eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ 👆کتلت نخود که نگم از طعمش😍 گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم. @khane_ashpazzi
#آش_آلو_اردبیلی 😋 اول لوبیا چیتى با مقدار خیلی کم نخودو عدس از شب قبل خیس کنید بعد بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید ،وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلو رو اضافه کنید که بهترین نوع آلو ،قیصی زردآلو می تونه باشه(من چندنوع آلو ريختم) وبعد از نیم ساعت رشته آش رو اضافه کنید واجازه بدید که خوب جا افتاده بشه نمک هم در اواخر پخت اضافه کنید @khane_ashpazzi
#شربت_زعفران_با_عسل🍯 چند پرزعفران رابا آب گرم مخلوط و پس از خنک شدن با عسل میل نمایید. این شربت نشاط آور،آرامبخش است وبرای سنگ کلیه سنگ صفرا،کبد،تسریع درزایمان طبیعی موثر @khane_ashpazzi
#فرنی_خرما😍😍 شیر : 1و نیم لیوان دسته دار آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری خرما پوست گرفته : 5 عدد ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید. @khane_ashpazzi
#چيپس_خرمالو خرمالو رو با چاقو تيز حلقه حلقه كنيد توى سينى چيده و سينى رو روى شوفاژ يا جلو بخارى بزاريد تا خرمالو ها اروم اروم خشك بشن حتما مطمئن بشيد كه خرمالو ها كامل خشك شده وگرنه بعد از مدتى كپك ميزنن @khane_ashpazzi
شیک انبه بلندشید بسازیدش و لذت ببرید... دو لیوان انبه+ ۱لیوان بستنی وانیلی+ ۲ق شیر+ ۱ق خامه+ نوک ق پودر هل همه با هممم تو مخلوط کن و بعد با پسته نیم کوب شده میریزیم تو لیوان و میریم رو ابرا @khane_ashpazzi
🌸🌸در صورتی که قبل از پخت گوشت قرمز بهش نمک اضافه کنین گوشت طعمشو از دست میده. اما در صورتی که قبل از پخت یا سرخ شدن ماهی بهش نمک اضافه کنین ماهی خوش طعم تر میشه @khane_ashpazzi
لیموناد هندونه 🍉🍷 ✍️ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍉 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید😋 @khane_ashpazzi
#لواشک_چند_میوه از چند نوع میوه بنا به ذائقتون ترش یا شیرین انتخاب کنید تمیز بشورید داخل قابلمه خرد کرده و با نصف لیوان آب روی حرارت بزارید تا بپزه و له بشه مقداری نمک اضافه کنید و به کمک ملاقه یه مقدار فشرده و له کنید ،بعد از آبکش رد کرده تا صاف بشه غلظتش روان باشه. بعد داخل سینی نایلون باز کنید میشه خیلی کم چرب کنید و مایه لواشک رو روی سینی باز کرده و صاف کنید ،جلوی نور آفتاب یاغیر مستقیم و در هوای آزادقرار داده و یکی دو روزه آماده میشه @khane_ashpazzi
این ترشی از اون ترشی هاس که دوس داری در یخچال رو که باز کردی شیشه رو باز کنی و بخوری . . . آلبالو ها رو پاک کردم و شستم آبکش کردم آب بهش نباشه ریختم تو بطری و روش کمی نمک ریختم و کامل روش با سرکه قرمز پر کردم سرکه سفیدم میشه ،گذاشتم یخچال بعد یه ماه قابل خوردنه. @khane_ashpazzi