eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ تقویم روز ✨ امـروز یکشنبه ✾ ۶ آبان ۱۳۹۷ 🌞‌ ✾ ۱۸ صفر ۱۴۴۰ 🌜 ✾ ۲۸ اکتبر ۲۰۱۸🎄 ┄┅┅❅✾❅┅┅┄ ↯ ذڪر روز: «ْیــٰـا ذُالـْجــَلاٰلِ وَالْإِکـْـرٰام» @khane_ashpazzi
براي زنـــدگی قـــانون مهربانـــي بگذاریـــم..! هــر كــه اخــم ڪــند جریـــمه اش لبــــخند و هر ڪـه لبخند بزند پاداشش ، عشق باشد قانون مهرباني پاداش و مجازاتش شیرین اســت @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم جوجه كباب حلزونی برای 2- 4 نفر سیر رنده كرده 2 حبه روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری ماست 2 قاشق سوپخوری جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری نمك و فلفل به میزان لازم زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری پیاز خلالی خردكرده 1 عدد فیله‌ی مرغ 500 گرم سیخ‌های چوبی به مقدار لازم روش تهیه جوجه كباب حلزونی ابتدا در ظرف مناسبی سیر، روغن زیتون، ماست، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و پیاز را بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه فیله‌ی مرغ را بیفزائید و روی آن را بپوشانید و به مدت 10 ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ، كاملاً مزه‌دار شود. سیخ‌های چوبی را در آب بخیسانید. سپس فیله را به شكل حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی فرو ببرید و در ظرف نسوزی بچینید. حالا ترکیب ماکرو و کانوکشن دستگاه را روشن كنید و مایكروویو را روی قدرت پائین 180 وات و كانوكشن دستگاه را روی 220 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، بدون درپوش روشن كنید و ظرف را درون دستگاه قرار دهید. سپس هرازگاهی سیخ‌ها را زیر و رو كنید و از آب باقیمانده، روی جوجه‌كباب بدهید و صبر كنید تا جوجه بپزد و برشته شود. اینك آن را در ظرف مناسبی بچینید و با برنج قالبی و گوجه‌فرنگی تزئین كنید @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم : آبلیمو 1ق سوپخوری ارد ذرت 1 پیمانه ارد گندم 1و1/2پیمانه بیکینگ پودر 1و 1/2 ق چ تخم مرغ 2عدد خامه ساده 100گرم روغن مایع 1/2 پیمانه فلفل دلمه ای رنگی نگینی خردشده 1پیمانه نمک 1ق چ طرز تهیه : دستگاه را با کانوکشن 180 درجه سانتیگراد با سه پایه کوتاه گرم کنید قالب مستطیلی پیرکس را چرب کنید یا سلفون بکشید یا کاغذ روغنی قرار دهید ارد گندم را با ارد ذرت و نمک و بیکینگ پودر خوب مخلوط میکنیم در ظرفی تخم مرغ و خامه و ابلیمو و روغن مایع را به مدت 1دقیقه با همزن میزنیم بعد مواد خشک را کم کم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم و در اخر فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم مواد را درقالب بریزید و ظرف را داخل دستگاهی که گرم شده قرار می دهیم و 20 الی 30 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد و طلایی شود @khane_ashpazzi
🍃🌸 #سلامتی بهترین داروی کمردرد ، فرسایش دیسک کمر و گردن #پای_مرغ است زیرا به تولید ماده ژلاتینی بین استخوان ها کمک میکند. @khane_ashpazzi
#خانه_داری #ترفند اگر چند دونه ميخك توى ظرف حبوبات بزاريد ديگه حشره نميزنه و مدت زمان طولانی ميتونين نگهداری کنین @khane_ashpazzi
#قنادی فرم دهی به خمیر شیرینی پزی با استفاده از ماکارونی پروانه 😍 خلاقیت حد و مرز نداره😍👍 @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
این دسر طعم و عطر فوق العاده ای داره که عاشقش میشین و از لایه های ژله قهوه و پودینگ قهوه تشکیل شده. ابتدا مطابق رسپی زیر ژله و پودینگتون و اماده کنید و بزارید خنک بشه. کف قالب و کمی با روغن جدا کننده چرب کنید و از ژله یه لایه داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه در حدی که سطح روی ژله کمی حالت چسبندگی داشته باشه. در این زمان یک لایه پودینگ اضافه کنید و همین کار و ادامه بدین تا قالب پر بشه . 👈دوستان می تونید به جای لایه های پودینگ قهوه از پاناکوتای نسکافه یا حتی ژله بستنی قهوه استفاده کنید. . . ژله قهوه . . مواد لازم . پودر ژلاتین : ۱/۴ پیمانه آب سرد: ۸ قاشق سوپخوری قهوه آماده:۲/۵پیمانه شکر:۵ قاشق سوپخوری . . پودر ژلاتین و روی آب سرد بپاشید تا به شکل اسفنجی در بیاد سپس به صورت بن ماری حرارت بدین تا حل بشه. قهوه آماده داغ و با شکر مخلوط کنید تا شکر کاملا در آن حل شود. سپس مخلوط شکر و قهوه رو با ژلاتین حل شده مخلوط کنید و کاملا هم بزنید . نکته 👈:برای اینکه ژله قهوه شفافتر بشه بهتر است قبل از مخلوط کردن با شکر از صافی رد کنید تا لردش گرفته بشه . نکته👈:میزان شکر برای ژله و پودینگ قهوه کاملا سلیقه ای هست. پس می تونید کم و زیادش کنید. . پودینگ قهوه . . موادلازم: نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: 1/5 قاشق غذاخوری آب سرد: نصف پیمانه شکر: 3 قاشق غذاخوری شیر: 3 پیمانه قهوه دم کشیده دلخواه: نصف پیمانه کره: 1 قاشق مربا خوری دارچین: 1 قاشق چایخوری . طرز تهیه: پودر ژلاتین را با نصف پیمانه اب سرد به روش بن ماری حل میکنیم. قهوه دلخواه را اماده میکنیم. نشاسته ذرت را با نصف پیمانه شیر حل میکنیم. داخل قابلمه بقیه شیر, نشاسته ی حل شده, قهوه درست شده , شکر و دارچین را ریخته هم زده تا با هم مخلوط شود. سپس روی شعله متوسط میگذاریم و سپس یک سره هم زده تا به غلظت فرنی برسد و شروع به جوش زدن بکنه سپس کره را اضافه کرده و شعله را خاموش کرده و ژلاتین حل شده را اضافه کرده هم بزنین . روی پودینگ اماده شده سلفون بکشید تا روی اون نبنده و بزارید خنک بشه نکته: از هر قهوه یا نسکافه میتونید استفاده کنید. . . @khane_ashpazzi .
تزیین کتلت 🌸🌸🌸🌸 @khane_ashpazzi