🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#شله_زرد
برنج 1/5پيمانه
شكر 2/5پيمانه
زعفران 4ق س
گلاب 1/2پيمانه
خلال بادام بميزان لازم
برنج رو با آب گرم ميشوريم اب انرا خالي ميكينين و درباره اب گرم ميريزيم و براي چهار ساعت ميزاريم خيس بخوره.
اب برنج را خالي ميكنيم بعد برنج را با چند ليوان اب داخل قابلمه ميريزيم ميزاريم تا جوش بياد بعد اينكه جوش اومد بلافاصله حرارت را كم ميكنيم و ميزاريم با حرارت كم بپزه بعد كمي زعفران اضافه كرده ميزاريم بحوشه وقتي برنجا خوب نرم و له شد شكررا اضافه ميكنيم هم ميزنيم ميزاريم تا خوب جا بيفته و در اخر گلاب و خلال بادام را افزوده چند جوش ك زد از رو حرارت برداشته و توي ظرف مورد نظرريخته و تزيين ميكنيم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#_کیک_خرمالو
مواد لازم📝
خرمالو ۲ عدد
روغن مایع نصف پیمانه
آرد ( یک + یک سوم ) پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
مغز گردو ۵۰ گرم یا نصف پیمانه
دارچین ۱ ق م
نمک یک پنس
بکینگ پودر یک و نیم ق م
وانیل یک چهارم ق م
شکر دو سوم پیمانه
✍طرز تهیه :
* خرمالو را با غذاساز یا ۱۲۳ یا مخلوط کن یا هر وسیله دیگه ای پوره کنید .
*شکر و تخم مرغ و وانیل را بمدت ۵ دقیقه با همزن بزنید .
*سپس خرمالو و گردو و دارچین رو اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .
* بعد آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مایه قبل بیفزایید و به آرامی با لیسک مخلوط کنید .
* آخر سر روغن رو بریزید و با بقیه مواد مخلوط نمایید.
* قالب را چرب کنید و مایه کیک را در قالب مورد نظرریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۴۰ دقیقه قرار دهید .
* نکته : مدت زمان با توجه به قالب و فر شما ممکن هست کم یا بیشتر بشه پس حتما بعد از گذاشت دو سوم زمان پخت اونو به وسیله چنگال یا سیخ چوبی کنترل بفرمایید .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ميني_پيتزا_مرغ
مرغ نصف یک چهار سینه
پنیر پیتزا 250 گرم
قارچ متوسط 6 عدد
پیاز متوسط دو عدد
سس گوجه فرنگی
آویشن یک قاشق مرباخوری
ادویه کاری یک قاشق مرباخوری
فلفل دلمه سبز و رنگی 100 گرم
نمک ،زردچوبه ، دارچین و فلفل به میزان کافی
ذرت ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی به دلخواه
مرغ رو ابپز كرده بعد گوشت مرغ ابپز شده را ريش ريش كرده و كمي توي ماهيتابه با روغن كم تفت داده و پياز رو هم خلالي خرد كرده اونم سرخ ميكنيم و قارچ رو نگيني خرد كرده اون رو هم ي تفت ميدهيم بعد همه اين سرخ كردنيارو باهم خوب مخلوط كرده نمك و فلفل و اويشن ك بسته ب ذائقه هر كسي داره اضافه ميكنيم
حالا از خمير اندازه نارنگي برداشته توي دست صاف كرده يا با ته استكان صاف ميكنيم كمي سس كچاب ماليده بعد كمي پنير پيتزا قراشته از مواد مرغ قرار داده دوباره پنير پيتزا قرار داده بشكل دلخواه هر موادي دوست داشتين روش حيده داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت180قرار ميدهيم
#خميرجادويي
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
خمیر مایه، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).تخم مرغ، باقیمانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید )، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است، بافت و ماندگاری خوبی دارد و می توانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از 💕ترفندهای خلاقانه زندگی💕
این دکورخونه ی منه😎
دیواروخودم طرح زدم😍
کلی تزئینات خوشگل روهم برا دکور خونم ساختم🌹
توفامیل بعنوانخانم نمونه همه منومیشناسن😉
http://eitaa.com/joinchat/730660878C4a223feb59
رازموفقیتم اینجاست👆
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅رولت موز و گردو🍌
✍مواد لازم
تخم مرغ ٥عدد
شكر ١٢٥ گرم
آرد. ١٢٥گرم
وانيل ١/٤ ق چ
آب جوش ١/٤ پيمانه
بكينگ پود ١/٤ ق چ
گردو خرد شده به ميزان لازم
موز نگيني شده به ميزان لازم
خامه فرم گرفته به ميزان لازم
🍜طرز تهیه
زرده و سفيده رو از هم جدا كنين
زرده، وانيل، شكر و آب جوش رو ٣ دقيقه با همزن بزنين
سفيده رو بزنين تا كاملا سفيد و سفت بشه طوري كه از كاسه برنگرده
حالا زرده زده شده رو اضافه كنين و مخلوط كنين
آرد و بكينگ پودر رو الك كنين به مواد بالا اضافه كنين و مخلوط كنين
تو سيني كاغذ روغني بزارين ومواد رو روش پهن كنين
تو فر از گرم شده با دماي ٢٠٠ درجه به مدت ١٠ دقيقه قرار بدين وقتي زير رولت طلايي شد چند ثانيه گريل رو روشن كنين تا روشم طلايي شه و حالت چسبنده پيدا نكنه
به محض خارج كردن از فر با همون كاغذ روغني رولش كنين بزارين كه يه ربع بمونه تا خنك شه
حالا بازش كنين و كاغذ رو ازش جدا كنين
روش رو با خامه فرم گرفته، موز و گردو بپوشونين و رولش كنين
ديگه هر جور كه دوست دارين ميتونين تزيينش كنين.
#رولت_موز_گردو🍰
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️