#كيك_دو رنگ خوشمزه و عاليي يه كيك عالی
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست سه چهارم پیمانه
روغن مايع نصف پیمانه)
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل1 ق چ
آرد 3 پیمانه پر
پودر کاکائو دو ق غ ✅دو ق غ ارد رو كنار بذاريد اول .
تخممرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه + ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن
مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخممرغی اضافه میکنیم
مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
قالب مناسب كه براي من 23بود رو چرب كنيد
و مواد رو همزمان با هم بريزيد تو قالب و بعد بذاريد در فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ به مدت 40دقيقه .
نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
@khane_ashpazzi
#لیته_میوه
سیب ۱۰ عدد
به ۲ عدد
گلابی ۴ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
بادمجون ۲ عدد( ترجیحا کبابی بشه)
کرفس ۱ ساقه
جعفری ۲۵۰ گرم
سیر دو بوته
فلفل قرمز تند ۲ الی ۳ عدد
سیادونه ، نعناع خشک ۱ ق س
پودر زنجبیل ، پودر زیره ، فلفل سیاه ، پودر گلپر ، پودر تخم گشنیز هر کدوم ۱ ق چ
نمک ۲ ق س
سرکه سیب ۱ لیتر
سیب و گلابی و به و هویج رو پوست میکنیم و داخل بلندر چند تا پالس میزنیم تا خورد بشه بعد بادمجون کبابی له شده یا بادمجون خام رنده شده رو اضافه میکنیم بعد میزاریم با سرکه فقط دو دقیقه بجوشه نه بیشتر بعد از روی شعله برمیداریم و کنار میزاریم حالا فلفل دلمه ای و سیر و کرفس و فلفل قرمز رو داخل بلندر خورد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و در آخر جعفری خورد شده و نمک و ادویه جات رو اضافه میکنیم و داخل شیشه میریزیم و میزاریم تا جا بیفته حدودا دو روز بعد قابل استفاده اس.
پ. ن. مزه این لیته کمی به شیرینی میزنه.
پ.ن. من از سس تند گلوریا هم توش استفاده کردم تا حسابی تند بشه.
@khane_ashpazzi
#دسر_کرم_زعفرونی
#دسر_آسان
2لیوان شیر.
نصف لیوان شکر.2ق.غ.
پودر ژلاتین.2ق.غ
.آب سرد.زعفران و گلاب هر کدام دو قاشق.
خامه صبحانه صد گرم.
زلاتبن و روی اب سرد ریخته به روش بن ماری میزاریم حل بشه.شیر و شکر و روی حرارت ملایم گزاشته هم مزنیم تا شکر حل بشه.بعد گلاب و زعفران و اگر خواستین وانیل هم بهش اصافه میکنید و زلاتین حل شده.کاملا مخلوط کرده و کنار بزارید تا خنک شود.بعد که خنک شد خامه رو اضتفه کرده خوب هم میرنیم تا بکدست شود و توی قالب میریزم.قالبی هم در میاد من تو لیوان سرو کردم.
امیدوارم درست کنید و لذت برید.😊
@khane_ashpazzi
8 نوشیدنی انرژیزا 👌🏻
شیرخرما
شیر بادام
شیرمخصوص
نوشابه زنجبیلی
نوشیدنی زعفرانی
دمنـوش بادرنجـبویه
دمنوش اسطوخودوس
چای سفید و سبز و دارچین
@khane_ashpazzi
میرزاقاسمی
مواد لازم
3 عدد بادمجان متوسط
3 عدد گوجهفرنگی
2 عدد تخممرغ
3 تا 4 حبه سیر
به میزان لازم روغن
به میزان لازم زردچوبه، نمک وفلفل
طرزتهیه:
بادمجانهاراروي شعله اجاقگازیاروی آتش کباب کنیدحرارت بایدکم باشد بادمجانهارادرحین پخت بچرخانیدتا همه جای آنهاکبابی شوندبعدازکباب شدن بادمجانهاپوستشان راجداکنیدوآنها راداخل یک ظرف مناسب بریزیدوخوب له کنیدکناربگذاریددریک تابه مقداری روغن بریزیدوآن راروی حرارت قرار دهیدسیرهارارنده کرده،داخل تابه بریزید. مقداری زردچوبه هم بریزیدوتفت دهید. بعداز1تا2دقیقه تخممرغهاراداخل تابه بشکنیدوخوب هم بزنید،سپس تابه رااز روی حرارت برداریدوکناربگذارید.
گوجهفرنگی راپوست گرفته،ریزخرد کنید.دریک تابه مقداری روغن بریزیدوآن راروی حرارت قراردهید.حالا گوجهفرنگیخر شده را داخل آن بریزیدو تفت دهیدحال بادمجان له شده رابه گوجهفرنگی اضافه سپس مخلوط سیر و تخممرغ رااضافه کرده وبه تفت دادن ادامه دهید.به میزان لازم نمک وفلفل هم بریزید.مواد راخوب هم بزنیدتا میرزاقاسمی شما آماده شود.بعداز2الی3 دقیقه تابه راازروی حرارت برداریدمیرزاقاسمی آماده ست داخل ظرف سروبریزیدوتزیین کنید😋
@khane_ashpazzi
ژله #شب_یلدا
برا این ژله سه تا ظرف شکل هم وبه ترتیب کوچکتر ازهم نیاز داریم اول ژله قرمز توظرف بزرگترمی ریزی یه ظرف کوچکتر از ظرف اولی میزاری که گود بشه بعد ژله بست داخل ظرف یه کم آب داغ میریزی فوری درمی یاری بعد ژله سفید میریزی بازم یه ظرف سوم میزاری بازم بعد بستن درمی یاری بعد ژله مخلوط با دونه انار میریزی تا ببنده
@khane_ashpazzi
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وای عاااشق این سیب سوخاری خوشمزه میشید
@khane_ashpazzi