🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ترشی_ﻣﺸﻬﺪی
موادلازم:
ﮔﻞ ﻛﻠﻢ ﺳﻪ ﻟﻴﻮﺍﻥ
ﻫﻮﻳﺞ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ
ﺳﺎﻗﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ
ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﻱ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺩﺭﺷﺖ
ﺳﻴﺮ ﻳﻚ ﺑﺘﻪ
ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ ﺷﺶ ﻋﺪﺩ
ﮔﻮﺟﻪ ﺩﻭﻛﻴﻠﻮ
ﺳﺮﻛﻪ ﻧﻤﻚ ﺍﺩﻭﻳﻪ
ﺳﺒﺰﻱ ﻣﻌﻄﺮ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﻣﺮﺯﻩ ﺟﻌﻔﺮﻱ ﮔﺸﻨﻴﺰ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ
طرزتهیه :
ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ نگینی ﺧﻴﻠﻲ ﺭﻳﺰ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﻳﻪ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﺧﺸﻚ ﺷﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺭﺍﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭﺷﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﭘﻮﺳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺪﻩ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻦ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻴﻜﺲ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ
ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻭﻧﺼﻔﻲ ﺳﺮﻛﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ ﺳﺮﭘﺮ ﻧﻤﻚ ﺭﺍ ﺑﻪ
ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﺯﺩﻩ ﺑﻌﺪﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﻦ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ ﻛﻪ ﺗﻨﺪ ﺑﺸﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻴﺸﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺧﺸﻚ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺷﻴﺸﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺗﺎﺳﺮﻧﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺷﻮﻧﻮ ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﻞ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳﻦ ترشیو ﺗﺮﺟﻴﺤﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻯ ﻛﻨﻴﺪ
@khane_ashpazzi
باما همراه شوید ☕️
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_ترشی_مشهدی
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#کیک_الویه_تک_نفره
دستور تهیه :
اول مواد الویه رو آماده کنید
من سیب زمینیها رو پختم و پوره کردم(میتونید سیب زمینی رو رنده کنید)و با خیار شور نگینی،هویج آبپز نگینی شده،مرغ پخته ریش ریش شده،نخود فرنگی و مایونز،نمک و فلفل و کمی آبلیمو یا سرکه مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم تا سالاد الویه خوب مزه دار بشه.
بهتره در زمان پخت مرغ دو قاشق از آب مرغ رو کنار بذارید و به الویه اضافه کنید،باعث خوش طعم شدن الویه میشه(توصیه میکنم برای پخت مرغ حتما از یک حبه سیر استفاده کنید طعم الویه رو بینظیر میکنه)
اصل سالاد الویه، روسیه که در اون سیب زمینی رو به شکل نگینی خرد میکنن ولی ورژن ایرانی الویه به صورت رنده یا پوره شده هست که من پوره رو ترجیح میدم(البته نه کامل پوره چون هر چی سیب زمینی پوره بشه جذب مایونز در سالاد الویه بیشتر و باعث شل شدن سالاد میشه که من نمیپسندم)
خیار شور الویه رو بعضی رنده و بعضی نگینی میکنن که من طرفدار خیار شور نگینی هستم به نظرم سالادالویه رو خوشمزه تر میکنه.
هویج رو هم میتونید بعد از آبپز کردن رنده یا نگینی کنید که من همیشه نگینی میکنم.
میتونید به الویه تخم مرغ آبپز رنده شده اضافه کنید که من معمولا چون دوست ندارم استفاده نمیکنم.
بعد از آماده شدن الویه دور قهوه ای نانهای تست رو با کارد ببرید و کنار هم در سینی بچینید.
یک سس غلیظ از مخلوطی به نسبت یک قاشق غذاخوری مایونز و 3 قاشق غذاخوری ماست همزده پر چرب تهیه و یک لایه از این سس روی نانهای تست بمالید.
در مرحله بعد سالاد الویه را روی نانهای تست پخش و صاف و یکدست کنید.
حالا برای چیدن ردیف دوم نانهای تست اول زیر اونها رو از مخلوط سس ماست و مایونز بمالید و بعد نانها رو روی الویه بچینید.
بعد از مخلوط ماست و مایونز رو نانهای تست ریخته و کمی صاف کنید و بدون پوشش نیم ساعت سینی رو در یخچال بذارید تا سس به خورد نانها بره و بعد از گذشت نیم ساعت روی کیک الویه رو بپوشانید و یک شب در یخچال بذارید تا خوب منسجم بشه.
روز بعد پوشش روی کیک رو بردارید و دوباره از مخلوط ماست و مایونز روی کیک الویه بمالید و صاف کنید(من از پالت خامه کشی واسه این کار استفاده کردم)
بعد هم با چاقوی تیز به اندازه دلخواه برش بزنید و تزئین و سرو کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ترشی_لیته
مواد لازم:
بادمجان درشت 10 عدد
گلکلم متوسط نصف
هویج بزرگ 3 عدد
سیر 20 حبه
فلفل سبز کمی
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادمجانها را در فر یا کبابپز کبابی میکنیم تا کاملا بپزند
(میتونید داخل سرکه روی حرارت بزارید کمی که نرم شد له کنید ولی کبابی کنیدطعم فوق العاده ای به ترشی میده)
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملا گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آنها گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب آنها هم گرفته شود. ( مقدار فلفل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه).
نصف روز باید مواد بالا به همین حالت بمانند.
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه روی آنها میریزیم.
چون این ترشی با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد، ادویه ترشی به آن نمیریزیم، فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم.ولی اگه بادنجانها رو میپزید کمی پودرگلپر هم بریزید
بعد از ریختن سرکه، نمک ترشی را هم بچشید، چون به مواد آن نمک زده بودیم ممکن است به نمک کمی نیاز داشته باشد.
این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.
میتونید کمی برگ ترخون ونعنا هم داخل مواد ساطوری کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
25.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش ترشی لیته
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️