🌶️آشپزی درخانہ🌶️
# شربت شاهتوت
شاهتوت را درست مثل آلبالو لایهلایه به همراه شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه پخت، میتوانید از شاهتوتها برای مربا استفاده کنید. شربت به جا مانده را صاف کرده، به همراه یخ و آب سرد رقیق و سرو کرده و میتوانید با یک قاشق بستنی شاهتوت آن را تزیین کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
#میلک قهوه سرد
در قهوهجوش، به ازای هر فنجان آب، یک قاشق چایخوری قهوه و یک قاشق شکر بریزید. قهوهجوش را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس آن را خاموش کنید. قهوه را به آرامی در یک ظرف بریزید و یک لیموترش تازه روی آن بچکانید. آن را در فریزر بگذارید و هر چند دقیقه یکبار با چنگال هم بزنید تا شبیه یخدر بهشت شود.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
#چای سرد
یک قوری چای رقیق دم کنید و بعد از اینکه آن را از روی حرارت برداشتید، چند برگ نعناع تازه در آن بریزید. بعد از اینکه چای سرد شد، مقداری شکر در آن بریزید، سپس چند لیوان را از یخ و پودر یخ پر کنید و چای را روی یخها بریزید. با چند برگ نعناع ریحانها را تزیین کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
# شربت آلبالو
هستههای آلبالو را درآورید و یک لایه از آن کف قابلمه پهن کنید. مقداری شکر روی آنها بپاشید و بعد لایه دیگر آلبالوها را بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آلبالوها آب بیندازد و پخته شود. آلبالوها را میتوانید برای آلبالوپلو کنار بگذارید و شربت باقیمانده را به همراه آب و یخ سرو کنید
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#هات داگ
مواد لازم برای تهیه هات داگ حلقه ای :
۱۲ عدد هات داگ
۲ تا ۳ بسته خمیر کروسان
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
نصف پیمانه کچاپ
نصف قاشق چایخوری زیره سبز
۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق چایخوری شکر
نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
طرز تهیه هات داگ حلقه ای :
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.
برش های مثلثی خمیر نان کروسان را از وسط دو نیم کنید.
هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد و بزرگی بچینید.
همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید. اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.
آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف کند.
در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.
گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط گوشت بیفزائید. آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید. پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.
روی هات داگ حلقه ای را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.
طرز تهیه هات داگ حلقه ای با خمیر کروسان غذایی مجلسی و خوشمزه
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
ﺧﺪﺍﻳﺎ
ﻫﻤﻴﻦ ﮐﻪ ﺣﺎﻝ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺧﻮﺏ باشد
ﻭﻟﺒﺨﻨﺪﺷﻴﺮﻳﻦ
ﺑﺮﻟﺒﺸﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ
ﺑﺮﺍﻳﻢ ﮐﺎﻓﻲ ﺳﺖ.
خدایا
ﺩﺭهمه لحظات ﺁﻧﻬﺎﺭﺍ
ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﺖ ﻣﻴﺴﭙﺎﺭﻡ
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌷شیشه عطر بهار
🍃لب دیوار شکست
🌷و هوا پر شد از بوی خدا
🍃و من اینگونه دعایت کردم
🌷که خدا در همه جا، باز کنارت باشد
🌷سلام ، صبحتون بخير 🌷
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️