eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
آموزش پختن شکلات بادام زمینی مناسب برای : 8 نفر 👤 زمان آماده سازی : 30 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره بادام زمینی 125 گرم 2⃣ کره 30 گرم 3⃣ پودر قند 60 گرم 4⃣ نمک 1/8 قاشق چایخوری 5⃣ شکلات تلخ 300 گرم 6⃣ شکلات شیری 300 گرم ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
آموزش پختن کراکر بادام مناسب برای : 4 نفر 👤 زمان پخت : 10 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ مغر دانه آفتابگردان 120 گرم 2⃣ مغز بادام خردشده 100 گرم 3⃣ بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 4⃣ شیر 2 قاشق سوپخوری 5⃣ زرده تخم مرغ 1 عدد 6⃣ کره ذوب شده 100 گرم 7⃣ کنجد 25 گرم
طرز تهیه : ابتدا مقداری از پودر دانه آفتابگردان را کنار گذاشته و مابقی آن را در کاسه ای بریزید و با بکینگ پودر و پودر بادام مخلوط نمایید. در مرحله بعد زرده تخم مرغ، شیر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده و با مخلوط مغزها ترکیب کنید، سپس آنها را با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر درست شود. مقداری از پودر آفتابگردانی که کنار گذاشته بودید را روی یک میز بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه باز کنید. روی خمیر کمی پودر آفتابگردان بپاشید و با وردنه آن را پهن کنید تا به ضخامت 5 میلیمتر برسد. حالا دانه های کنجد را بپاشید و خمیر را قالب بزنید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید و برای 10 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا طلایی شود. نوش جان 😊 منبع : نمناک 🍙 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
آموزش پختن شیرینی قرابیه یونانی مناسب برای : 10 نفر 👤 زمان پخت : 20 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 250 گرم 2⃣ وانیل 1 قاشق چایخوری 3⃣ خاک قند 1 لیوان پر 4⃣ آب 1 فنجان 5⃣ پکینگ پودر 2 قاشق چایخوری 6⃣ گلاب 2 قاشق چایخوری 7⃣ پودر جوز هندی نصف قاشق چایخوری 8⃣ پودر و خلال بادام 100 گرم 9⃣ آرد 450 گرم 🔟 تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه : ابتدا کره و شکر را داخل کاسه بزرگی بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس تخم مرغها را یکی یکی افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه اسانس وانیل، جوز هندی و پودر بادام را بریزید و مخلوط کنید، حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و بیافزایید. مواد را بخوبی مخلوط نمایید تا خمیری یکدست درست شود، خمیر را ورز دهید تا از حالت چسبندگی خارج شود اگر نیاز بود کمی آرد اضافه کنید. خمیر را به شکل گلوله هایی یک اندازه درست کرده و روی هر کدام چند عدد خلال بادام بگذارید و کمی فشار دهید تا بچسبد. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را داخل آن بچینید و برای یک ربع تا 20 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. بعد از اینکه شیرینی ها پخته شد آن ها را از فر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط آب و گلاب فرو کرده و سپس در پودر قند بغلطانید. نوش جان ☺️ منبع : نمناک 🍙 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
آموزش پختن کروسان گردویی مناسب برای : 6 نفر 👤 زمان پخت : 30 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 200 گرم 2⃣ شکر قهوه ای نصف پیمانه 3⃣ پنیر 200 گرم 4⃣ آرد 2 پیمانه 5⃣ تخم مرغ 1 عدد 6⃣ نمک نصف قاشق غذاخوری 7⃣ شکر سفید 2 قاشق 8⃣ گردو 1 پیمانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
آموزش پختن کروسان گردویی مناسب برای : 6 نفر 👤 زمان پخت : 30 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 200 گرم
