eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ دسر‌ شامانو😋 ✍مواد لازم: پنیر خامه ای ؛200گرم بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد شیرعسلی؛نصف پیمانه خامه صبحانه؛200گرم پودر ژلاتین ؛2 ق غ ژله انگور؛1بسته رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره 🍜طرز تهیه؛ ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه ‌تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه #دسر @khane_ashpazzi
✅ کباب‌سیخی ‌😋 ‌ ✍مواد لازم:‌‌ فیله مرغ چرخ شده:۳۰۰ گرم‌‌ ‌‌‌پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌ خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌ نمک و فلفل و پودر سیر:به مقدار لازم‌ پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ گوشت چرخ شده:۳۰۰ گرم‌ پیاز آب گرفته شده:یک عدد‌ خامه صبحانه:یک قاشق سوپخوری‌ نمک و فلفل:به مقدار لازم‌ پودر زعفران:به مقدار لازم‌‌ ‌‌ پاپریکا:به مقدار لازم کره + روغن سرخ کردنی:۵۰ گرم ‌ ‌ . 🍜طرز تهیه:‌ ‌ فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و ادویه ها ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.‌ نکته های لازم برای سیخ گرفتن:‌‌‌ سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ ‌ بعد از گذراندن این مراحل به ماهیتابه مخصوص فر نیاز دارید و کباب را داخل ماهیتابه بگذارید و چند قاشق از روغنی که با ان کباب را سرخ کرده اید روی آن بریزید و مجددا با دستمال انتها و نوک سیخ را تمیز کنید و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط فر قرار دهید.(البته بسته به فر شما مدت زمان متغیر است و تا حدی داخل فر بگذارید که رنگ آن طلایی شود)‌ #کباب_سیخی @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‍ ✅بیسکویت کره ای با رویه نارگیلی😋 🌟ابتدا مواد رویه رو درست کرده وکنار میذاریم تا خنک بشه وبعد درقیف با ماسوره ساده میریزیم. ✍مواد لازم رویه نارگیلی پودر نارگیل 50 گرم سفیده تخم مرغ 50 گرم شکر 100 گرم روغن مایع 1 ق غ آبلیمو 1 ق چ آرد برنج 2 ق چ وانیل 1/4 ق چ پودر نارگیل 2 ق غ درصورت نیاز 🍜طرز تهیه ابتدا پودر نارگیل وشکر رودر خرد کن ریخته چند پالس زده بعد در ظرف رویی ریخته وسفیده تخم مرغ رو اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم. مرتب هم میزنیم تا کمی گرم بشه وشکر حل بشه (داغ زدن) وقت زیادی نمیبره ودقت داشته باشید موادتون نجوشه فقط تا حدی که انگشت بزنید گرمی مواد رواحساس کنید کافیه . ظرف رواز روی حرارت بر میداریم وآبلیمو وانیل وروغن رواضافه میکنیم با قاشق هم میزنیم ومیذاریم تا خنک بشه.بعد از خنک شدن کامل اگه حس کردیم موادمون خیلی رقیقه آرد برنج رواضافه میکنیم اگه باز هم حس کردین مواد شل هست کمی پودر نارگیل اضافه کنید. من 2 ق ج ارد برنج و 1 ق غ پودر نارگیل اضافه کردم. غلظت مواد نباید خیلی سفت یا خیلی رقیق باشه فقط باید راحت پایپ بشه . خوب حالا مواد رو درقیف با ماسوره ساده ریخته وکنار گذاشته ومیریم سراغ بیسکویت ها. ✍مواد لازم بیسکویت کره 150 گرم پودر شکر 100 گرم آرد 300 گرم تخم مرغ 1عدد ویک زرده وانیل 1/4 ق چ بکینگ پودر 1 ق چ 🍜طرز تهیه کره به دمای محیط رسیده وپودر شکر رو با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ را اضافه کرده یک دقیقه هم میزنیم. بعد ارد وبکینگ پودر روکه از قبل با هم الک کرده ایم کم کم به موادمون افزوده وبا لیسک هم میزنیم .