eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه —— اگه میخوای رولت های ساده و‌ خوشمزه رو بدون فر درست کنی؛با ما همراه باش🤩 خب اول سه تا تخم مرغ ۴ ق غ شکر و یک ق چ وانیل رو با همزن میزنیم تا پفکی و کرم رنگ بشه بعد ۲ ق غ روغن مایع اضافه میکنیم و دوباره یه دقیقه دیگه با همزن می زنیم بعدش ۲ ق آب جوش اضافه میکنیم و دوباره یه دقیقه دیگه هم می‌زنیم خب ۵ ق غ آرد داریم که با نصف ق چ بکینگ پودر باهم ترکیب میکنیم بعد طی دو مرحله رو مواد الک میکنیم با لیسک به آرومی هم می‌زنیم تا باهم مخلوط شه خب ما اینجا یه تابه 30*20 داریم که گذاشتم 10 دقیقه از قبل گرم شده بعد یکم چربش میکنیم یه کاغذ روغنی میندازیم داخلش و کاغذ رو هم کمی چرب میکنیم حالا مواد رولت رو میریزیم تو تابه درش رو میبندیم و با حرارت ملایم میزاریم بپزه با یه خلال دندون چک می‌کنیم که پخته باشه کَفِش رو هم ببینید کاملا طلاییه خب یه پارچه انداختیم و روش هم یه کاغذ روغنی گذاشتیم رولت رو برمیگردونم رو کاغذ روغنی و کاغذ رولت رو ازش جدا میکنیم بعد یه کاغذ روغنی دیگه روش میزاریم و رول میکنیم پارچه رو دورش میپیچونم و میزاریم نیم ساعتی تو یخچال باشه خب بعد از یخچال درمیاریم و با خامه که از قبل فرم دادیم روکش میکنیمو با یه پالت صافش میکنیم حالا به این شکل رولش میکنم دوباره یه ساعت دیگه میزارمش داخل یخچال بعد یه ساعت از یخچال در میاریم و داخل ظرف میزاریمو روشو با خامه و با کمک پالت خامه کشی میکنیم با یه طلق میتونید روشو کامل صاف کنید با یه چاقوی اره ای سرو ته رولت رو برش می‌زنیم بعد بقیشو به اندازه های که دوست دارید برش میزنید رولت ها رو میزاریم داخل کپسول کاغذی و بعد با خامه و ماسوره تزیین میکنیم روش رو هم با ترافلاب رنگی، پودر گل،خلال پسته یا خلال بادام یاهرچی دوست داشتید میتونید تزیین کنید اینم از رولتای ساده و خوشمزمون امیدوارم حتما درست کنید و لذتشو ببرید
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت الو زرشک😋 مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد (ران و سینه باهمم میشه) پیاز یک عدد آلو پنج شش عدد زرشک پنج قاشق رب یک قاشق غذاخوری زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری پودر دارچین و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه خلال پسته در صورت دلخواه پیاز خلالی یا نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سرخ و طلایی شد مرغ رو میریزیم یه ربع باهم تفت میدیم تا خوب مزه دار بشه فلفل و دارچین و رب رو میریزیم، رب رو سرخ میکنیم تا بوي خاميش گرفته بشه و رنگ بده حالا زعفرون، زرشک و آلو و سه لیوان آب میریزیم و میذاریم بپزه. در آخر برای زیباتر شدن یه مقدار زرشک رو تفت میدیم و با خلال پسته روی خورشت میریزیم. @khane_ashpazzi
🍐 😋 ▫️گلابی ۴ عدد از وسط به دونیم شده ▫️شکر یک دوم فنجان ▫️وانیل یک چهارم چای خوری ▫️یک چهارم فنجان آب نارگیل یا آب پرتقال 🔸گلابی ها را در یک قابلمه قرار دهید و درون قابلمه را تا جایی که روی گلابی ها پوشانده شود آب بریزید. شکر را به مواد درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا ترکیب به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید اما درب قابلمه را نگذارید . اجازه دهید تا مواد بجوشد و به صورت یک سس در آید و کمی غلیظ شود. حدود یک ساعت زمان خواهد برد. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را در آن بریزید و هم بزنید. در ظرف سرو بریزید .گرم یا سرد می کنید @khane_ashpazzi
🍷 😋 🔸ابتدا هسته ی مقداری آلوبخارای شیرین را گرفته و آلوها را درون ظرفی ریخته و مقداری آب روی آن می ریزیم به گونه ای که روی آلوها را آب بپوشاند . حال ظرف را حرارت می دهیم تا آلوها پخته شوند سپس ظرف را برداشته و محتویاتش را هم می زنیم . دوباره ظرف را روی حرارت قرار مدهیم و مقداری شکر به آن اضافه می کنیم . اندکی صبر می کنیم تا محتویات ظرف پخته و غلیظ شود و مانند عسل به قوام آید . سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم . اکنون شربت آلوبخارا آماده شده است نکته : شربت آلوبخارا اخلاط خونی و صفراوی را برطرف نموده و یک ملین محسوب می شود . همچنین شربت آلوبخارا برای زیاد کردن اشتها و تسکین دادن تشنگی مفید می باشد @khane_ashpazzi