طرز تهیه : کره و پنیر خامه ای را از قبل از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند. کاسه مناسبی بردارید و شکر، نمک، کره و پنیر خامه ای را داخل آن بریزید و با هم زن برقی مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود. در مرحله بعد آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد مخلوط شده و خمیر درست شود. حالا خمیر را دو قسمت کرده و داخل کیسه فریزر قرار دهید و برای دو ساعت در یخچال نگهداری کنید. بعد از دو ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید. هر قسمت از خمیر را با وردنه باز کنید تا به شکل یک دایره پهن و نازک با قطر 30 سانتی متر درآید. یک عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود ، سپس یک قاشق چایخوری آب به آن اضافه نمایید. با کمک یک قلمو از مخلوط تخم مرغ روی خمیر ها بمالید ، سپس شکر قهوه ای و گردو را با هم مخلوط کرده و روی آن ها بپاشید. در ادامه یک چاقوی تیز بردارید و هر یک از خمیرها را به 16 مثلث یک اندازه تبدیل کنید. هر مثلث را از قسمت پهن تر خمیر به طرف راس آن رول نمایید و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید و به کمک قلمو سطح کروسان ها را به تخم مرغ آغشته کنید. کروسان های گردویی را برای نیم ساعت در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید. بعد از اینکه سطح کروسان (Croissant) ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کرده و روی توری بچینید تا خنک شوند. نوش جان 😊 منبع : نمناک 🍙 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش پختن بیسکویت شکری با تزئین رویال آیسینگ ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
آموزش درست کردن سیب آبنباتی مناسب برای : 12 نفر 👤 زمان آماده سازی : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ سیب 12 عدد 2⃣ چوب آبنبات 12 عدد 3⃣ شکر سفید 3 فنجان 4⃣ آب 1 فنجان 5⃣ شربت ذرت نصف فنجان 6⃣ رنگ خوراکی قرمز نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری روی آن کمی روغن بپاشید تا چرب شود. سیب ها را از قبل شسته و با یک دستمال نخی پاک کنید تا خوب خشک شود. شکر و شربت ذرت را مخلوط کرده و آب را اضافه نموده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس رنگ خوراکی را افزوده و از روی حرارت بردارید تا خنک شود. چوب آبنبات را داخل سیب فرو کرده و در شربتی که درست کرده اید بغلطانید. سپس سیب ها را داخل سینی بچینید و اجازه دهید خنک شده و خودش را ببندد، سیب ها را در ظرف مورد نظر بچینید و از مهمان های خود پذیرایی کنید. نوش جان 😘 منبع : نمناک 🍙 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️
آموزش درست کردن فالوده شیرازی مناسب برای : 2 نفر 👤 زمان پخت : 50 دقیقه ⏰ مواد اولیه برای تهیه فالوده : 1⃣ نشاسته 700 گرم 2⃣ آب 1/5 لیتر مواد اولیه برای شربت فالوده : 1⃣ شکر 500 گرم 2⃣ آب 700 سی سی 3⃣ گلاب نصف استکان
طرز تهیه فالوده شیرازی : ابتدا نشاسته و آب را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا بخوبی با هم ترکیب شوند. مخلوط نشاسته و آب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نشاسته خمیری شکل شده و وسط ظرف جمع شود. دقت داشته باشید که مواد را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد برای این کار 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان لازم است. در این مرحله خمیر را داخل دستگاه فالوده ساز بریزید و یک کاسه حاوی آب سرد را در مقابل خروجی دستگاه قرار دهید تا رشته های فالوده داخل آن بریزد و خودش را ببندد. بعد از اینکه رشته ها آماده شدند آب فالوده را برای چند بار عوض کنید و آب یخ داخل آن بریزید تا کاملا خنک شود. اگر دستگاه فالوده ساز ندارید میتوانید خمیر را داخل چرخ گوشت بریزید و رشته های فالوده را آماده کنید. رشته های فالوده را داخل شربت بریزید و بعد از مخلوط کردن با آب لیمو و یا آب مربای آلبالو سرو نمایید. طرز تهیه شربت فالوده : برای درست کردن شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده و داخل دستگاه بستنی ساز بریزید تا یخ زده شود. اما اگر دستگاه بستنی ساز ندارید از این روش استفاده کنید. ابتدا یک کاسه کوچک را داخل یک ظرف بزرگتر قرار داده و مابین آن ها را با یخ پر کنید و روی یخ ها کمی نمک بپاشید تا سرمای بیشتری تولید شود. حالا همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و داخل کاسه کوچکتر بریزید و با همزن مرتب هم بزنید تا مواد حالت جامد پیدا کند. اما روش سوم برای درست کردن شربت به این شکل است که همه مواد شربت را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف فلزی بریزید وداخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. هر نیم ساعت یک بار شربت را از فریزر خارج کرده و کمی هم بزنید و مجدد به فریزر برگردانید تا بخوبی یخ زده و به شکل دلخواه درآید. نوش جان 😊 منبع : نمناک 🍙 ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️ @khane_ashpazzi ▪️┄✵🍝🍔🍝✵┄▪️