خمیر لطیفی بدست میاد که چسبندگی نداشته باشد. با توجه به نوع ارد واندازه تخم مرغ ممکنه یک تا دوقاشق ارد کمتر یا ببشتر مصرف بشه. خمیر رو درکیسه نایلونی قرارداده ونیم ساعت دریخچال استراحت میدیم. بعد زیر وروی خمیر کیسه پلاستیکی پهن کرده وبا وردنه خمیررو به قطر 5 میل پهن میکنیم وکاترمیزنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم با کمی فاصله قرار میدیم ومواد رویه روکه از قبل اماده کرده ایم روی بیسکویت ها پایپ میکنیم وپودر پسته ریخته ودر فرگرم با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه یا تا وقتی که شیرینی ها طلایی شود. برای فر برقی دمای 150 درجه به مدت 15 دقیقه کافیه. 🍪 @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‍ ✅سوهان عسلی😋 ✍مواد لازم شکر ۱۲۵ گرم( یک دوم پیمانه+یک ق س) عسل ۴۰ گرم( دو و یک دوم ق س) کره یا روغن مایع ۴۰ گرم ( دو و یک دوم ق س) آب یا گلاب۲۰ گرم( یک ق س) خلال بادوم ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه) زعفران آسیاب شده یک دوم ق چ یا زعفران دم کرده یک ق س خلال پسته مقداری برای تزیین 🍜طرز تهیه در یک قابلمه کوچک ( ترجیحا روشن باشه که رنگ مارامل شدن شکر را به خوبی تشخیص دهید) همه مواد به جز زعفران و خلال بادوم را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم و یکنواخت قرار دهید و احازه دهید شکر و کره کامل ذوب شوند. احتیاجی نیس مواد رو زیاد هم بزنید میتوانید با تمان دادن قابلمه مواد را مخلوط کنید یا‌کنی مواد را با قاشق چوبی هم بزنید بعد از یکی دو دقیقه مواد از کناره های ظرف شروع به کف کردن کرده و به جوش می اید یهد از سه چهاردقیقه رنگ شکر کمی طلایی میشود در این مرحله خلالبادوم را اضافه کنید و مخلوط کنید ابتدا به دلیل این که خلال بادوم سرد است ، مایع کمی سفت میشود به هم زدن ادامه دهید تا مایع دوباره شل شود. سپس زعفران اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا جایی که بادوم ها طلایی شوند، و رنگ شکر مارامل خوشرنگ شود برای این که مطمئن شوید سوهان آماده اس، از یه ظرف آب استفاده کنید ، به این صورت که مقداری از مایع سوهان را داخل آب بریزید، اگر به سرعت بسته شود سوهان آماده اس اگر مواد کم‌حرارت ببیند ، سوهان بعد از سرد شون نرم و کشدار میشود و اگر بیش از خد حرارت ببیند ، شکر میسوزد و سوهان تلخ میشود به سرعت مواد را قاشق قاشق رو سینی چرب شده بریزید وروی آن خلال پسته بریزید سوهان را در یه ظرف دربسته در جای خنک و دور از رطوبت نگهداری کنید میتونید به جای خلال بادوم ، بادوم هندی یا فندق هم استفاده کنید. 🍯 @khane_ashpazzi
سلام، این هم #خورشت_مرغ پیوندی بین #خورشت_هویج و #مرغ_تندوری بود و خیلی خیلی خوشمزه شد خیلی راحت بود، دو تا پیاز و سه حبه سیر را خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد یک کیلو رون مرغ را با کمی زردچوبه روی پیازها گذاشتم و در ظرف را گذاشتم تا رنگ بگیره. بعد ادویه هایی مثل، پودر زیره، پودر پاپریکا، فلفل قرمز، کمی زنجبیل و پودر گشنیز و نمک و فلفل و کمی رب هم توش زدم و دوباره گذاشتم با حرارت کم بپزه. در آخر کمی آب ریختم توش و هویج های خلالی و کمی زعفرون تا خوب جا بیافته. در آخر که حاضر شد یک فنجون و نیم ماست کم کم بهش اضافه کردم، در این موقع خورشت اصلا نباید بجوشه و فقط گرم باشه و یواش هم بزنین که یک سس عالی برای مرغتون می شه. @khane_ashpazzi
