیق اضافه میکنم. خیلی خوشگل و خوشرنگ میشه. @khane_ashpazzi