7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندهایی با فویل📍✅
اگه رنده شما کند شده نیازی نیست جدید بخری
با یه کم فویل میتونی مجدد تیزش کنی😍
فقط کافیه یه کم فویل برداری ورنده کنی😍
بعد اینکه رنده کردی با اضافه هاش قیچی هاتو تیز کن😌
ودراخر همه فویل های ریز شده بریز داخل ظرف کمی نمک و آب جوش بریز وتمام نقره جاتتو باهاش سفید وبراق کن😍
به همین راحتی با یه کم فویل کلی کار انجام میدیم.✅👍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍴قاشق وچنگالهاتو برق بنداز😍
بعضی ترفندها خیلی سریع وبدون دردسره
بیشتر وقتها واسه تمیز کردن ظرفشویی از سرکه وجوش شیرین استفاده میکنم خیلی سفید وبراق میشه👌
واسه گرفتگی لوله هم سرکه وجوش شیرین عالیه اول جوش شیرین میریزم بعد سرکه درنهایت آب داغ
میبینی کامل راه لوله گرفته باز میشه😍
دیگه نیازی به لوله باز کن نیست 👌
برای براق شدن قاشق وچنگالها هم از جوش شیرین و سرکه همراه آب داغ استفاده میکنم استفاده کن و ببین
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥗قارچ سوخاری رستورانی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅🔰اگه سینکتون جرم گرفته یا بوی بدی میده ویدئو رو تا آخر ببینید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥙🧆آموزش سالاد مدیترانه ای
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
#باستخ
مواد اولیه
نشاسته گل 150 گرم
شیرہ انگور ۱ پیمان
هل (پودر شده) 1 قاشق چای خوری
گلاب 60 میلی لیتر
مغز گردو (خردشده) مقداری برای تزیین
طرز تهیه
1. نشاسته را در ظرفی ریخته سپس ۵۰۰ میلی لیتر آب را به تدریج به آن اضافه کرده و با پشت قاشق نشاسته را باز کنید تا گلوله نشود سپس آن را از صافی رد کنید.
2. داخل سینی ۳۰×۲۰ سانتی متری را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کمی روغن مایع آغشته کنید.
3. مخلوط نشاسته را در قابلمه ای ریخته سپس شیره انگور را به آن بیافزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
4. هل و گلاب را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا غلظت مخلوط مانند ماست چکیده شود.پ قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را روی سینی فر بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.
5. مغز گردو را روی باستخ بپاشید سپس روی آن را کمی فشار دهید تا به باستخ بچسبد و بگذارید ۲ ساعت در یخچال بماند تا سرد شود. پس از این مدت، باستخ را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز و چرب شده به قطعات یک اندازه برش بزنید. باستخ را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#باستخ
مواد اولیه
نشاسته گل 150 گرم
شیرہ انگور ۱ پیمان
هل (پودر شده) 1 قاشق چای خوری
گلاب 60 میلی لیتر
مغز گردو (خردشده) مقداری برای تزیین
طرز تهیه
1. نشاسته را در ظرفی ریخته سپس ۵۰۰ میلی لیتر آب را به تدریج به آن اضافه کرده و با پشت قاشق نشاسته را باز کنید تا گلوله نشود سپس آن را از صافی رد کنید.
2. داخل سینی ۳۰×۲۰ سانتی متری را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کمی روغن مایع آغشته کنید.
3. مخلوط نشاسته را در قابلمه ای ریخته سپس شیره انگور را به آن بیافزایید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
4. هل و گلاب را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا غلظت مخلوط مانند ماست چکیده شود.پ قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را روی سینی فر بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.
5. مغز گردو را روی باستخ بپاشید سپس روی آن را کمی فشار دهید تا به باستخ بچسبد و بگذارید ۲ ساعت در یخچال بماند تا سرد شود. پس از این مدت، باستخ را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز و چرب شده به قطعات یک اندازه برش بزنید. باستخ را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#پاستا_پنیری_باگوشت
مواد لازم:
نصف بسته ماکارونی فرم دار
300 گرم گوشت گاو
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
2 حبه سیر
1 هویج
2 عدد فلفل سبز
2 گوجه فرنگی خرد شده
فلفل سیاه،نمک
آب گرم
1 کاسه چدار رنده شده
آماده سازی :
گوشت چرخ شده را درون تابه بریزید ، آن را تفت دهید تا آب آن تخلیه شود و جذب شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا سرخ شود. سیر ، هویج ، فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. ماکارونی را اضافه کرده و مخلوط کنید ، به اندازه کافی آب داغ اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند و بگذارید تا با حرارت متوسط بپزد. روی ماکارونی آبدار چدار رنده شده بپاشید و به دلخواه گوجه گیلاسی بزارید ، در ظرف را بپوشانید و پنیر چدار را روی اجاق گاز نگه دارید تا ذوب شود و با برش دادن آن را سرو کنید. نوش جان
میتونید ماکارانی اول خیلی کم جداگانه بجوشانید یا همراه مواد بپزید(در پخت اولیه نزارید زیاد بجوشه)
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍝🧀🍝🧀🍝🧀🍝
#ترفند_آشپزی
#فوت_کوزه_گری_قیمه
تفت دادن گوشت به اندازه کافی سبب گرفته شدن بوی تندی آن میشود این موضوع برای لپه هم صادق است.
لپه را میتوان به صورت جدا یک ربعی داخل آب پخت تا بوی لپه گرفته شود و در چهل دقیقه آخر به خورش اضافه کرد تا له نشود
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوآچا_پنیری
مواد لازم
۱ پیمانه شیر
۱ پیمانه روغن
۲ عدد تخم مرغ(۱ عدد تخم مرغ را به خمیر اضافه میکنیم یکی دیگه را زرده اش را رو مال میکنیم)
۱ قاشق غذا خوری شکر دانه ریز
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
تقریبا ۵ پیمانه آرد(۴ پیمانه را بریزید اگر نیاز بود آخرین پیمانه را کم کم بریزید وقتی خمیر نرمی بدست آمد که بدست نچسبد آرد کافیه)
۱ عدد هویج
نصف ۱ دسته شوید
۱ کاسه کوچک پنیر
دانه های کنجد .
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥙🧀🥙🧀🥙🧀🥙
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_رژیمی
۲۰۰ میلی گرم آب یا یه لیوان دسته دار
یک دوم ق چ خ نمک
۱۰۰ گرم کره
۱ ق چ خ شکر
۲۰۰ گرم آرد یا یه لیوان دسته دار و یک سوم لیوان
۴عدد تخم مرغ
نوش جان 💖
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