🥘 😋 🔸یدونه پیاز بزرگ رو نگینی و سرخ میکنم وقتی طلایی شد سیصد گرم گوشت گوسفندی به همراه یک قاشق زعفران غلیظ و کمی فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و خوب تفت میدم.نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه مقدار کافی آب اضافه میکنم و وقتی خورش شروع به قُل زدن کرد شعله رو کم میکنم و زمان میدم خورش بپزه.کنگر هارو پاک کرده و تیغهاشو جدا میکنم و جدا گانه در روغن کاملا تفت میدم و یک ساعت از پخت خورشتم که گذشت کنگرها رو به خورش اضافه میکنم، آبغوره و نمک هم میزنم و زمان کافی میدم تا خورش کاملا بپزه و جابیفته.در پایان ترشی و نمکش رو تست میکنم و تمام @khane_ashpazzi
🥪 😋 🔸برای این پیتزا من از مخلوط گوشت و قارچ استفاده کردم شما میتونید به سلیقه و ذائقه ی خودتون از مرغ ، ژامبون ، سوسیس یا .. استفاده کنید. ابتدا برای سه نفر یک پیاز متوسط رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید دویست گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، فلفل سیاه ، پودر آویشن و کمی زردچوبه با پیازها تفت بدید ده تا دوازده قارچ متوسط رو ورقه ورقه کرده به همراه دو قاشق آبلیمو و خیلی کم رب گوجه اضافه کرده و با مخلوط گوشت و پیاز تفت بدید تا آب قارچها کشیده بشه سپس یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو ریز خرد کنید و به مخلوط گوشت و قارچ اضافه کنید. کف سینی فر رو چرب کنید برای هر نفر سه عدد نان تست رو کف سینی فر بچینید روی نانها کمی سس کچاپ و سس خردل و سپس پنیر پیتزا و بعد از مخلوط گوشت و قارچ و دوباره پنیر پیتزا بریزید میتونید چند ورقه گوجه گیلاسی و قارچ تفت داده نشده هم برای تزیین روشون قرار بدید سپس سینی رو در فر که از یک ربع قبل گرمش کردید به مدت ده دقیقه قرار بدید و بعد از اون گریل بالای فر رو به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا روی پیتزا هم برشته بشه @khane_ashpazzi
🍲 😋 ▫️فیله گوساله ۲۰۰ گرم ▫️خامه ۲۰۰ گرم ▫️کره ۱۰۰ گرم ▫️سیب زمینی۲ عدد ▫️قارچ ۲۰۰ گرم 🔸سیب زمینی رو رشته ای خرد کنین و تو آب سرد بذارین و بعد از نیم ساعت آبکش کنین و رو یه پارچه تمیز خشک کنین و با کمی نمک و زردچوبه سرخ کنین گوشت فیله ی گوساله رو به صورت تیکه های باریک دو سانتی برش بزنین ،پیاز رو خلالی خرد کنین و توی کره تفت بدین و فیله ها رو اضافه کنین کمی زردچوبه و نمک و فلفل ویک لیوان آب اضافه کنین و بذارین گوشت خوب بپزه با حرارت کم. کمی از آب گوشت رو بردارین و قارچ های خرد شده رو توش تفت بدین و خامه بزنین.گوشت رو به این مخلوط اضافه کنین و بذارین مزه ها به خورد هم برن @khane_ashpazzi
🍓🍧 😋 ▫️توت فرنگی ۵۰۰ گرم ▫️نعناع ۱ شاخه ▫️یخ به میزان لازم ▫️لیمو ۱ عدد ▫️شکر ۱ قاشق چایخوری 🔸دم توت فرنگی ها را جدا کنید.برگ های نعناع را از شاخه جدا کنید.توت فرنگی ها را به همراه برگ های نعناع و ۱۰۰گرم یخ در مخلوط کن بریزید. آب نصف لیمو را به همراه نصف فنجون آب به آن ها اضافه كنيد، در مخلوط را بگذارید و مواد را بزنید تا ترکیبی یکدست داشته باشید. یخ در بهشت را بچشید و در صورت تمایل کمی شکر به آن اضافه کنید. بعد مواد رو داخل ظرف شيشه اى ريخته و در فريزر به مدت ٣،٤ ساعت قرار مى دهيم تا يخزده شود.بعد از دراوردن از فريزر آن را داخل مخلوط كن بريزيد يا با قاشق هم بزنيد.به این ترتيب نوشيدنى خنك برای سرو آماده است @khane_ashpazzi
🍔 😋 ▫️کنسرو لوبیا دو عدد ▫️روغن زیتون 1 ق غ ▫️پیاز 1 دوم پیاز متوسط ▫️سیر 1 حبه ▫️پودر سوخاری 80 گرم ▫️نمک 1 دوم ق چ ▫️پاپریکا 1 ق چ ▫️زیره سبز 1 ق چ ▫️دارچین 1 دوم ق چ ▫️فلفل قرمز 1 عدد 🔸سس همبرگر ▫️سس لوبیا ▫️سس کچاب 2 ق غ ▫️نان برگر ▫️سس مایونز ▫️کاهو 🔸ابتدا کنسر لوبیا رو داخل ابکش میریزم که سس لوبیا گرفته بشه و داخل تابه پیاز و سیر رو سرخ میکنیم و با لوبیا و پودر سوخاری،نمک،پاپریکا،زیره سبز دارچین،فلفل قرمز،گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم و به شکل دلخواه درست میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم که خودشو بگیره و بعد داخل روغن سرخ میکنیم برای سس همبرگر سسی که اول از لوبیا جدا کردیم رو با سس کچاپ مخلوط میکنیم و کمی تفت میدیم همبرگر رو با سس مایونز و کاهو و استیک لوبیا که درست کردیم و سس قرمز میل میکنیم @khane_ashpazzi