eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم بیسکوییت کرم دار شکلاتی 220گرم کره 60 گرم شیر دو قاشق پنیر خامه ای 350 گرم خامه صبحانه پاکتی 100گرم تا 120 تخم مرغ 2 عدد ارد 2 ق غذاخوری پر نشاسه ذرت 1ق سوپخوری شکر1/2پ دانه ریز وانیل 1ق چ طرز تهیه ♨️♨️🔰 ♦️برای چیز کیک خوب باید تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه. 📝✍بیسکوییت پودر کنید در بلندر کره را گرم کنید در حد ذوب شدن کافیه به همراه شیر با هم مخلوط کنید..کف یه قالب 23 کمر بندی پهن کنید با دست فشرده کنید....من در قالب 20 ریختم کمربندی هم نبود.کف قالبمو کاغذ روغنیو به علاوه انداختم که بجای اهرم ازش بتونم استفاده کنم.قالبمو گذاشتم تو فریزر تا مواد اصلیو درست کنم. 📝✍پنیر خامه ای رو با شکر زدم اگر شکر دانه ریز نبود در بلندر چند پالس بزنید.حالا خامه صبحانه رو اضافه کنید و بزنید...از این به بعد باید همزن دور کند باشد..تخم مرغ و وانیل دانه دانه اضافه میکنید هر کدوم به اندازه فقط مخلوط شدن بزنید و بعد تخم مرغ بعدی و کمی دیگر از وانیل را میزنید.ارد و نشاسه ذرتو با الک اضافه کنید بازم یک دور هم زن بزنید...اینجا دقت کنید زیاد زدن باعث میشه چیز کیک ترک بخوره...ارد و نشاسه ذرت کمک میکنه این مشکل کمتر پیش بیاد.... 📝✍حالا موادو بریزد داخل قالبی که در فریزر بود....حالا اگر قالب کمر بندی دارید دورشو حسابی فویل بپیچید ♦️اگرم که قالب معمولیه که هیچی...یه ظرف بزرگتر از قالب کمی اب بریزد داخلش اندازه یک لیوان کافیه...بعد قالبو با ظرف زیرش که اب ریختید بزارید 📝✍در فر گرم شده 170 حدود 40الی50 دقیقه وقتی روی چیزکیکتون طلایی شد فرو خاموش کنید در فرو نیمه باز کنید تا یکساعت تا یکساعت و نیم.بعد همونجور بزارید یخچال حدود 8الی10 ساعت .حالا دیگه قابل سرو کردنه.....طعمش عالی بود خیالتون راحت.... 📝✍برای سس توت فرنگی باید یک لیوان توت فرنگیو پوره کنید با یک قاشق چ نشاسه ذرت و دو قاشق شکر بزارید روی حرارت تا قوام مورد دلخواه بدست بیاد. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
دعا میکنم در فراسوی این شب تاریک و سیاہ، خداوند نور عشق بی حدش را بتاباند بر خوشه‌ی آرزوهای شما تا صدها ستارہ بروید برای اجابت آنها شبتون در پناه مهربان خدا @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام. صبحتون بخیر و شادی ✨ بدرخشید که امروز روز شماست ... ریسمان‌های توکل و توسل‌تان را از جنس مهر الهی بسازید ! 🌸 محکم تر از همیشه ... 🌺 عاشق تر از همیشه ... @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#میوه ها و سبزیجات برای چند ثانیه در ترکیب آب و سرکه یا لیمو بشویید تا مطمئن شوید برای مصرف مناسب اند. در زمان تمیز کردن گوشت خام، ماهی یا مرغ حتما از آب لیمو و نمک استفاده کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
جهت تهیه ماست ابتدا شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر شود)؛ شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک شود (در زمان اضافه کردن ماست ، شیر باید به اندازه ای گرم باشد که انگشت تان گرمای شیر را حس کند اما نسوزد). مقداری شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید و پس از اینکه ماست و شیر خوب مخلوط شدند ان را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب شود ( این روش برای حل شدن بهتر ماست میباشد ). در ظرف را با ببندید سپس ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید ( نزدیک شوفاژ یا بخاری ) ؛ بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست لازم است ؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا ماست سرد شود ( ماست پس از سرد شدن سفت تر خواهد شد ). اگر ماست را برای تهیه دوغ یا آش میخواهید آن را در دمای گرم تری تهیه كنید تا ترش شود. اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است. بهتر است از شیر پرچرب استفاده كنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت تری خواهید داشت.  برای تهیه ماست شیرین وانیلی برای تهیه دسر و … میتوانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر ، مقداری شکر و وانیل شكری نیز به شیر اضافه نمایید. نوش جان @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم طرز تهیه کیک رولت خامه ای تخم مرغ جدا شده 4 عدد  شکر دو سوم پیمانهٔ 200 میلی لیتری (دو قسمت شود)  آرد الک شده دو سوم پیمانه  بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  وانیل  نمک طرز تهیه طرز تهیه کیک رولت خامه ای 1. تخم مرغ را با یک سوم شکر بزنید تا سفید شود وانیل را هم اضافه می کنیم. 2. سفیده تخم مرغ را وقتی به اندازه کافی کف کرد یک سوم دیگر شکر را اضافه کرده آنقدر می زنیم تا سفت شود. 3. زرده و سفیده را به آرامی با یکدیگر مخلوط می کنیم. 4. آرد و بیکینگ پودر را به صورت دورانی با مواد مخلوط می کنیم. 5. مواد را روی سینی فری که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانیده شده می ریزیم 6. در فر 175 درجه بمدت 15 دقیقه بپزد. 7. کمی که سرد شد از کاغذ جدا کرده روی حوله یا پارچه آشپزخانه گذاشته رولت و حوله را با یکدیگر لوله کرده داخل یخچال می گذاریم. 8. بعد از اینکه کاملا سرد شد لای آن خامه زده شده با پودر قند پهن کرده و دوباره لوله می کنیم و در یخچال می گذاریم. 9. بعد از خامه مالی روی کیک، رولت را بریده هر برش را داخل آلومینیم می گذاریم. نکات تکمیلی در مورد کیک رولت کیک رولت جزو کیک و شیرینی - انواع کیکمیباشد  زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه  و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقهمیباشد . کیک رولت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .  توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای8 نفر مناسب میباشد . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#دیزاین الویه @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️