فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #پودر_سیر_خانگی
آموزش مرحله به مرحله👌
@khane_ashpazzi
✅ کیک مرغ😋
✍ مواد لازم:
سینه مرغ پخته شده ۱ عدد
نون تست ۱ بسته و نصف
خیار شور
پیازچه
ماست ۲ ق غ
سس ۱ ق غ
آب مرغ
نمک و فلفل
🍜 طرز تهیه:
اول کناره های تست رو برش میزنیم.
برای مواد سینه مرغ رو با قسمت درشت رنده کردم.بعد خیار شور خیلی ریز نگینی خورد کردم و پیازچه ریز شده اضافه کردم. سس و ماست به همراه آب مرغ(در حد ۵ ق غ) میزنیم و نمک و فلفل رو هم میزان میکنیم.بعد موادمونو خوب هممیزنیم.روی نون مواد میذاریم و ی نون دیگ روش میذاریم و از وسط ب شکل مثلثی برش میزنیم ی لایه نازک سس رو لبه های نون میمالیم
برای تزیین روش هم میتونید از ذرت شیرین،فلفل دلمه ای،گوجه،خیارشور،جعفری ساطوری شده و هویج استفاده کنید.
.
❕نکات:
✔میتونید سینه مرغ رو ریش ریش هم بکنید
✔آب مرغتونو بچشید اگر نمکش زیاد بود،نمک بیشتری برای مواد استفاده نکنید چون خیارشور هم داره ممکنه شور بشه.
#کیک_مرغ
@khane_ashpazzi
✅ ناگت مرغ 😋
نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم.
#ناگت_مرغ
@khane_ashpazzi
#ته_انداز_مرغ
مرغها رو با نمك و پيازو فلفل و زعفران ميزاريم نيم پز بشه،لازم نيست كامل بپزه،بعد برنج رو با رشته پلويى ابكش مى كنيم وته قابلمه رو كره يا روغن و كمى هم زعفران ميريزيم مرغهارو تهش مى چينيم وبرنج رو كه ابكش كرديم روش مى ريزيم و ميذاريم دم بكشه،بايد كمى بيشتر از برنج هاى ديگه رو گاز بمونه كه مرغهامون كاملأ سرخ بشه
@khane_ashpazzi
✅ مشکوفی سه رنگ😋
✍ مواد لازم:
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر ۴ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف لیوان
کره ۲ ق غ
زعفران ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
🍜 طرز تهیه:
ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم.
✔️نکته: اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید .
#دسر #مشکوفی
@khane_ashpazzi
#بستنى_يخى_توت_فرنگى_و_ليمو .
توت فرنگی درشت خرد شده: 2 پیمانه
ماست کم چرب: یک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه: یک و نیم قاشق چایخوری
پودر وانیل: یک و نیم قاشق چایخوری
در صورت تمایل کمی شکر
شير نارگيل: يك بسته
تخم شربتى:دو قاشق
توت فرنگیها، ماست، آب لیمو و وانیل و شکر را درون غذاساز یا همزن بریزید.مخلوط فوق را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم شده و به صورت پوره درآید.(در صورت تمایل میتوانید آنها را کمی درشت خرد کرده و کاملا آنها را ریز نکنید).براى قسمت سفيد بستنى هم تخم شربتى را داخل آبجوش ريخته تا حالت ژله اى پيدا كند بعد شير نارگيل و يك قاشق شكر را به آن اضافه كرده مخلوط آماده شده را درون قالبهای مخصوص بستنی یخی ریخته و چوب آنها را درونشان قرار دهید.
@khane_ashpazzi
✅ کاناپ مرغ 😋
✍مواد لازم :
نصف سینه ی مرغ
نان تست
سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم .
سس مایونز نصف شیشه کوچک
🍜طرز تهیه:
سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد )و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن .بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم . من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم.
#کاناپ_مرغ
@khane_ashpazzi
🍺آیس کافی
۲ پیمانه یخ
۱ و ۱/۲ پیمانه قهوه
۱/۲ پیمانه شیر
۲ قاشق چایخوری شکر
این مقدار مواد به شما دو لیوان آیس کافی میده در ابتدا باید شکر رو با قهوه تون مخلوط کنین. من معمولا برای قهوه ی آیس کافی از ترکیب آب و قهوه فوری استفاده میکنم و به ازای هر پیمانه آب یک قاشق چایخوری قهوه فوری در نظر میگیرم. مقدار شکر هم سلیقه ای هستش ولی به نظر من آیس کافی هر چقدر کم شیرین تر باشه سبک تر و خوشمزه تره. فقط دقت کنین که وقتی قهوه رو داخل یخ میریزین نباید گرم باشه. حالا لیوان رو با یخ پر کنین. بعد قهوه رو اضافه کنین طوری که کمی از سر لیوان خالی بمونه. در نهایت شیر رو هم بریزین. حالا آیس کافی شما به همین راحتی حاضره …
@nokatezendegy