eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
#سالاد_بلغاري سيب زميني پخته ٣ عدد متوسط لوبيا چيتي پخته شده ( من از كنسرو لوبيا بدون قارچ استفاده كردم ) يك كنسرو ذرت يك كنسرو خيار شورريز خرد شده نصف ليوان سينه مرغ ٢ عدد پخته شده جعفري ساتوري شده ٢ ق غ شويد ساتوري شده ١ ق غ ژامبون مرغ ريز خرد شده يك ليوان اويشن يك ق م نمك در صورت تمايل سس مايونز به ميزان لازم ابتدا سيب زميني هاي پخته شده رو ريز خرد ميكنيم بعد لوبيا و ذرت رو داخل سبد ريختم روشون اب گرفتم به سيب زميني ها اضافه كردم بعد مرغ رو ساتوري خرد ميكنيم و سپس بقيه مواد و اويشن و نمك و سس رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم ( سس به ميزان لازم اضافه شود ) يك ساعت داخل يخچال استراحت بدين سپس سرو نماييد خيلي خوشمزس من خيار رو با پوست كن ورق كردم رول كردم و براي تزيين استفاده كردم اين مقدار سالاد براي ١٠ نفر كافي ميباشد. @khane_ashpazzi
#ساندویچ_مرغ_قارچ 😋 🔸پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه،نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هارو‌که از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم ‌‌در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه. @khane_ashpazzi
#سالاد_پاستا🍝 پاستا ۱بسته خیار شور۲۰۰گرم ژامبون. ۲۰۰گرم ذرت۲۰۰گرم سس به میزان‌لازم روغن زیتون ۱ق نمک،فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا پاستا رو‌به مدت نیم ساعت میپزیم تا کاملا بپزه و نرم بشه خیارشور وژامبون رو نگینی خرد کرده به همراه ذرت نمک وفلفل مخلوط میکنیم وبه پاستا اضافه میکنیم و دراخر سس و روغن زیتون رو‌هم اضافه کرده خوب هم میزنیم تا به خورد پاستاها بره چند ساعت میذاریم توی یخچال تا طعم مواد به خورد پاستاها بره و طعمش لذیذتر بشه 😋 میتونید نخودفرنگی هم اضافه کنید @khane_ashpazzi
قلقلیایی ساختم ایندفعه خوشمزه وناب اونم باسینه مرغ 😍 سینه مرغ روازاستخوان جداکرده به تکه های کوچک تقسیم کردم وتوغذاساز ریختم نمک وفلفل قرمزتندویکی دوتکه کوچک دنبه گوسفندی اندازه یخ قالبی هم انداختم داخلش که همچین لذیذبشه وازخشکی دربیادوبعدخوب که مخلوط شدن تویه کاسه منتقل کردم وبهش یه پیازرنده ریزکه آبشوکاملاگرفتم اضافه کردم وحسابی ورزدادم بهش زعفرون دم کرده وجعفری ساطوری هم اضافه کردم حسابی یه چند دقیقه ای ورزدادمش ویه نیم ساعتی رفت تویخچال واسه استراحت. برای درست کردن قلقلیا دستموباآب مرطوب وقلقلی درست کردم ازگوشت قرمزکمی سخت ترهست بایدحتما دستتون روهردفعه مرطوب کنین وتوروغن کمی تفت بدین وازتابه جداکرده وتوهمون تابه یه پیاز خلالی باکمی زردچوبه وفلفل قرمزتند وفلفل دلمه ای تفت وبهش یکی دوتا گوجه فرنگی رنده شده اضافه ویه قاشقی هم رب گوجه فرنگی زدم بهش کمی آب ریختم داخلش وقلقلیاروبهش اضافه کردم وقتی کاملاجاافتاددیگه آماده سرومی باشد بادمجوناروهم جداسرخ کردم گذاشتم کنارترکیب فوق العاده ای شد @khane_ashpazzi
یک نمونه برنامه غذای مناسب برای کودکان یک ساله: صبحانه: یک تا دو قاشق پوره + نیم فنجان شیرپرچرب میان وعده: نصف تخم مرغ پخته ی سفت + نصف برش نان تست با نصف قاشق کره مارگارین + نیم فنجان آب پرتقال. ناهار: ۳۰ گرم مرغ بریان ریزریز شده + ۱ تا ۲ قاشق برنج با نیم قاشق کره مارگارین + ۱ تا ۲ قاشق نخود پخته + نیم فنجان شیرپرچرب . میان وعده: ۱۵ گرم پنیر + ۴ بیسکویت کراکر گندم + نیم فنجان شیرپرچرب . شام: ۳۰ گرم همبرگر خرد شده + ۱ تا ۲ قاشق پوره ی سیب زمینی + نصف قاشق کره مارگارین + ۱ تا ۲ قاشق هویج پخته به صورت باریک (نه حلقه) + نیم فنجان شیرپرچرب. میان وعده: نصف موز + ۲ کلوچه ی آرد جو (بدون کشمش) + نیم فنجان شیرپرچرب @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
