eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
#ماهی_کباب مواد لازم : فیله ماهی : 1 کیلو روغن مایع : 1/4 پیمانه آبلیمو : 6 قاشق غذاخوری آب پیاز : 6 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده : 4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم طرز تهیه: زتکه های ماهی را کاملا خشک کرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یک ساعت صبر کنید تا ماهی طعم بگیرد. ماهی ها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شود @khane_ashpazzi
#مرغ_کدو  مرغ رو ک مث همیشه اول گذاشتم چن دیقه جوشید کف میاد روش ک حتما اونو دور میریزم.مرغارو ریختم تو ابکش ی آب گرفتم روشون بعد چیدمشون تو تابه ای ک روغنش یکم گرم شده بود.روشون زردچوبه ادویه فلفل و کمی زنجبیل و یک پیاز خلال شده ریختم و تفت دادم.یک ق غ خوری رب هم اضافه کردم رنگ رب ک باز شد ۲لیوان آب ریختم و گذاشتم مرغ بپزه.نیم ساعت اخر ۴تا کدو سرخ شده ب همراه غوره اضافه کردم و چنتا گوجه هم خرد کردم چیدم روش نمکش هم تست کردم.درشو گذاشتم تا جا بیوفته. @khane_ashpazzi
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_آشپزی 😍😍با این ایده های آشپزی به خانواده تان محبت هدیه دهید @khane_ashpazzi
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند 😎کاسه یخی میوه ای درست کنید. @khane_ashpazzi
دمنوش ضدخستگی👇 👌یک فنجان دمنوش اقاقیا که از 12 گرم گیاه خشک شده در یک فنجان آبجوش تهیه شده باشد برای درمان خستگی های روزمره بالأخص خستگی ذهنی و حالت های عصبی پیشنهاد می شود. @khane_ashpazzi
💢برای تهیه مرغ کنتاکی در منزل پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد. @khane_ashpazzi
🌸🌸روش نگه داری سیب زمینی اول اینکه به اندازه نیاز و سبدتون بگیرید یا اگه کیسه ای میگیرین کیسه شو تو انباری یا یه جایی ک تاریک و خشک باشه بذارین (باعث میشه دیرتر خراب بشن)هرچند وقت یه بار اندازه نیازتون بیارین خونه و این کارا رو انجام بدین. ۱_ سیب زمینی هارو توی سینک بریزید و با فشار خیلی کم آب و اسکاچ سیمی خیلی سریع بشوریدشون شستنش خیــلی سریع باید انجام بشه ک نم نکشن و بعدا سبز نشن ۲_ بعد از شستن روی دستمال نخی پهنشون کنید و دوسه ساعت صبر کنین تا کامل خشک بشن بعد بچینین توی سبدتون @khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‍ ✅ كيك يخچالى 😋 ✍ مواد لازم: بيسكوييت پتى بور دو بسته ( ١ بسته ساده و ١ بسته كاكائويى ) شير ٢/٥ ليوان شكر نيم ليوان ( اگر تمايل داريد سس كيك شيرين تر باشه تا يك ليوان شكر هم ميتونيد استفاده كنيد ) نشاسته ذرت ( نشاسته معمولى هم ميشه ) ٣ ق غذاخورى پودر كاكائو ٢ ق غذاخورى شكلات تخته اى حدود ١٠٠ گرم پودر پسته و نارگيل و چيپس شكلات براى تزيين 🍜 طرز تهیه: اول از همه سس شكلاتى كيك رو آماده ميكنيم. شير، شكر، پودر كاكائو و نشاسته رو روى حرارت بذاريد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شه. وقتى به غلظت كافى رسيد، از روى حرارت برداريد،شكلات تخته اى خرد شده رو بهش اضافه كنيد. اجازه بديد شكلات با حرارت سس آب بشه، مرتب هم بزنيد تا سس يه دست بشه. حالا براى ادامه ى كار، اگر ميخوايين مثل من كيكتون قالبى بشه، بايد يه رينگ بذارين تو ظرف مورد نظر، بعد يه طرف بيسكوييتها رو به سس آماده شده آغشته كنيد، و بچينيد دور تا دور رينگ.