✅بیسکویت جو😋 ✍مواد لازم کره نرم ۱۳۰ گرم ارد ۱/۲ پیمانه پودر بادام ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه جو دو سر پرک ۱ پیمانه شیره انگور یا خرما ۲ قاشق سوپخوری سبوس گندم ۲ قاشق سوپخوری جنین گندم ۲ قاشق سوپخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۴ و ۱ قاشق مرباخوری 🍜طرز تهیه ابتدا فر را با درجه ۱۸۰ گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته و کنار بگذارید. ارد ، جو پرک ،نمک ، سبوس ، جنین گندم بیکینگ پودرو جوش شیرین را در ظرف گودی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر کره و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن فقط تا حدی که با هم مخلوط و کمی نرم و شود بزنید( حدودا ۳ دقیقه )شیره انگور را اضافه کنید و مخلوط کنید بقیه مواد خشک را اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک با هم خوب مخلوط کنید از مواد به اندازه گردو یا گلوله های ۱۵ گرمی جدا کنید و با فاصله در سینی قرار داده با انگشت کمی روی گلوله ها فشار بیارید تا یکم پهن بشه سینی را در فر قرار داده تا زمانی که از اطراف طلایی بشن حدودا ۱۲ دقیقه زمان پخت بیسکویت طول میکشه بعد از خنک شدن از سینی خارج کنید چون در حالت داغ نرم هستن و خرد میشن ندش جانتون. جنین گندم رو من از عطاری تهیه میکنم. #بیسکوئیت_جو🍪 @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‍ ✅شیرینی گوله برفی😋 🌟 شیرینی اصیل مراکشی کامل با پودر نارگیل پوشیده میشه. بطور سنتی تمام مواد با دست یا همزن دستی مخلوط میشه. ✍مواد لازم تخم مرغ، سه عدد روغن جامد، یک پیمانه شکر، یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم وانیل، یک ق چ آرد، سه و یک چهارم پیمانه یا ۴۰۰ گرم بیکینگ پودر، دو ق چ نمک، یک پنسه ✍برای شهد مربا زردالو، یک و نیم پیمانه حدود ۲۵۰ گرم عرق بهار نارنج، سه ق غ پودر نارگیل، دو و نیم پیمانه یا ۲۰۰ گرم پودر نارگیل شیرین نباشه و ممکنه کمتر هم مصرف بشه. 🍜طرز تهیه اگر مربا زردالو داخلش تیکه های میوه هست اول داخل بلندر پوره کنید. مربا را داخل شیر جوش ریخته روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم بشه و بهارنارنج را اضافه کنید. مربا باید کمی شل باشه تا شیرینی کامل به مربا آغشته بشه و بتونید داخل پودر نارگیل بزنید. برای شیرینی ابتدا روغن و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا مواد کامل مخلوط و یکدست بشه بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و هم زده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر که قبلا مخلوط و الک کردید را کم کم اضافه کنید تا یه خمیر خوب درست بشه اگر داخل همزن کاسه ای درست کنید وقتی که خمیر کامل از کف کاسه جمع بشه یعنی آماده است و نیازی به آرد بیشتر نیست. از خمیر به اندازه گیلاس یا فندق بردارید و به فاصله دو سانتی روی سینی فر چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ده تا دوازده دقیقه بپزید. بگذارید دو سه دقیقه خنک بشه داخل شهد بزنید کامل و مثل ساندویچ دو تا شیرینی را بهم بچسبانید و داخل پودرنارگیل بزنید یا مثل من فقط بین دو شیرینی شهد بزنید. این شیرینی دورش کرانچیه و وسطش بافت کیک مانند داره که به تنهایی هم خوشمزه ست. با این مقدار مواد حدود پنجاه تا شیرینی درست میشه. 🍪 @khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزیجات 1عدد سیب زمینی بزرگ رنده شده 1 عدد هویج رنده شده 1 کدو سبز (رنده شده و آب آن کاملا با فشار گرفته شود) 1 قاشق ذرت پخته 2 عدد تخم مرغ نمک، فلفل سیاه 1 حبه سیر 1 دسته جعفری ریز خرد شده @khane_ashpazzi
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درباره وقاشق اندازه گیری سوال کرده بودید تبدیل مواد ازپیمانه به گرم وبلعکس آرد1 پیمانه۱۵۰ گرم شکر1پیمانه ۲۰۰گرم روغن مایع1 پیمانه۲۰۰ گرم شیر1پیمانه ۲۵۰گرم @khane_ashpazzi