eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 😋 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته @khane_ashpazzi
💞💞 🍭 🍨 ۲۰۰گرم آب،۱۲۵ گرم روغن مایع،۲۵گرم آرد و رنگهای خوراکی رو مخلوط کن. ماهی تابه نچسب روی حرارت بزار تا داغ بشه و بعد مواد رو به هر شکلی دوست داری (دایره،قلب،شکلهای فانتزی، ...) بریز تو ماهی تابه. بزار تا کاملا خشک بشه وبه ارومی بردار. از این توری ها برای دیزاین و استفاده کن @khane_ashpazzi
اینم یه شربت خوشمزه و عااالی...حتما درست کنید که خیلی میچسبه...یه بسته پودر ژله آلبالو رو با یک لیوان آبجوش خوب حل کردم،گذاشتم یخچال نیم بند شه،تخم شربت رو هم داخل لیوان ریختم روش آب ریختم تا باز شه،بعد که ژله نیم بند شد، بهش دو لیوان آب سرد،هشت ق غ شکر،چهار ق غ گلاب و هشت ق غ تخم شربت اضافه کردم و با همزن دستی خوب مخلوطش کردم و در لیوان سرو ریختم...تخم شربت ها معلق توش میمونن و نوشیدنی خیلی جذاب میشه...مزه ش هم که عااالیه...با هر طعم ژله میتونید درست کنید،میتونید نصف پودر ژله رو استفاده کنید و مقدار مواد و نصف کنید،اگه تخم شربتا معلق نشد شربت و بذارید یخچال کمی بیشتر خودش و بگیره و هم بزنید... @khane_ashpazzi
🍹 😋 🔸کاستارد(کاستر)هم دقیقا مثل فرنی درست میشه به ازای هر لیوان شیر یک قاشق پودر کاستر یک قاشق شکر دو قاشق گلاب رو باهم مخلوط کنید وبا هم زن دستی بزنید تا خوب مخلوط شه وبزارید رو شعله متوسط تا جوش بزنه مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه تا گرمه تو ظرف مورد نظر بریزید وگرنه زود رویه میبنده آگه میخواید دولایه درست کنید حتما لایه زیرین سرد شه ولایه دیگه روش بریزید وگرنه قاطی میشه آگه دوست داشتید آخر سر یکی دو قاشق خامه صبحانه بزنید شیرینی دسر ذایقه ای هست میتونید شکرشو کم وبیشتر کنید پودر کاستارد در سوپرمارکتا فراونه @khane_ashpazzi
سیب زمینیهای کوچولو که با برس شستشو،تمیز میشوریم و با پوست نصف میکنیم+لوبیا سبز +هویج استفاده میکنیم، از هر کدوم نیم کیلو. سبزیجات رو در یک کاسه بریزید،نمک و فلفل و کمی زیره و دو تا سه حبه سیر رنده یا ریز خرد شده و دو سه قاشق جعفری ساطوری و سه قاشق روغن زیتون اضافه و با دست مخلوط کنید. ته سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سبزیجات رو پخش کنید و در فر دویست درجه بیست دقیقه تا نیم ساعت بپرید بعد با قاشق زیر و روشون کنید و بیست دقیقه دیگه بپزید @khane_ashpazzi
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 فاصولیه غذای ترکی مواد لازم برای۴ نفر: رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری🥫 نمک به مقدار لازم🥄 لیمو عمانی ۴ عدد🌰 فلفل قرمز تند (اختیاری) ۱ عدد🌶 فلفل و زردچوبه به مقدار لازم🥄 آویشن ۱ قاشق مربا خوری🌱 زعفران آبکرده ۳ قاشق غذا خوری🥃 لوبیا سفید ۱۵۰ گرم🥣 گوشت ۲۰۰ گرم🍖 گوجه فرنگی ۲-۱ عدد🍅 پیاز ۱ عدد🍈 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛 طرز تهیه: 🍛ابتدا گوشت🍖 را خرد کرده و میشوییم و کاملا خشک میکنیم.گوشت را با مقداری روغن🍾 کمی تفت میدهیم. 🍛لوبیا را 24ساعت خیس کرده و آبکش میکنیم تا خشک شود. 🍛پیاز🍈 را خرد کرده و به همراه گوجه🍅 به گوشت🍖 اضافه میکنیم. 🍛 لوبیا خیس خورده را به مواد و گوجه ای که تقریبا له شده اضافه کرده و کمی آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و گوشت به خوبی بپزد. 🍛 در ظرف جداگانه رب 🥫را با کمی روغن🍾 تفت داده و ادویه را به آن اضافه میکنیم. لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و چند دقیقه در آب قرار میدهیم تا تلخی شان گرفته شود. 🍛 سپس لیمو ها و رب و یک عدد فلفل قرمز تند🌶 را در 20دقیقه پایانی پخت غذا به آن اضافه میکنیم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ @khane_ashpazzi
🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣 آش دوغ برنج ايراني(نيم دونه)يك پيمانه🍚 نخود يك پيمانه🥣 تخم مرغ يكعدد🥚 سبزي شامل گشنيز،شويد،تره يا پيازچه سه ق.غ سرپر🍀☘🌿🌱 ماست ترش چهارليوان🥛 نعنا داغ و سير براي تزيين🌱 🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣 دستور تهیه: اول نخود و از شب قبل خيس میکنیم،بعد تو قابلمه يك پارچ آب ريخته،نخودارو میذاریم با برنج بپزه و لعابدار بشه بعد ماست و با يكعدد تخم مرغ مخلوط كردمه و به آش اضافه میکنیم نمك و كمي پودرسير اضافه میکنیم.آب اضافه میکنیم با يك ق.غ آردبرنج ،خوب كه لعابدار شد،اگر خيلي غليظ بود،بهش آبجوش اضافه كنيد،در آخر هم سبزي و اضافه كنيد و يك ربع زمان بديد و بعد شعله رو خاموش كنيد @khane_ashpazzi
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚 يك دستور عالى براى يه ته ديگ بى نظير برنجى: مقداری از برنج کف قابلمه بریزید مقداری آب برنج و روغن و زردچوبه اضافه کنید هم بزنید یکدست بشه بعد با پشت کفگیر صاف کنید بقیه برنج با کفگیر کم کم و بصورت گنبدی روی ته دیگ بریزید. روی شعله زیاد بذارید بخارش که درومد زیرشو ملایم کنید و نیم ساعت دم کنید @khane_ashpazzi