eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
💕 🍊پوست پرتقالها رادور نریزید اونارا در حالی که تمیزن قسمت سفیدشونو جدا کنید و بگذارید یه شب تا صبح در هوای خانه بمانند وحالت خشکی داشته باشن بعد در آسیاب خانگی یا با روندر اونارا خرد ودر فریز در بسته بندی مناسب نگهداری کنید وبرای انواع کیکها ودسرها وبرنجها وخورشتها وتزیینشون از اون استفاده کنید @khane_ashpazzi
🍆 😋 ‎چهار عدد بادمجان درشت را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و يك لیوان آب بپزید. وقتی رنگش عوض شد و نرم شد آبکش کنید و توي سبد بريزيد با فشردن قاشق ، آب اضافی بادمجان را بگیرید. بادمجان های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و سه عددتخم مرغ ، آرد سوخاري چهار قاشق غذا خوري ، جعفری خرد شده ، يك قاشق مرباخوري بکینگ پودر ، نمک ، فلفل سیاه و صد گرم پنیر صبحانه ( فتا يا لبنه) خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و گرم شود سپس باقاشق غذاخوری از مواد داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید @khane_ashpazzi
🥯 😋 تخم مرغ ۱ عدد آرد ۱ پیمانه شکر ۱/۲ پیمانه ماست ۱/۲ پیمانه گلاب ۱ ق غ (دلخوه) پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ بکینگ پودر ۱ ق چ 🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید @khane_ashpazzi
🥯 😋 کیک کاکائویی آماده دو بسته شیر یک لیتر آرد دو قاشق غذاخوری نشاسته ۱ ق غ پر شکر یک پیمانه وانیل نوک قاشق کره یک ق غذاخوری پودر خامه قنادی(مارک رشد داره)لوازم قنادیا موجوده 🔸اول از همه کیکهارو پودر کنید.و داخل کاپها دو قاشق غذاخوری بریزید،و جهت تهیه کرم،همه مواد به جز،کره،وانیل،پودر خامه قنادی،داخل قابلمه بریزید،و تا زمانیکه قوام بگیره هم بزنید و بپزید.از روی اجاق بردارید و کره،وانیل،پوذر خامه اضافه کنید و با همزن بزنید.و در کاپها روی کیکهای پودر شده به قسمت مساوی بریزید،و یک لایه دیگه کیک و سپس کرم بریزید،در آخرین لایه هم پودر کیک بریزید و هر طور مایلید تزیین کنید @khane_ashpazzi
🍲 😋 🔸یک قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس میتونید به جاش خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید. ▫️یک قاشق شوید خشک و کمی فلفل ▫️یک قاشق سس مایونز ▫️یک قاشق سس فرانسوی ▫️کمی سس خردل 🔸همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سالاد تن رو‌ داخلش بزارید و نوش جان @khane_ashpazzi
اول ماده ی گوشتی رو آماده میکنیم، یک عدد پیاز متوسط رو خرد کرده و تفت میدیم تا سبک بشه، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و ‌و میزاریم با آب خودش بپزه با حرارت ملایم ، زردچوبه و فلفل و نمک هم اضافه میکنیم، ‌قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و یک لیوان پوره گوجه فرنگی(یا یک قاشق غذاخوری رب ) اضافه کرده و میزاریم تا کاملا آبش کشیده بشه و جا بیفته، در آخر هم یک قاشق جعفری خرد شده میتونید به دلخواه اضافه کنید ، آویشن هم کمی اضافه کنید، بعد داخل قابلمه آب میریزیم با کمی روغن و نمک جوش که اومد، پاستاهارو اضافه میکنیم و حدود ۱۵ دقیقه میزاریم بجوشه تا کمی نرم بشه، خیلی نجوشه چون شکلش رو از دست میده، بعد داخل صافی میریزیم آب حتما سرد روش میریزیم و میزاریم آبش کشیده بشه، داخل یه ظرف بزرگ مواد گوشتی و پاستا رو باهم مخلوط میکنیم، میتونیم لایه لایه هم بریزیم ولی وقتی پنیر آب بشه مخلوط کردنش سخته همین اول باهم مخلوط بشه بهتره @khane_ashpazzi
اين سالاد ترکیبی ازپنج ليوان ساقه و برگهاي جوان و روشن كرفس(خرد شده)+یک ليوان برگ گشنيز+دوتا پيازچه خرد شده(هم قسمت سفيد و هم سبز)+نصف يك فلفل قرمز (اختياري) و يك عددتربچه درشت خردشده حالا بریم سراغ سس:چهار ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+يك ق غ عسل+دو ق غ روغن كنجد يا زيتون 🥗اين سالاد خيلي معطره و براي كنار غذاهاي گوشتي عاليه.نوشجان😍😋 👇 @khane_ashpazzi
را مقوی کنید👇 👈هویج+پلو: ضداسهال 👈عدس+پلو: تقویت هوش 👈ماش+پلو: تقویت بنیه بدنی 👈گوجه+پلو: افزایش اشتها و وزن 👈زیره+پلو: لاغرکننده، ضد دل پیچه 👈کشمش+پلو:ضدکمخونی، وزن‌دهنده. @khane_ashpazzi
🌀نکاتی در مورد پخت 👇 * میوه هایی که برای تهیه ی مربا انتخاب می کنید باید سالم و تازه و بدون لک و کرم زدگی باشند. * موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط در مورد مربای به که باید درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود. 👇 @khane_ashpazzi
کافیه یک بسته بیسکوییت پتی بور شکلاتی و یک عدد موز کوچیک و یک ق غ سر پر نوتلا رو توی غذا ساز بریزید و کاملا میکس کنید بعد خمیر رو به اندازه دلخواه تو دستتون گرد کنید و در پودر پسته ،گردو،نارگیل ، بادام و یا شکلات رنده شده بغلطونید.(من از پودر پسته و بادام استفاده کردم) @khane_ashpazzi
🍶 کره را ذوب کنید خامه اضافه کنید و 5دقیقه هم بزنید.سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید. در آخر جعفری بریزید. عالیههههه👌 @khane_ashpazzi