eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🍖🧀🧄 🍝🍝یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.🍴🥣 @khane_ashpazzi
🍅🫒🥕 1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار) نیم کیلو فلفل سبز 1 کیلو هویج 1 کیلو خیار محلی 2 بوته سیر 2 لیوان سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه 1 بسته جعفری (بسته کوچک) 🫒🥕🥕🫒 تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید) @khane_ashpazzi
👌👌 نخود فرنگی هارو که دون کردین میشورین بعد داخل قابلمه ای که دوبرابر گنجایش نخودفرنگی رو داره تا ۲/۳ قابلمه آب رو بزارین به جوش بیاد بعد نخودفرنگی هارو بریزین داخل آب درحال جوش ۶یا۷ دقیقه کافیه البته بادرباز. آبکش که کردین سریع وبلافاصله نخودفرنگی هارو بریزین داخل آب یخ. بعد ۵ دقیقه آبکش کنید این شوک بخاطر اینکه رنگ نخودفرنگی ها سبز بمونه وپوستشون چروک نشه 💥بعدش حتما نخودفرنگی هارو روی پارچه پهن کنین تا قشنگ آبش بره وگرنه بعد فریز کردن برفک میزن 👌 @khane_ashpazzi ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
فواید آب در کاهش وزن بی شمار است. آنقدر آب بنوشید تا مطئمن شوید ادرارتان شفاف است. تحقیقات نشان می‌دهد نوشیدن ۵.۶ لیوان آب در روز کمک می‌کند تا ۲۰۰ کالری کمتر مصرف کنید... فواید آب در کاهش وزن بی شمار است. آنقدر آب بنوشید تا مطئمن شوید ادرارتان شفاف است. تحقیقات نشان می‌دهد نوشیدن ۵.۶ لیوان آب در روز کمک می‌کند تا ۲۰۰ کالری کمتر مصرف کنید... @khane_ashpazzi
نحوه گرفتن تلخی آب لیمو تازه 🍋👇 این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید 👌 ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه ! @khane_ashpazzi
خشك كردن سبزى : هم سبزى ها رو جداگانه هم مخلوط خشك ميكنم : سبزى مخلوط شامل؛ سبزى كوفته، دلمه، خورشتى قورمه سبزى : تو خونه رو بالكن و دور از نور خورشيد خيلى خوب خشك ميشه : اگر مراحلى كه ميگم رو رعايت كنيد هم زود خشك و هم بدون خرابى خشك ميشه : سبزى حتما بايد سه بار شسته و ابكش كرده و تا كاملا ابش گرفته بشه . دستمال مناسب براى خشك كردن رو در هواى ازاد پهن كنيد كاملا دور از نور خورشيد باشه و سبزى رو پهن كنيد، بعد يك ساعت دوباره سبزى ها رو سر وزير كرده و طبق ويدئو با نوك انگشت تكان داده تا له نشه و يكدست بشه و روهم انباشته نشه هر دو ساعت يكبار تكرار كرده تا سبزى كامل اب پس بده وقتى مطمئن شدين سبزى ابش خشك شده به حال خود رها كرده تا خشك بشن : من سبزى رو معمولا عصر بعد گرماى ظهر پهن ميكنم كه بهم نچسبه و گرما زده نشه و هواى خنك غروب بهش بخوره و تا روز بعد خشك خشك ميشه : من سبزى ها رو در يكى از كشوهاى يخچال نگهدارى ميكنم ، شما در بيرون در جاى خنك ميتونيد نگهدارى كنيد ‎‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi
دستور: یدونه پیاز متوسط رو خلال کنید و با یک قاشق روغن سرخ کنید بعد چهارتا سیب زمینی و چهار تا گوجه رو پوست میکنیم و خردشون میکنیم حالا سیب زمینی هارو سرخشون میکنیم و به پیاز سرخ شدمون اضافش میکنیم و زردچوبه و نمک میزنیم و گوجه های پوست کنده و خرد شده رو اضافه میکنیم یک قاشق روغن حیوانی به موادمون اضافه می‌کنیم و بعد برنج رو که از قبل خیس کردیم رو به موادمون اضافه می‌کنیم حالا یک لیوان اب و کمی نمک اضافه میکنیم و اب برنج که جمع شد شعله رو کم می‌کنیم و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم برنج کاملا دم بکشه بعد از دم کشیدن زعفرون دم کرده و روغن حیوانی به پلومون اضافه می‌کنیم 👌 @khane_ashpazzi
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید @khane_ashpazzi
🦪 😋 🔸ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید. در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه. در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید.نوش جان @khane_ashpazzi
مواد لازم : آرد سفید:                    2 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ:           4 عدد روغن زیتون:                  2 قاشق غذاخوری کره:                            25 گرم پیاز:                             1 عدد، مکعبی ریز شده فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد، مکعبی ریز شده سیر: 2 حبه ریز شده رب گوجه فرنگی:           3 قاشق غذاخوری آب مرغ:                        2 پیمانه پونه خشک:                 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل:                به مقدار لازم سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین طرز تهیه: ابتدا تکه های مرغ شسته شده را خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط بیافزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود @khane_ashpazzi
در ابتدا در یک کاسه نصف لیوان آرد ⅓ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه. سپس در یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم سپس در آرد سوخاری میغلطونیم. در یه قابلمه گود مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن. سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن و با سس دلخواهتون نوش جان کنید 😋 @khane_ashpazzi