#ترشی_یونانی 😍😍 برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه ... سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم 😍 ***اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید. @khane_ashpazzi
#رنگ_خوراکی_طبیعی 🔸فقط کافیه کلم قرمز داشته باشید 🔸برای ساختن رنگ آبی روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید @khane_ashpazzi
. .چغرتمه😋😋‌ چغرتمه خورش خوشمزه گیلانی‌‌ ‌ ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل و زعفران مزه‌دار کنید. پیاز را تفت داده مرغ را اضافه کرده و تفت دهید. زردچوبه، فلفل و رب هم با مرغ تفت دهید. کمی آب ریخته و بگذارید مرغ بپزد. در ظرفی دیگر پیاز خرد شده را تفت دهید و زردچوبه اضافه کنید. سپس دو تا سه تخم مرغ همزده را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا پخته و گلوله شود. کمی زعفران هم بریزید. ده دقیقه قبل از سرو، تخم مرغ را به همراه آب نارنج یا آبغوره به مرغ اضافه کنید.‌ @khane_ashpazzi
هندوانه یخی 😍😍 شاید حتی نتوان نام دستورتهیه را برای درست کردن این نوشیدنی به کار برد ، چرا که در حقیقت این روش ترفندی برای خنک کردن نوشیدنی است. تنها کافی است قطعه های هندوانه یخ زده خود را داخل نوشیدنی تان ریخته تا خنک و طعم دار شود. علاوه بر این ظاهر زیبایی نیز دارد! @khane_ashpazzi
#کره_فندقی🌰🌰 😍😍 200 گرم فندق خام 3 قاشق غذاخوری پودر قند 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون طرزتهیه:👇👇 فندق ها را داخد ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدید. دقت کنید نسوزد سپس فندق ها کمی که ولرم شد کف دست مالش بدید تا پوست فندق جدا شود و در غذاساز خرد کنید. روغن وپودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانیکه به قوام مورد نظر برسدهم بزنید. سپس داخل شیشه های در دار بریزید و در شیشه را ببندید میتوانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید. @khane_ashpazzi
#خورش_چغاله_بادام مواد لازم : گوشت:نیم کیلو چاغاله بادام :نیم تا یک کیلو پیاز متوسط:2 عدد نعنا جعفری :نیم کیلو نمک وفلفل وزرد چوبه :به میزان لازم آبغوره یا آبلیمو :به دلخواه خورشت چغاله بادام طرز تهیه: مثل طرز تهیه اکثر خورشت ها برای تهیه این غذا هم اول پیازها را خلالی خرد کرده و درون روغن سرخ کنید. حالا نوبت گوشت است. گوشت را هم درون روغن تفت داده تا آب آن کشیده شود. حالا مقداری چاغاله بادام را که خوب شسته و دم آنها را گرفته اید داخل خورش بریزید و کمی تفت دهید. مقداری آب به محتویات قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و گوشت آرام آرام بپزد. نعناع جعفری را هم بعد از شست وشو و خشک شدن، خرد کرده و درون روغن تفت دهید تا آب سبزی گرفته شود، ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. وقتی که گوشت خورش نیم پز شد، سبزی های سرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را هم بریزید. برای ترشی این غذا بهتر است از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنید. @khane_ashpazzi
#کراکت_مرغ_با_چوب_شور موادلازم: سینه مرغ پخته شده:۱عدد سیب زمینی پخته متوسط:۲عدد تخم مرغ:۱عدد پودر پیاز وپودر سیرونمک وفلفل پودر سوخاری چوب شور کنجد برای تزیین طرز تهیه: .سیب زمینی پخته شده وسینه مرغ پخته شده وتخم مرغ وادیه جات رو همه رو باهم تو غذاساز میریزیم تا موادیکدست بشن بعد به اندازه یه نارنگی از مواد رو برداشته دور یه چوب شور موادو حالت میدیم وبسته به سلیقه مون توی کنجد یا آرد سوخاری و می غلطونیم ودر روغن سرخش میکنیم. @khane_ashpazzi