فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_هویج 🥕🥕
آموزش با تمام نکات مهم 👌👌
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#مرغ_تنوری
روی رانها و سینه مرغ رو با چاقو چند برش ایجاد کنید(این کار برای نفوذ بیشتر مواد به داخل مرغ هست)
در ظرف بزرگی دو عدد پیاز درشت رو خلال کنید و نمک بزنید و ماساژ بدید تا پیاز آب بیندازد حالا مقداری روغن زیتون اضافه و خوب با پیازها مخلوط کنید.
مرغ ها را به پیاز و روغن آغشته کنید .
3 تا 4 قاشق س ماست به مواد افزوده +1 قاشق س مایونز+دو قاشق س آبلیمو
سپس 6 تا 7 حبه سیر را ورقه و به مخلوط بالا افزوده و دوباره مرغها را ماساژ دهید.
به مخلوط فوق مقداری فلفل سیاه+پودر پاپریکا+زردچوبه+پودر زیره سبز+پودر پیاز+پودر سیر+پودر تخم گشنیز اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید .
یک عدد فلفل دلمه درشت را خُرد و به مواد بالا اضافه و دوباره خوب مخلوط کنید.
مرغ را در این مواد حدقل برای 5 ساعت بخوابانید ولی زمان مطلوب یک شب تا صبح است تا مرغها خوب طعم دار شوند و مواد فرصت پیدا کنند به داخل مرغها نفوذ کنند.
بعد از یک شب مرغها را از سس(موادی که مرغ را در آن خواباندید) در آورید و به سس مقداری آب و روغن زیتون اضافه و این سس را کف ظرف فر بریزید و مرغها را روی سس بچینید(سس باید تا نیمه مرغها را بگیرد)
یک هویج درشت را خلال کنید و بین مرغها قرار دهید .
روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر 180 درجه سانتی گراد برای یک ساعت قرار دهید.
بعد از یک ساعت که مرغ نرم شد فویل را برداشته و یک ساعت دیگر بدون فویل در فر بماند و هر از گاهی از سس کف ظرف روی مرغ ها بریزید تا مرغها خوب برشته و طلایی شود
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم برای بامیه دارچینی ترکی:
آرد ۱.۵ لیوان
ماست ۲ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱ لیوان
دارچین ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه شربت بامیه:
شکر ۱.۵ لیوان
آب ۱.۵ لیوان
لیمو ۱ برش یا ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شربت بامیه:
برای تهیه شربت آب و شکر و لیمو را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوش بیاید. وقتی جوش آمد اجزه بدهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد و قوام بگیرد و بعد بگذارید کامل خنک شود.
طرز تهیه بامیه دارچینی ترکی:
برای تهیه خمیر بامیه ابتدا ماست و آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود، بعد همه مواد خشک را که الک کردید را به ماست و آب اضافه کنید و کملا با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. غلظت خمیر مشخص است و مثل بامیههای خودمون خمیر سفت نیست و تقریبا مثل مایهی کیک میماند. پس آرد اضافی نزنید که خمیر سفت شود.
نیم ساعت خمیر را در فضای آشپزخانه استراحت بدهید، بعد از نیم ساعت خمیر را در قیف بریزید. روغن را درون تابهای بریزید روی حرارت بگذارید اجازه بدهید روغن داغ شود، و خمیر را به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید؛ و اجازه بدهید بامیهها با حرارت تقریبا متوسط سرخ شوند، وقتی یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شوند. سپس بامیهها را بلافاصله داخل شربت خنک شده بیندازید و تقریبا ۳۰-۴۰ ثانیه صبر کنید تا شربت جذب بامیهها شود و بعد از شربت خارج کنید.
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
نکته برای تهیه بامیه دارچینی ترکی:
میتوانید به جای قیف از کیسههای قیف یکبار مصرف استفاده کنید و سر آن را خیلی کم بچینید و از سریهای قیف ساده یا بدون سری استفاده کنید.
#کیک_شکلاتی_با_کرم_کارامل
برای کیک
3 تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
1ونیم لیوان آرد
2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو
10 گرم بکینگ پودر
نصف پوست یک پرتقال یا لیمو رنده شده
برای کرم:
4 تخم مرغ
500 گرم شیر
3 قاشق غذاخوری شکر
5 گرم وانیل شکری
نصف پوست یک لیمو رنده شده
برای کارامل
نصف لیوان شکر
-
برای کارامل، شکر رو داخل تابه بریزین و اصلا هم نزنین تا آب شه و رنگش کاراملی شه، بعد داخل قالب کیکتون بریزین(قالبتون روغن نمالین).
برای کرم کارامل، تمام موادو 30 ثانیه با همزن بزنین و روی کارامل بریزین.
برای کیک، شیر، پودر کاکائو و روغن مایع رو گرم کنین ولی نجوشونین.تخم مرغ و شکر رو 5-6 دقیقه بزنین، پوست پرتقال یا لیمو رو اضافه کنین، آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنین و با مخلوط ولرم شیر در 2-3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.بعد کیک رو روی کرم کارامل بریزین.
