eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 #ترفند برای #محافظت_سیب زمینی، آن را در جائی خشک و تاریک بگذارید تا جوانه نزند. اگر جوانه زد، جوانه‌ها را بگیرید زیرا جوانه سیب زمینی سمیت دارد و برای بدن مضر است @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
❣ پوست مرغ آلودگی محیط را جذب و به کبد آسیب میرساند! مواد شیمیایی در بال و گردن مرغ انباشته و جگر مرغ مملو از آنتی بیوتیکهایی است که به مرغ زده شده! جگر، پوست، بال و گردن نخورید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#نوشیدنی #توت_فرنگی #تمشک 🍓🍷 نوشیدنی توت فرنگی و تمشک ✍️توت فرنگی یخ زده را همراه کمی شکر و گلاب میکس کردم.تمشک یخ زده هم همراه با گلاب و کمی شکر میکس کردم.لایه اول میکس توت فرنگی.لایه وسط تخم شربتی غلیظ و لایه سوم میکس تمشک. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
رنگ زرده تخم مرغ به غذای مرغ بستگی دارد هرچه پررنگ باشد (نارنجی ، قرمز) یعنی غذای مرغ سبزیجات بوده و پروتئینش بالاست!اما اگر رنگش روشن بود یعنی غذایش گندم و جو بوده! @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🔸چطوری چربی های روی هود را تمیز کنیم؟ ✅برای تمیز کردن مواد چسبناک روی هودوبالای اجاق گاز، کمی ‌الکل را روی پارچه نرم ریخته و تا از بین رفتن آنها، روی سطح هود بمالید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبا درست کنید😍 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍰 ✍️مواد لازم 200 گرم بیسکویت پتی بور 200 گرم پنیر خامه ای 200 گرم خامه پاستوریزه 100 گرم کره 1 چایخوری وانیل 1 پیمانه سرخالی شکر 1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا 1/2 پیمانه آبجوش 1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته) ♨️طرز تهیه: ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش بن ماری کرده ، در ظرف های جداگانه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از قالب درآورده و مکعبی برش بزنید . بیسکویتها را پودر کرده و با کره ای که در دمای اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کند . کف ظرف یا قالب کمربندی بیسکویت را ریخته و با فشار دست و یا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتی در فریزر بگذارید. پنیر و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانیل را هم اضافه کنید و مجددا” هم بزنید. یک بسته ژله آلوه ورا را در نصف لیوان آبجوش بن ماری کنید . وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید. تکه های ژله رنگی را روی بیسکویت های فشرده شده ریخته و به آرامی مخلوط پنیر را روی آن بریزید. قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال گذاشته ، سپس با خامه و تکه های ژله تزئین کرده و سرو می نمائید . @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍧🍓🍌 ✍️مواد لازم: پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری آب : 2 پیمانه شکر : 150 گرم اسانس مورد نظر : 1/8 قاشق چایخوری میوه فصل مخلوط : یک کیلوگرم 🍧طرز تهیه: برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند. در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند. خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود. سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا ژله میوه ای شما خوب حالت بگیرد. در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️