🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅پنیر خانگی😋
🍜طرز تهیه
۲ کیلو شیر را داخل قابلمه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه بعد ده دقیقه جوشیدن یک لیوان ماست( ماست خونگی که دستورش پستای پائینتر هست) و۱/۴لیوان سرکه خونگی (دستور ش پستای پائینتر هست) و یک قاشق نمک اضافه کردم وهم زدم تا بریده بریده بشه بعد داخل صافی ریختم تا آبش جدا بشه وبعد داخل پارچه تمیز ریختم و کناره های پارچه رو جمع کردم و داخل صافی گذاشتم ویه کاسه پر آب روی پارچه گذاشتم و یک ساعت بعد پارچه رو باز کردم و پنیر رو خارج کردم و برش زدم وداخل شیشه ریختم و از آب خود پنیر که جدا کرده بودم روش ریختم و کمی نمک اضافه کردم ودر یخچال نگهداری کردم به مدت یک ماه میتونید تو یخچال نگهداری کنید
میتونید موقع صاف کردن کمی کاکوتی یا زیره تو پنیر بریزید که فوق العاده خوشمزه وخوش عطر میشه.
از هر نوع ماست وسرکه ای میتونید استفاده کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از m sh
این دیوار #خونه ی منه😎
خیلی وقت بود میخواستم تغییرش بدم اما شرایط مالی خوب نبود😢
ولی تو این👇 کانال یاد گرفتم با #هزینه_کم به خواستم برسم😍آموزش #رایگان
حالا دیگه خونم واقعا #شیک شده🌹
توفامیل بعنوان #خانم_نمونه همه منومیشناسن
http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59
رازموفقیتم اینجاست👆
هدایت شده از اشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پیچیدن سمبوسه😋😋😋
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_مافین_خرما
موادلازم:
آرد 125 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1 ق چ
خرما 220 گرم
آب جوش 20 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 75 گرم
جوز هندی 1/4ق چ
گردو60 گرم
شکر 100گرم
✍طرزتهیه:
آبجوش و خرما را با هم مخلوط کرده تا کاملا له شود کره و شکر و وانیل و تخم مرغ را با همزن زده ارد و ب پ و دارچین و جوز را الک کرده به مایه اضافه کرده در آخر گردو و خرما را ریخته با لیسک کاملا مخلوط کنید مواد را در قالب مافین یا 20 *30 بریزید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از اشپزی درخانه
#فرمول_و_نکات_مهم_در_مورد_ترشی_و_شور
♨️ با این فرمول #ترشی و #شور درست کنید
✅نسبت آب نمک چند منظوره
پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم. مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور دارند:
💠یک فنجان سرکه
💠یک فجان آب
💠یک دوم فنجان شکر
💠یک قاشق غذا خوری نمک
💥تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک قاشق غذا خوری نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید.
💥سپس کافیست این مایع را درون شیشه هر نوع شوری که دوست دارید درست کنید بریزید. همین که آب نمک هم دمای اتاق شد، درپوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️