eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 🍰 کامل با تمام توضیحات😎🤞🏻 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
چطور بفهمیم روغن کیفیت دارد یا نه؟👇👇 👈راه اول : موقع سرخ کردن سبزی یک حبه سیر درون روغن بیندازید! اگر روغن به رنگ قرمز درآمد میزان مسمومیت آن بسیار بالاست و اگر روغن سفید ماند مرغوب است! 👈 راه دوم: روغن خوراکی را برای دو ساعت توی فریزر قرار بدید. اگر حباب هایی سفید رنگ یا کف مشاهده کردید، شک نکنید که این روغن از مواد زاید روغن های بازیافتی تهیه شده است و بیماری زاست!😬🤭 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍜🥣🍵 دستورش توفیلم واضحه😍😋 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕🥕 آموزش با تمام نکات مهم 👌👌 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
روی رانها و سینه مرغ رو با چاقو چند برش ایجاد کنید(این کار برای نفوذ بیشتر مواد به داخل مرغ هست) در ظرف بزرگی دو عدد پیاز درشت رو خلال کنید و نمک بزنید و ماساژ بدید تا پیاز آب بیندازد حالا مقداری روغن زیتون اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید. مرغ ها را به پیاز و روغن آغشته کنید . 3 تا 4 قاشق س ماست به مواد افزوده +1 قاشق س مایونز+دو قاشق س آبلیمو سپس 6 تا 7 حبه سیر را ورقه و به مخلوط بالا افزوده و دوباره مرغها را ماساژ دهید. به مخلوط فوق مقداری فلفل سیاه+پودر پاپریکا+زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر پیاز+پودر سیر+پودر تخم گشنیز اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید . یک عدد فلفل دلمه درشت را خُرد و به مواد بالا اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید. مرغ را در این مواد حدقل برای 5 ساعت بخوابانید ولی زمان مطلوب یک شب تا صبح است تا مرغها خوب طعم دار شوند و مواد فرصت پیدا کنند به داخل مرغها نفوذ کنند. بعد از یک شب مرغها را از سس(موادی که مرغ را در آن خواباندید) در آورید و به سس مقداری آب و روغن زیتون اضافه و این سس را کف ظرف فر بریزید و مرغها را روی سس بچینید(سس باید تا نیمه مرغها را بگیرد) یک هویج درشت را خلال کنید و بین مرغها قرار دهید . روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر 180 درجه سانتی گراد برای یک ساعت قرار دهید. بعد از یک ساعت که مرغ نرم شد فویل را برداشته و یک ساعت دیگر بدون فویل در فر بماند و هر از گاهی از سس کف ظرف روی مرغ ها بریزید تا مرغها خوب برشته و طلایی شود ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی: آرد ۱.۵ لیوان ماست ۲ قاشق غذاخوری آب گرم ۱ لیوان دارچین ۱ قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ۱ قاشق غذاخوری   مواد لازم برای تهیه شربت بامیه: شکر ۱.۵ لیوان آب ۱.۵ لیوان لیمو ۱ برش یا ۱ قاشق غذاخوری   طرز تهیه شربت بامیه: برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک شود.   طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی: برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. غلظت خمیر مشخص است و مثل بامیه‌های خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایه‌ی کیک می‌ماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت شود.   نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابه‌ای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ شود، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید؛ و اجازه بدهید بامیه‌ها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیه‌ها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا ۳۰-۴۰ ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیه‌ها شود و بعد از شربت خارج کنید.   ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی: ‌ می‌توانید به جای قیف از کیسه‌های قیف یکبار مصرف استفاده کنید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سری‌های قیف ساده یا بدون سری استفاده کنید.
برای کیک 3 تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 1ونیم لیوان آرد 2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو 10 گرم بکینگ پودر نصف پوست یک پرتقال یا لیمو رنده شده برای کرم: 4 تخم مرغ 500 گرم شیر 3 قاشق غذاخوری شکر 5 گرم وانیل شکری نصف پوست یک لیمو رنده شده برای کارامل نصف لیوان شکر - برای کارامل، شکر رو داخل تابه بریزین و اصلا هم نزنین تا آب شه و رنگش کاراملی شه، بعد داخل قالب کیکتون بریزین(قالبتون روغن نمالین). برای کرم کارامل، تمام موادو 30 ثانیه با همزن بزنین و روی کارامل بریزین. برای کیک، شیر، پودر کاکائو و روغن مایع رو گرم کنین ولی نجوشونین.تخم مرغ و شکر رو 5-6 دقیقه بزنین، پوست پرتقال یا لیمو رو اضافه کنین، آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنین و با مخلوط ولرم شیر در 2-3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.بعد کیک رو روی کرم کارامل بریزین. قالب رو داخل یک سینی که حدود 1-1ونیم لیتر آب جوش ریختین بزارین و 40-45 دقیقه در فر گرم شده 175 درجه بپزین بعد فر رو خاموش کنین و بدون باز کردن در فر، 10 دقیقه بزارین کیک بمونه داخل فر.بعد دربیارین تا سرد شه. روشو با فویل بپوشونین و حداقل 5-6 ساعت بزارین یخچال(بهتره یک شب بمونه) و بعد داخل ظرف مناسب برگردونین نوش جان 💖 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
مواد بیش از حد مخلوط شده است. دمای فر بسیار زیاد بوده است. کیک در طبقات بالاتر از طبقه ی وسط فر طبخ شده است(موقع گرم کردن فر پنجره ی فر را در طبقه ی وسط قرار دهید ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️