#پاديشاه_سارماسى
شير ٤ ليوان
شكر ٥ ق غ خ
پودر كاكائو٢ق غ خ
آرد معمولى ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یکلیوان سرخالی)
همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه....
خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد(طبق فيلم) و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد
@khane_ashpazzi
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_دستمال_سفره
آموزش تزیین چند نوع دستمال سفره که مناسب پذیرایی وتولدهست می بینید
@khane_ashpazzi
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عصرونه_بایوفکا
خمیر یوفکارو کره بمالین و دو ورقه رو روی هم قرار بدین مدل باد بزنی بپیچید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت 10 مین قرار بدین بعد سر بادبزن ها رو توی شکلات اب کرده و بعد در اجیل خرد شده بزنین نوش جان 😍👌
@khane_ashpazzi
🌸🌸با یک پیمانه شکر و يك پیمانه اب شربت درست کنین بزارین رو گاز چند جوش که زد چهار قاشق گلاب اضافه کنین بزارین کمی غلیظ بشه بعد بزارین کنار. .برای کرم سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در نیم پیمانه شیر حل کنید .در یک قابلمه یک و نیم پیمانه شیر یک بسته خامه صبحانه و یک چهارم پیمانه شکر را ریخته روی گاز بزارین تا گرم بشه کمی که گرم شد مخلوط نشاسته را اضافه و مدام هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود حال ته یک ظرف مسطح یک ردیف نان سوخاری بچینید شربت داغ را روی ان داده و مایع کرمی را روی ان بریزید و با مغزهای خرد شده تزیین کنید و سرو کنید.در ضمن به جای نان سوخاری میتونین از نون تست برشته استفاده کنین این دسر در زمستان به صورت داغ ودر تابستان سرد سرو میشه
@khane_ashpazzi
#ساندویچ_مرغ
سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري...
همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم.
@khane_ashpazzi
#مربای_گوجه_فرنگی_مینیاتوری 🍅
🌀مواد لازم
گوجه فرنگی مینیاتوری یا گیلاسی یک کیلو شکریک کیلو هل ساییدهنصف قاشق چایخوری آب لیموترش3 قاشق غذاخوری
💢طرز تهیه:
این مربا دسری با گوجه فرنگی های تزیینی یا گیلاسی تهیه می شود.
با دو لیوان آب و شکر شهد تهیه کنید. روی پوست گوجه فرنگی ها را با نوک کارد تیز چاک کوچکی دهید. اکنون همه آن ها را درون ظرف محتوی آبجوش قرار دهید. پس از حدود 5 دقیقه بیرون آورید و سپس آنها را داخل آب سرد بریزید و بعد با نوک انگشت به آرامی پوست آن ها را بگیرید.
سپس آن ها را درون شهدی که در حال غلیظ شدن است قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم حدود 5 دقیقه بجوشد. پس از 5 دقیقه پودر هل ساییده و الک کرده و سپس آب لیموترش را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مربا خنک شود. بعد داخل یخچال قرار دهید و صبح روز بعد داخل شیشه استریل شده بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
@khane_ashpazzi
یک دسر مقوی و متفاوت😍😍
خرما 200 گرم
خامه 200 گرم
ماست 350 گرم
عرق هل یا گلاب 2 قاشق غذاخوری
گردوي خردشده 3 قاشق سوپخوري
پودر ژلاتين 2 قاشق سوپخوري
آب يك پيمانه
طرز تهيه:
خرماهای بدون هسته را با خامه و ماست داخل مخلوط کن ریخته تا یکدست شود سپس گردو را اضافه کرده وبا قاشق هم می زنیم.
پودر ژلاتین را بصورت بن ماری حل کرده و به مخلوط اضافه می کنیم. بعد در قالب ریخته و به مدت 4 الی 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس آن را با پودر نارگیل یا مغزیجات تزئین می کنیم.
@khane_ashpazzi
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خامه_ای
ارد 250گرم اب نیم کیلو روغن مایه 75گرم
روغن جامد 25گرم تخمرغ 7عددعسل یا اب مربا یا شربت یه قاشق غذا خوری دستورابتدا اب را روی شعله گاز قرار میدهیمتا بجوش بیادروغن صفت وروغن مایه رو به ان اضاعه کرده تا حل شودسپس اردرا با ارامی کمکم به ان اضافه کرده تا قشنگ پخته شودشعله موقع پخت نان خیلی کم باشدقشنگ میزاربم روی شعله پحته شود
اخر کار میزاربم به ارامی سردتر شود یعنی به اندازه ولرم شدن صبر میکنیم سپس داخل دستگاه میریزم تخمرع رابه ارامی بهش اضافه میکنی سپس دیس روچرب کنن و با هر ماسوره که دلتون میخواد بزنید180 مدت زمان پخت 20دقیقه فرهای حرفه ای فر خونگی 170مدت بستگی به دمای فر داره 40تا 45دقیقه بازتست کنید.
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمنوش سیب دارچین 🍎🍏☕️🍵
این دمنوش عاليههههه ،ارامبخش معده هستش،مصرف ١٥ تا ٢٠ روز از اين دمنوش كمك ميكنه به لاغري مخصوصا ناحيه شكم😆توصيه ميشه به شدت خانوماي دائم الرژيم مثل خودم هر وقت گشنه بوديد اينو دم كنيد بخوريد فيبر موجود باعث رفع گرسنگي ميشه از اين بهترم مگه داريم و حتما موقع خوردن از صافي رد كنيد فرقي هم نميكنه سيب
زرد باشه يا قرمز
@khane_ashpazzi