eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
یه صبحونه برای بچه ها😍😍 🔸نان را به شکل مثلث برش دهید. پنیر را با گردو خرد شده و سبزی خوردن خرد شده مخلوط کنید و روی نان ها بمالید.با کمی ،کنجد،گوجه فرنگی خرد شده @khane_ashpazzi
#ترفند نگهدارى سير براى مدت طولانى...! سير رو بعد از پوست كندن در غذا ساز خوب ميكس كنيد و در كيسه زيپ دار بسته بندى و فريزكنيد فقط تقسیم بندیای کوچیک طبق عکس برای هر وعده در نظر میگیريم که بعد از انجماد راحت جدا بشه و استفاده کنيد @khane_ashpazzi
#فرنی_پسته مواد لازم شیر ۲ لیوان آرد برنج ۳ ق غ  نشاسته ذرت ۱ ق غ  شکر ۶ ق غ کره ۱ ق غ  خامه ۱۰۰ گرم  گلاب ۲ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ  پسته نیم کوب ۱/۳ لیوان پودر پسته و پرک پسته برای تزیین  طرز تهیه: آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم. (بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.) فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین کنید @khane_ashpazi
#سس_مرينيت_جوجه_كباب 🍗 ماست+روغن+زغفران+پياز(ريز خرد شده)+فلفل را مخلوط كنيد و جوجه را به مدت حداقل ٥ ساعت در اين سس بخوابانيد🍢 @khane_ashpazzi
#ادویه_خورش_ایرانی 🔺یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. 🔺زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود @kane_ashpazzi
#توپک_مرغ_و_چوب_شور یه پیش غذای خوشگل😍😍 مواد لازم; سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه طرز تهیه; سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم. به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. @nokatezendegy
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدالبته همگی وارد هستید ولی خوب ممکنه بعضی از دوستان از میزان دقیق ریختن اب وبرنج اطلاع نداشته باشن در ضمن این روزها که همه گرفتار خونه تکونی وخرید وکارهای دیگه هستن بهترین گزینه است اصلا واسه همین انتخابش کردم خودم هم ظهر اومدم خونه وسریع شوید پلو را درست کردم ماهی را هم سریع اماده کردم ودر عرض یک ساعت یه نهار عالی وخوشمزه طرز تهیه...... به ازای هرپیمانه برنج یک تا یک ونیم پیمانه اب نیاز داریم البته بستگی به جنس برنج داره اگر برنج محلی باشه همون دوبرابر اب کافیه اگر برنجتون هندی هست دوبرابر باشه فقط یک پیمانه بیشتر بریزید من سه پیمانه پلوپز برنج پاکستانی را شستم با هفت پیمانه اب جوش یا اب معمولی فرقی نداره با نصف قاشق مرباخوری نمک و دوقاشق روغن ودر صورت تمایل کمی زردچوبه و شوید را اضافه کردم وگذاشتم بجوش بیاد وگاهی هم بهم زدم ابش که کاملا کشیده شد دم کردم دجه پلوپز را تا اخر چرخوندم خودش کم کم بر می گرده به نقطه اول حدود یک ساعت زمان می بره وبعدش یه پلوی خوشمزه عین پلوی ابکش شده دارید @kane_ashpazzi
طرز تهیه دویست گرم شکلات بن ماری میکنیم سه پیمونه شیر رو با نصف پیمونه شکر روی حرارت میذاریم تا زمانی که شکر داخل شیر حل بشه سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین روبا نصف پیمونه شیر بن ماری میکنیم ومیذاریم ازحرارت بیفته یه پیمونه خامه رو با چنگال میزنیم تا روون بشه و به دمای محیط برسه سه دسته کوچیک نعنای تازه روهمراه یه پیمونه آب روی حرارت زیاد،میذاریم تا آب به جوش بیاد بعد اجازه میدیم با حرارت ملایم عصاره نعنا خارج بشه و میزان آب به نصف پیمونه برسه در نهایت شیر و با شکلات و خامه و ژلاتین مخلوط میکنیم و در آخر عصاره نعنا (باید خنک باشه) رو اضافه میکنیم و داخل قالب دلخواهمون میریزیم و یه شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم تا ببندد @khane_ashpazzi
#سس_كارامل 🍾 يك سس خيلى خوشمزه براى كيك😋 🔸نصف پيمانه شکر رو در قابلمه ی ضخیم ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم(بمدت سی دقیقه) تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای بشه وقتی شکر آب شد ٢٠گرم کره رو اضافه کردم و هم زدم تا کره حل بشه بعد دو قاشق غذاخورى خامه بنماری شده رو به مواد اضافه کردم و مرتب هم زدم تا سس یکدست و غلیظ بشه. وقتی کیک اماده شد سس گرم رو روی آن بزارید @khane_ashpazzi
#خوراك_بدون_گوشت سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جان کنید @khane_ashpazzi
#چيپس_خوشمزه_كدو_سبز طرزتهیه: کدو را به حلقه های نیم سانتی ببرید. در یک ظرف آرد سفید و در ظرفی دیگر پودر نان که با نمک و ادویه ی دلخواهتان مخلوط کرده اید بریزید،در کاسه ای کوچک تخم مرغ را با چنگال بزنید. حلقه های کدو را ابتدا در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد در پودر نان بغلطانید. در ظرف کوچکی چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته روی حرارت ملایم گذاشته سپس کدوها را داخل آن سرخ کنید ، بعد از سرخ شدن روی حوله های کاغذی قرار دهید. احتیاج به روغن زیاد نیست! سس:ماست چکیده یا ساده را با سیر له شده،ساقهء خرد شده ء پیازچه و نمک و فلفل ترکیب کنید،یک ساعت در یخچال بماند سپس مصرف کن @khane_ashpazzi
#چغندر_تنوری من چغندرها رو خوب میشورم و درسته میزارم تو قابلمه و پر از آب میکنم. شب میزارم تا صبح با شعله ملایم بپزه. وقتی 2 لیوان آب داشت بهش1 لیوان شیره انگور اضافه میکنم. شعله رو زیاد میکنم درپوش ظرف رو نمیزارم چون سریع سر میره تا وقتی که دوشاب جذب چغندر بشه صبر میکنم. وقتی که2قاشق شیره انگور ته ظرف موند شعله رو خاموش میکنم. @khane_ashpazzi