قالب رو داخل یک سینی که حدود 1-1ونیم لیتر آب جوش ریختین بزارین و 40-45 دقیقه در فر گرم شده 175 درجه بپزین بعد فر رو خاموش کنین و بدون باز کردن در فر، 10 دقیقه بزارین کیک بمونه داخل فر.بعد دربیارین تا سرد شه.
روشو با فویل بپوشونین و حداقل 5-6 ساعت بزارین یخچال(بهتره یک شب بمونه) و بعد داخل ظرف مناسب برگردونین
نوش جان 💖
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#علت_گنبدی_ترک_کی
مواد بیش از حد مخلوط شده است.
دمای فر بسیار زیاد بوده است.
کیک در طبقات بالاتر از طبقه ی وسط فر طبخ شده است(موقع گرم کردن فر پنجره ی فر را در طبقه ی وسط قرار دهید
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#رولت_شکلات_و_موز_ترکیه_ای_خوشمزه
مواد لازم برای تهیه دسر شکلات موز
برای تهیه کیک این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم.
تخم مرغ = 4 عددشکر = 1 استکان آب گرم = 3 قاشق غذاخوریآرد = ۱استکاننشاسته ذرت = نصف استکانوانیل = نصف قاشق مرباخوریبکینگ پودر = ۱ قاشق چای خوریپودر کاکائو = ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک رولت شکلات و موز
کدبانو های عزیز برای شروع باید سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا کنید سپس نصف شکر رو داخل سفیده تخم مرغ میریزیم و با دور بالای همزن به اندازه ای هم بزنید تا مثل خامه بشه (تقریبا ۵-۶ دقیقه طول میکشه).
حالا مابقی شکر را با زرده تخم مرغ به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید و آب گرم را به همراه مواد خشک به آن اضافه نمایید و مجددا با همزن بزنید و در آخر هم سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم.
کف سینی را چرب کنید و یک تکه کاغذ روغنی کف آن بندازید و مواد تهیه شده را روی سینی فر بریزید سپس سینی را به مدت 5 دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید.
بعد از اینکه کیک پخت روی یه کاغذ روغنی دیگه بزارید و رول کنید و بگذارید سرد بشه.
مواد لازم برای تهیه خامه ی رولت شکلاتی و موز
پودر شانتی = ۲ قاشق غذاخوریخامه صبحانه = ۱۰۰گرمشکلات آب شده = ۸۰ گرمپنیر لبنه = ۱۰۰گرم
نکته : به جای پودر شانتی از خامه قنادی میتونید استفاده کنید
طرز تهیه
برای تهیه خامه این دسر باید تمامی مواد فوق را بجز شکلات داخل یک ظرف بریزید و به مدت 5 دقیقه با همزن خوب هم بزنید و در آخر هم شکلات رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید و در آخر بگذارید به مدت 1 ساعت در یخچال بماند.
مواد لازم برای روی کیک
خامه صبحانه = ۱۰۰گرمشکلات = 80 گرم
برای روی کیک باید خامه رو کمی گرم کنید وقتی شکلات داخلش ذوب شد زیر شعله گاز را خاموش کنید و شکلات رو به آن اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا آب بشه در آخر هم مطابق شکل فوق روی کیک بریزید.
نوش جان 💖
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
#کیک_مخملی #کیک_مخملی_قرمز #کیک_ردولوت
رسپی : برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا به نصف لیوان شیر که به دمای محیط رسیده یک ق غ خ سرکه اضافه کردم تا شیر ببره بعد سه تا تخم مرغ وبا یه لیوان شکر وکمی وانیل همزدم حدود پنج دقیقه تا کرم رنگ بشه وکش بیاد بعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم ودوباره همزدم وشیر بریده رو اضافه کردم همزدم رنگ ژله ای قرمز اضافه کردم بعد یک ونیم لیوان آرد که به همراه یک ق غ خ پکینگ پود و نصف ق چ خ جوش شیرین وکمی نمک الک کرده بودم به موادم اضافه کردم همزدم وداخل قالب که کفش کاغذ روغنی گذاشتم ریختم وداخل فر گرم شده با۱۸۰درجه حدود ۴۵دقیقه گذاشتم بعد از پخت کیک دوساعت تو یخچال گذاشتم بعد باچاقوی تیز روی کیک که پف کرده بود برداشتم پودر کردم وبرای روییه کیک استفاده کردم وکیک دو قسمت برش زدم وسط کیک کرم کره ای زدم لایه دوم کیکو گذاشتم با کرم کاور کردم بعد با پودر کیک پوشوندم.
برای درست کردن خامه این کیک صد گرم کره نرم شده وصد گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ویه لیوان پودر قند وکمی وانیل حدود پنج دقیقه همزدم بعد خامه فرم گرفته اضافه کردم باز همزدم تا یکدست بشه این کرم فوق العاده خوشمزس ومیتونین تو انواع کیک وکاپ کیک ودسرهاتون استفاده کنین
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
@khane_ashpazzi
▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️