eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
✅شیرینی سه آرد😋 ✍مواد لازم روغن صاف 200گرم( من مخلوط اصیل و صاف زدم ) پودر قند 150گرم پودرهل ½ ق چایخوری پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری آرد سفید 75 گرم آرد برنج 150 گرم آرد نخودچي 150 گرم ✍مواد روي شیرینی: پودرقند یک قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 1 عدد 🍜طرز تهيه آردها را با هم مخلوط کرده و روغن و پودر قند را کاملا" حدود 6-7 دقیقه با همزن بزنید بعد پودر هل و زنجبیل را اضافه کنید . آردها را با هم مخلوط کرده و به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کنید مواد را کاملا" ورز دهید تا یکدست شود . خمیر آماده را به ضخامت 2-2.5 سانتیمتر باز کرده و با کاتر مورد نظرقالب بزنید. روی شیرینی زرده تخم مرغ زده و به سلیقه خود خرفه یا کنجد بپاشید در طبقه وسط فر گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید. بعد از پخت روی آن را پودر قند یا دارچین الک کنید . 👈 این شیرینی طعم نخودچی میده ورز دادن خمیر مهمه ولی انسجامش نسبت به نخودچی بالاتره 👈شیرینی رادبعدخارج کردن از فر به هیچ وجه دست نزنید بسیار نرم و شکننده است 👈طعم و بافت بسیار خوبی داره و تو دهن اب میشه. #شیرینی_سه_آرد🍪 @khane_ashpazzi
✅ برشتوک شکلاتی 😋 ✍ مواد لازم آرد نخودچی:1لیوان کره:100گرم پودر قند:¾لیوان پودر هل یا دارچین:1قاشق چایخوری شکلات تخته ای:به میزان لازم 🍜طرز تهیه آردنخودچی رو توی ماهیتابه تفت میدیم تا بوش بلند شه اما رنگش تغییر نکنه(حدودِ 1ربع کافیه) بعد کره رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم در آخر پودر قند و پودر هل یا دارچین رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا پودر قند حل بشه حرارت رو خاموش کنید و بذارید کمی از داغی بیفته از قبل توی قالب های سیلیکونیِ شکلات،کمی شکلات تخته بن ماری شده میریزیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده و بعد برشتوک رو که گرم هست و روش میریزیم و میزاریم یخچال تا سفت شه به راحتی بیرون میاد. #برشتوک_شکلاتی🍪 @khane_ashpazzi
✅ مربای هویج 😋 من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب . هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته . من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم. بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم. #مربا_ی_هویج @khane_ashpazzi
✅ تاس کباب مرغ 😋 کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای بچینید. نمک ادویه هم لابلای مواد بزنید. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرده و روی همه مواد بریزید. همین. درب قابلمه رو بذارید و تاس کباب واسه خودش میپزه. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش بزنید. . #تاس_کباب @khane_ashpazzi
✅ سالاد گندم 😋 گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم. برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم. حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم #سالاد_گندم @khane_ashpazzi
✅ دسر میوه ای 😋 برای تهیه این دسر به سه سایز قالب ساده احتیاج داریم، در مرحله اول میوه هاتون و داخل کوچکترین سایز قالب مطابق سلیقه بچینید و روی اون و ابتدا مقدار کمی ژله الوورا بریزید و بزارید داخل یخچال تا میوه ها کاملا فیکس بشن . بعد بقیه میوه ها و ژله آلوورا رو بریزید داخل قالب تا پر بشه و اجازه بدین کاملا ببنده. بعد از بسته شدن قالب و چند لحظه داخل اب گرم قرار بدین و ژله تون و برگردونید و بزارید داخل مرکز قالب سایز دوم و دور قالب و به وسیله ژله بستنی،پاناکوتا یا پودینگ پر کنید . مجددا اجازه بدین تا کاملا بسته بشه ، از یخچال خارج کنید و از داخل قالب برگردونید و بذارید مرکز بزرگترین سایز قالب و در نهایت دور اون و با یک رنگ دیگه از ژله بستنی،پاناکوتا و یا پودینگ پرکنید. 💥نکات: 🔸اگر میخواین در بین میوه هاتون از کیوی یا آناناس استفاده کنید حتما چند دقیقه با اب جوش و شکر بپزید یا مقداری ژلاتین اضافه به ژله تون اضافه کنید. 🔸وقتی ژله قالب اول و برگردوندین و میخواین بزارین مرکز قالب دوم حتما چند لحظه قالب دوم و داخل فریزر قرار بدین تا سطح زیر ژله کامل به قالب دوم بچسبه و مواد دورتون زیر ژله نفوذ نکنه. #دسر_میوه_ای @khane_ashpazzi
