eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
دوبسته ژله میوه های استوایی یک لیوان شیر بیسکویت پتی بورپنج عدد زعفران دم کرده بسیار غلیظ اول ژله هارا با دو لیوان آب جوش حل کرده وبعد از سرد شدن یک لیوان شیر به ان اضافه کرده ودر قالب گل میریزیم بعد پنج عدد بیسکویت رو به زعفران آغشته کرده وروی سینی میچینیم وخشک میکنیم من این کارو رو بخاری انجام دادم بعد خشک شدن بیسکویت هارو داخل آسیاب خرد میکنیم ژله را از قالب در می آوریم وروی ژله رو خشک میکنیم وپودر بیسکویت هارا روی ژله الک میکنیم من برای دوام ژله قالب ژله رو قبل کار چرب نکردم وموقع خارج کردن ژله از آب جوش استفاده نکردم بخاطر اون ژله چندین ساعت ظاهر زیبا ومخملی خودشو حفظ کرد. @khane_ashpazzi
#حلوا_بوتیکی #حلوا_مدرن #حلوا_به آرد دو سوم پیمانه پودر قند سه ق غ( که می تونید کم یا زیادش کنید) کره اب شده دو سوم پیمانه به پخته و پوره شده نیم کیلو هل سائیده شده کمی اول آرد و تفت میدیم تا کاملا بوی خامی ارد گرفته بشه و میزاریم کنار داخل یه تابه دیگه کره رو اب کرده و پوره به رو بهش اضافه میکنیم و در حد یک دقیقه تفت میدیم بعد هل و بقیه پودر قند و بهش اضافه میکنیم دوباره در حد مخلوط شدن هم میزنیم و سپس کم کم آرد و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوامون جمع بشه نکته: 1 برای اینکه به رنگ قرمز تیره بشه باید به مدت پنج الی شش ساعت بپزه ،برای خوش رنگ تر شدن به ها می تونید یکی دو قطره از رنگ خوراکی قرمز استفاده کنید که البته من به جای رنگ خوراکی یک قاشق غذاخوری آب لبو به به های پخته شده اضافه کردم و اصلا هم تاثیری تو طعم به نداشت 2 اگر مثل من میخواین حلوا رو قالبی سرو کنید تا حلوا داغ هست داخل قالب های سیلیکونی بریزید و بعد از اینکه کمی خنک شد انتقال بدین داخل فریزر و بعد از یکساعت از فریزر خارج کرده و به سلیقه خودتون تزیین کنید( من از پشمک و پودر پسته استفاده کردم) و بعد از یک ربع سرو کنید. @khane_ashpazzi
#پيتزاى_بادمجان كه بسيار لذيذه رفته بودم بيرون که چشمم افتاد به بادمجون دلمه ايهاى براق و رسيده دوتا توپولشو جدا كردم و اومدم خونه و سريع شستمشون و حلقه حلقه كردم انداختمشون تو آب نمك تا زهرش گرفته بشه بعد ريختم تو آبكش و بعد سرخشون كردم و روى دستمال حوله اى كاغذى گذاشتم تا روغن اضافيش گرفته شه چيدمشون تو سينى فر، مواد گوشتى مو كه پياز و گوشت چرخكرده ، قارچ و نمك و فلفل و آويشن و كمى سس قرمز بود آماده كردم و ريختم روى حلقه هاى بادمجون و بعد پنير پيتزا و بعدشم مستقيم تو فر ، فقط قسمت بالاى فر رو روشن كردم در عرض ١٠ دقيقه پنير برشته شد، به همين آسونى و خوشمزگی @khane_ashpazzi
#نکات_لوبیا_پلو نکات مهم:اگر لوبیا پلو با گوشت تیکه ای درست بشه خیلی خوشمزه تره،ب این صورت ک گوشتها رو تیکه تیکه خرد کنید و با یک پیاز متوسط تفت بدید‌،بهش لوبیا رو اضافه کنید و حسابی تفت بدین،دارچین و فلفل بزنید و ادویه کاری،بعدش دوقاشق رب اضافه کنید و اب بریزید و بذارید تا حدی بپزه ک ابش تموم بشه. بعد لای پلو بریزید. حتما برنج رو زنده تر بگیرید،نذارید توی اب برنج زیاد قل بخوره ک بعدا با لوبیا ک دم میشه له بشه.حتما وقتی ی لایه برنج و موادگوشتی رو ریختید زعفران دم کشیده هم بریزید.و یک قاشق غ روغن.همون روغن باعث میشه غذا چرب وچیلی تر و خوشمزه تر بشه.زعفرونم طعمشو بی نظیر میکنه @khane_ashpazzi
#سوپ_جوی_پرک #سوپ_فوری پیاز رو‌خورد کردم بعلاوه هویج یکم تفت دادم زرچوبه و فلفل اضافه کردم بعد هم استاک مرغ(عصاره مرغ) و جو_پرک و شیر شعله رو‌ کم کردم تا حسابی بجوشه و‌نرم شه من خامه نمیزنم چون اونوقت دیگه غذای_ساده ای نیست در آخر هم اگه دوست داشتید لیمو تازه اضافه کنید @khane_ashpazzi
#رول_تن_ماهى 🔸روغن تن ماهى را گرفته،تن رو روى نان لواش پخش ميكنيم مقدارى جعفرى خوردشده روش ميريزيم از يك سمت شروع به رول ميكنيم بعد از يك ساعت برش ميزنيم @khane_ashpazzi
#دیپ_کدوحلوایی #دیپ_شیرین #دسر  ۲ فنجان پنیر خامه ای ۲ فنجان کدو حلوایی کاملا" پخته  2 فنجان شکر ۱ ق چ دارچین  1 ق چ زنجبیل نوک انگشت نمک همه مواد را مخلوط کنید . یکساعت در یخچال بماند. @khane_ashpazzi