eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🔸چطوری چربی های روی هود را تمیز کنیم؟ ✅برای تمیز کردن مواد چسبناک روی هودوبالای اجاق گاز، کمی ‌الکل را روی پارچه نرم ریخته و تا از بین رفتن آنها، روی سطح هود بمالید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا درست کنید😍 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍰 ✍️مواد لازم 200 گرم بیسکویت پتی بور 200 گرم پنیر خامه ای 200 گرم خامه پاستوریزه 100 گرم کره 1 چایخوری وانیل 1 پیمانه سرخالی شکر 1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا 1/2 پیمانه آبجوش 1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته) ♨️طرز تهیه: ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش بن ماری کرده ، در ظرف های جداگانه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از قالب درآورده و مکعبی برش بزنید . بیسکویتها را پودر کرده و با کره ای که در دمای اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کند . کف ظرف یا قالب کمربندی بیسکویت را ریخته و با فشار دست و یا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتی در فریزر بگذارید. پنیر و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانیل را هم اضافه کنید و مجددا” هم بزنید. یک بسته ژله آلوه ورا را در نصف لیوان آبجوش بن ماری کنید . وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید. تکه های ژله رنگی را روی بیسکویت های فشرده شده ریخته و به آرامی مخلوط پنیر را روی آن بریزید. قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال گذاشته ، سپس با خامه و تکه های ژله تزئین کرده و سرو می نمائید . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍧🍓🍌 ✍️مواد لازم: پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری آب : 2 پیمانه شکر : 150 گرم اسانس مورد نظر : 1/8 قاشق چایخوری میوه فصل مخلوط : یک کیلوگرم 🍧طرز تهیه: برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند. در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند. خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود. سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا ژله میوه ای شما خوب حالت بگیرد. در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از mohamadi
هدایت شده از mohamadi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
تهیه ته چین کباب کوبیده(شیک و مجلسی) آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت مواد اولیه : برای 4 نفر برنج 3پیمانه گوشت (گوشت آماده برای کباب) 200گرم ماست 2قاشق غذاخوری روغن مایع 2قاشق غذاخوری زعفران یک قاشق غذاخوری گلاب 1قاشق غذاخوری هل (پودر) به میزان لازم گوجه فرنگی به میزان لازم آب 1چهارم پیمانه کره 50گرم 109 طرز تهیه: برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید. برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید. 200گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و ... مخلوط کنید و خوب ورز بدید) قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید. اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید. گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید. حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید. 1چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید. روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید. نکات: 1)زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید. 2)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش. 3)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه. 4)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید. نوش جان @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#کرم_نارگیل شیر۲پ شکر۱/۲پ ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل۲ق غ نشاسته ۲ق غ خامه۲ق غ 🔸شیر و شکر و نشاسته ذرت رو روی حرارت بزاريدبعد ژلاتین حل شده،پودر نارگیل،خامه به مخلوط اضافه وبزاریدیخچال. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#_پیاز_به_شکل_گل @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️