✅زرشک پلو با مرغ 😋 ابتدا سینه یا فیله ی مرغ رو برش های کوچک و یک اندازه میزنیم و به مدت دو تا سه ساعت با پیاز ،کمی آبلیمو و زعفران غلیظ دم کرده و نمک و فلفل مزه دار کرده و در یخچال قرار میدیم. بعد داخل تابه کمی روغن ریخته ، تکه های مرغ رو همراه پیاز نگینی شده کمی تفت داده و درِ ماهیتابه رو میزاریم تا کمی آب انداخته و مغز پخت بشن. در ظرفی جدا، زرشک و خلال پسته و بادام رو کمی تفت میدیم و سپس به تکه های مرغ اضافه میکنیم. کمی از زعفران دم کرده رو هم روی همه مواد ریخته و با هم مخلوط کرده و با پلو سرو میکنیم. #زرشک_پلو_با_مرغ @khane_ashpazzi
✅ پودینگ کاراملی فندقی 😋 ✍ مواد لازم: شیر سه پیمانه نشاسته ذرت سه ق غ سر پُر نمک یک پینچ پودرفندق سه ق غ سُس کارامل معادل دستور ✍سس کارامل : شکر صد گرم خامه ی صبحانه صد و هفتاد گرم کره پنجاه گرم 🍜 طرز تهیه: ابتدا سس کارامل رو آماده میکنیم شکر را داخل شیرجوش یا قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت متوسط بدون هم زدن قرار میدیم تا کم کم از کناره های ظرف ، شکر شروع به ذوب شدن و کاراملی شدن کنه حرارت رو ملایم کرده ، ظرف محتوی شکر رو کمی چرخونده تا همه ی شکر بطور همزمان شروع به ذوب شدن کنه وقتی به رنگ دلخواه رسید و طلایی متوسط شد خامه و کره که با هم مخلوط و داغ کرده ایم را روی کارامل ریخته و به سرعت شروع به همزدن میکنیم تا وقتیکه تمام کاراملی که سفت شده ، داخل خامه حل بشه و سس یکدستی داشته باشیم (اگه قبل غلیظ شدن سس نتونستید تمام کارامل را حل کنید ، کمی شیر به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل حل بشه) برای پودینگ ، نشاسته ی ذرت را داخل شیر سرد حل کنید نمک و پودر فندق و سس کارامل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه پودینگ داغ رو داخل ظرف سروتون ریخته وقتی از حرارت افتاد داخل یخچال قرار بدید . من روی پودینگ مقداری سس کارامل ( اضافه تر از دستور) ریختم و با کرم چیز کاراملی ، شکلات تافی، فندق کاراملی و توت فرنگی تزیین کردم . #کرم_چیز_کاراملی دویست گرم پنیر ماسکارپونه رو با همزن زده و نصف پیمانه یا کمتر سس کارامل کم کم بهش اضافه کرده تا کاملا طعم کاراملی بگیره و قابل ماسوره زدن باشه. #پودینگ_کاراملی @khane_ashpazzi
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا ران_مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آردگندم و تخم مرغ و آردسوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیرچدار آب شده نوش جان می کنیم @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅ سمبوسه سوخاری 😋 ✍ مواد لازم: 1 عدد نون لواش 5 ورق کالباس یا ژامبون دلخواه 5 ورق پنیر_ورقه_ای (چدار، گودا، موزارلا... اگه کشدار باشه جذاب تره!) 1 عدد تخم مرغ مقداری پودر سوخاری طلایی مقداری روغن سرخ کردنی 🍜 طرز تهیه: اول نون ها رو مستطیلی برش زدم بعد روی هرنون، طبق شکل، 2 ورق پنیر و 2 ورق ژامبون، به صورت یکی درمیون گذاشتم. میتونید اول و آخرِ کار، پنیر بزارید که مواد خوب به نون بچسبه، میتونید لایه های پنیر رو 3 تا کنید که خفن تر هم بشه. بعد مثل فیلم سمبوسه رو بپبچید و آخرش، لبه ی بالای نون رو به سمت داخل تا کنید. قبلا فیلمشو تو استوری گذاشتم، الان هم تو هایلایت هستش. تو کانال تلگرامم فیلم های دو مدل پیچیدن سمبوسه رو گذاشتم. بعد سمبوسه ی آماده رو توی ترکیب تخم مرغ زده شده و کمی شیر بزنید و دوطرفش رو خوب آغشته کنید بعد توی پودر سوخاری بزنید و بعد هم تو تابه، سرخ کنید. بعد که دو طرفش طلایی شد، روی دستمال بزارید که روغن اضافش جذب دستمال بشه و بعد همراه سس های دلخواه میل کنید. وااای آدمو داغون میکنه! نون سرخکرده خودش خوشمزه هست حالا سوخاری هم شده باشه، با یه عالمه پنیر مداب که از اون لابه لاها میزنه بیرون... وای محشره. میتونید به جای ژامبون سالم سازی کنید و مثلا تیکه های ریز مرغ پخته رو بریزید. توی نون میتونید کمی سس گوجه هم بمالید بعد لایه ها رو بچینید . @khane_ashpazzi