( اون طرف بيسكوييت كه سس نداره، بايد رو به ديواره ى رينگ باشه ) بيسكوييت ها رو يكى درميون ساده و كاكائويى انتخاب كنيد، كيكتون مثل كيك من، دو رنگ ميشه.تمام فضاى داخل رينگ رو با بيسكوييت آغشته به سس شكلاتى پر كنيد، از اطراف رينگ شروع به چيدن كنيد، تا مركز رينگ ادامه بديد. هرچى به مركز نزديك ميشين، نياز هست كه بيسكوييتهارو خرد كنيد تا جا بشن. بعد از اتمام كار، سطح روى بيسكوييتها رو با اضافه ى سس بپوشونيد، ظرف رو يكى دو بار آروم به سطح كار بكوبيد، تا سس شكلات حفره هاى بين بيسكوييت هارو پر كنه، در نهايت كيك رو براى نصف روز يا بيشتر، تو يخچال قرار بديد. بعد از زمان گفته شده، رينگ رو از دور كيك باز كنيد. و به شكل دلخواه تزيين كنيد. اگر رينگ يا قالب كمربندى نداريد، ميتونيد تو يه ظرف ، يه لايه سس شكلات بريزيد، يه رديف بيسكوييت بچينيد، مجدداً يه لايه سس شكلات و بعد بازم بيسكوييت بچينيد، اين كار رو تا پر شدن ظرف ادامه بديد.در نهايت بعد از آماده شدن ،برش بزنيد و تو بشقاب سِرو كنيد. @khane_ashpazzi
✅کوکوسیب زمینی😋 براى این كوكو چهارتا سيب زمينى متوسط رو پختم و بعد از اينكه كاملا خنك شدن پوست گرفتم و با رنده ى ريز رنده كردم يدونه پياز متوسط هم رنده كردم و بهش اضافه كردم سه دونه تخم مرغ كوچيك نمك،فلفل،زردچوبه،پودرسير و يك قاشق آرد هم اضافه كردم و اين شد مايه ى كوكو. يه ظرف آب كنار دستم گذاشتم و اندازه يه نارنگى از مايه برداشتم و دونه دونه تو دستم گرد كردم و به طرفينش پودر سوخارى زدم و تو روغن سرخ كردم ميتونيد اصلا پودر سوخارى نزنيد يا اينكه به طرفينش كنجد بزنيد يا هر طور كه دلتون ميخواد. #کوکو_سیب_زمینی @khane_ashpazzi
✅ ژله تکنفره ساده و خیلی زیبا❤️😋 هر رنگ ژله رو جدا درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد، یک لیوان بستنی وانیلی بریزید. و در قالب بریزید و یخچال بذارید تا ببنده. ✔️نکته. منظور لیوان خود بستنیه،نه لیوان آب ✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید. #ژله @khane_ashpazzi
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج عدد تخم مرغ را میزنیم تا یکدست بشه ۵ ق غ ماست میریزیم و نوک قاشق نمک و۵ ق غ ارد (من از ارد سبوسدار استفاده کردم) همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه(عین فیلم) ته ماهیتابه (من از ماهیتابه دوطرفه استفاده کردم) یک قاشق روغن میریزیم تا خوب داغ بشه مایه رو سه قسمت میکنیم وتو ماهیتابه میریزیم وقتی یه طرفش خوب سرخ شد بر میگردونیم و طرف دیگه خاگینه رو سرخ میکنیم خاگینه سرخ شده را تو یه سینی بر میگردونیم و استراحت میدیم (اینکار باعث میشه خاگینه نرم بشه و موقع رول کردن نشکنه) در این فاصله شهد خاگینه را آماده میکنیم (البته من چشمی درست میکنم)نصف آب ونصف شکر و هل رو میگذاریم قوام بیاد و کمی زعفران دم کرده میریزیم (هرچقدر زعفران بیشتر خوشرنگتر وخوشمزه تر میشه) میتونید از شیره انگور هم استفاده کنید شربت را رو خاگینه های رول شده ریخته و رو حرارت میزاریم تا شربت به خورد خاگینه بره و غلیظ بشه میتونید آخرین مرحله کمی کره رو خاگینه بذارید تا رنگش براقتر بشه. @khane_ashpazzi