11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#حلواهویج🍮🥕
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#آش_نذری🍲
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
هدایت شده از تبلیغ گلخونه
🍁🍁🍁 حراجی ویژه پاییزه 🍁🍁🍁
⭕️⚠️ مهلت فقط 2 روز ⚠️⭕️
#هودی 95/000 تومان
#بلوز 73/000 تومان
#ست.بافت 99/000 تومان
http://eitaa.com/joinchat/4027056145C2facc06047
❌ این فرصت رو از دست ندید ❌
17.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_ساده🥮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شیرینی_خوشمزه_توتابه🍪🍩
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ساندویچ_رل_پیچ🌯
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#بلدرچین_شکم_پر🥘🌮
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ژله_رنگین_کمان🍬🍭
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#چیپس_بدون_روغن🍟
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🕊❤️🕊
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_سیب_زمینی_شکم_پر
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🛎 آشپزی با راضی بانو با همکاری مشاوره تغذیه
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_خیار
عالیههه😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🛎 آشپزی با راضی بانو با همکاری مشاوره تغذیه
#تارت_پیاز🧅
🥨مواد لازم: 🥨
خمیر یوفکا : 9 ورق
پنیر پارمزان : 1/2 پیمانه
پیاز حلقه شده : 2 عدد
ریحان خرد شده : یک شاخه
کره ذوب شده : 100 گرم
پنیرموزارلا : یک پیمانه
نعناع خشک : یک قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
🥙طرز پخت و تهیه:
1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.
2- برای تهیه این تارت می توانید از قالب های کوچک تک نفره یا بزرگ استفاده کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک ورق از یوفکا را در آن قرار دهید. سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود به همین ترتیب سطح ظرف را با یوفکای آغشته به کره بپوشانید .
3- مقداری از پنیر پارمزان را روی سطح یوفکا بریزید سپس روی پنیرها را با لایه ای دیگر از یوفکا بپوشانید. مجددا پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکاهای چرب شده را روی پنیر بپیچید (در نهایت داخل ظرف باید سه لایه یوفکا داشته باشید) .
4- سطح لایه سوم را با پنیر موزارلا پیاز ریحان نعناع خشک و ادویه ها بپوشانید .
5- تارت را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