27.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_لقمه_ای🍕
پیتزا تک نفری مینی
@khane_ashpazzi
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_باگت
شیر گرم: ۲ لیوان (۴۴۰ میلی لیتر)
کره نرم: ۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
خمیر مایه تازه: ۲۱ گرم (جایگزین ۱ قاشق غخوری خمیر مایه فوری)
شکر: ۱ قاشق غخوری
نمک: ۱ قاشق چخوری
آرد نزدیک به ⅘ لیوان(تقریباً ۵۵۰-۵۸۰ گرم)
- برای رومال:
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ قاشق غخوری
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
@khane_ashpazzi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
تمام مواد را طبق فیلم مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست اورید. به خمیر ارد زیادی نزنید اگر کمی چسبنده بود، مقداری روغن روی آن بریزید و خمیر را جمع کنید. داخل کاسه بزارید و روی ظرف با سلفون بپوشانید. ۴۵ دقیقه بگذارید جای گرم تا خمیر تخمیر شود. از خمیر ۱۰-۱۱ چانه درست کنید. با غلتک آن را کمی باز کنید. در صورت امکان سعی کنید مستطیل باز کنید. مانند ویدیو به آن شکل دهید خمیر را رول کنید و آن را در سینی قرار دهید و خط خمیر را در پایین آن قرار دهید.
دوباره درون سینی، روی خمیرها را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه دیگر تخمیر کنید. برای قسمت بالا، زرده تخم مرغ را با شیر هم بزنید و روی نانها را رومال کنید. روی آنها به دلخواه دانه کنجد بپاشید. در فر با حرارت ۱۹۰ درجه از قبل گرم شده بپزید تا روی نانها قهوه ای طلایی شود.
بعد از پخت بلافاصله با پارچه ای روی نان های بپوشانید تا نرم شوند. ۱۰ دقیقه صبر کنید، پارچه را برداشته و با مواد مورد نظر خود سرو کنید. نوش جاان!!
@khane_ashpazzi
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک
کیکی فوق العاده خوشمزه و شیک
برای امروز دست به کار بشیم نظرتون چیه؟
@nokatezendegy
طرز تهیه
——
اگه میخوای رولت های ساده و خوشمزه رو بدون فر درست کنی؛با ما همراه باش🤩
خب اول سه تا تخم مرغ
۴ ق غ شکر
و یک ق چ وانیل رو با همزن میزنیم تا پفکی و کرم رنگ بشه
بعد ۲ ق غ روغن مایع اضافه میکنیم و دوباره یه دقیقه دیگه با همزن می زنیم
بعدش ۲ ق آب جوش اضافه میکنیم و دوباره یه دقیقه دیگه هم میزنیم
خب ۵ ق غ آرد داریم که با نصف ق چ بکینگ پودر باهم ترکیب میکنیم
بعد طی دو مرحله رو مواد الک میکنیم
با لیسک به آرومی هم میزنیم تا باهم مخلوط شه
خب ما اینجا یه تابه 30*20 داریم که گذاشتم 10 دقیقه از قبل گرم شده بعد یکم چربش میکنیم
یه کاغذ روغنی میندازیم داخلش و کاغذ رو هم کمی چرب میکنیم
حالا مواد رولت رو میریزیم تو تابه
درش رو میبندیم و با حرارت ملایم میزاریم بپزه
با یه خلال دندون چک میکنیم که پخته باشه
کَفِش رو هم ببینید کاملا طلاییه
خب یه پارچه انداختیم و روش هم یه کاغذ روغنی گذاشتیم
رولت رو برمیگردونم رو کاغذ روغنی و کاغذ رولت رو ازش جدا میکنیم
بعد یه کاغذ روغنی دیگه روش میزاریم و رول میکنیم
پارچه رو دورش میپیچونم و میزاریم نیم ساعتی تو یخچال باشه
خب بعد از یخچال درمیاریم و با خامه که از قبل فرم دادیم روکش میکنیمو با یه پالت صافش میکنیم
حالا به این شکل رولش میکنم
دوباره یه ساعت دیگه میزارمش داخل یخچال
بعد یه ساعت از یخچال در میاریم و داخل ظرف میزاریمو روشو با خامه و با کمک پالت خامه کشی میکنیم
با یه طلق میتونید روشو کامل صاف کنید
با یه چاقوی اره ای سرو ته رولت رو برش میزنیم
بعد بقیشو به اندازه های که دوست دارید برش میزنید
رولت ها رو میزاریم داخل کپسول کاغذی و بعد با خامه و ماسوره تزیین میکنیم
روش رو هم با ترافلاب رنگی، پودر گل،خلال پسته یا خلال بادام یاهرچی دوست داشتید میتونید تزیین کنید
اینم از رولتای ساده و خوشمزمون
امیدوارم حتما درست کنید و لذتشو ببرید
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت الو زرشک😋
مواد لازم🔻
سینه مرغ یک عدد (ران و سینه باهمم میشه)
پیاز یک عدد
آلو پنج شش عدد
زرشک پنج قاشق
رب یک قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری
پودر دارچین و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه
خلال پسته در صورت دلخواه
پیاز خلالی یا نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سرخ و طلایی شد مرغ رو میریزیم یه ربع باهم تفت میدیم تا خوب مزه دار بشه
فلفل و دارچین و رب رو میریزیم، رب رو سرخ میکنیم تا بوي خاميش گرفته بشه و رنگ بده
حالا زعفرون، زرشک و آلو و سه لیوان آب میریزیم و میذاریم بپزه.
در آخر برای زیباتر شدن یه مقدار زرشک رو تفت میدیم و با خلال پسته روی خورشت میریزیم.
@khane_ashpazzi
#دسر_با_گلابی 🍐 😋
▫️گلابی ۴ عدد از وسط به دونیم شده
▫️شکر یک دوم فنجان
▫️وانیل یک چهارم چای خوری
▫️یک چهارم فنجان آب نارگیل یا آب پرتقال
🔸گلابی ها را در یک قابلمه قرار دهید و درون قابلمه را تا جایی که روی گلابی ها پوشانده شود آب بریزید.
شکر را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا ترکیب به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید اما درب قابلمه را نگذارید .
اجازه دهید تا مواد بجوشد و به صورت یک سس در آید و کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت زمان خواهد برد.
سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را در آن بریزید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید .گرم یا سرد می کنید
@khane_ashpazzi
#شربت_آلو_بخارا 🍷 😋
🔸ابتدا هسته ی مقداری آلوبخارای شیرین را گرفته و آلوها را درون ظرفی ریخته و مقداری آب روی آن می ریزیم به گونه ای که روی آلوها را آب بپوشاند . حال ظرف را حرارت می دهیم تا آلوها پخته شوند سپس ظرف را برداشته و محتویاتش را هم می زنیم .
دوباره ظرف را روی حرارت قرار مدهیم و مقداری شکر به آن اضافه می کنیم . اندکی صبر می کنیم تا محتویات ظرف پخته و غلیظ شود و مانند عسل به قوام آید . سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم . اکنون شربت آلوبخارا آماده شده است
نکته : شربت آلوبخارا اخلاط خونی و صفراوی را برطرف نموده و یک ملین محسوب می شود . همچنین شربت آلوبخارا برای زیاد کردن اشتها و تسکین دادن تشنگی مفید می باشد
@khane_ashpazzi
#خورشت_کنگر 🥘 😋
🔸یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام
@khane_ashpazzi