هدایت شده از 🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🔷 #ترفند
برای #محافظت_سیب زمینی، آن را در جائی خشک و تاریک بگذارید تا جوانه نزند. اگر جوانه زد، جوانهها را بگیرید زیرا جوانه سیب زمینی سمیت دارد و برای بدن مضر است
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
رنگ زرده تخم مرغ به غذای مرغ بستگی دارد هرچه پررنگ باشد (نارنجی ، قرمز) یعنی غذای مرغ سبزیجات بوده و پروتئینش بالاست!اما اگر رنگش روشن بود یعنی غذایش گندم و جو بوده!
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخ_های_تزیینی زیبا درست کنید😍
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_مرغ_و_سبزیجات
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#چیزکیک_با_ژله_خورده_شیشه 🍰
✍️مواد لازم
200 گرم بیسکویت پتی بور
200 گرم پنیر خامه ای
200 گرم خامه پاستوریزه
100 گرم کره
1 چایخوری وانیل
1 پیمانه سرخالی شکر
1 بسته پودر ژله آناناس یا آلوورا
1/2 پیمانه آبجوش
1 بسته ژله آلبالو ، پرتقال ، کیوی.........(از هر کدام یک بسته)
♨️طرز تهیه:
ابتدا هرکدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش بن ماری کرده ، در ظرف های جداگانه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از قالب درآورده و مکعبی برش بزنید . بیسکویتها را پودر کرده و با کره ای که در دمای اتاق نرم شده ، مخلوط کرده تا حالت شنی پیدا کند .
کف ظرف یا قالب کمربندی بیسکویت را ریخته و با فشار دست و یا گوشت کوب فشرده کرده و ساعتی در فریزر بگذارید.
پنیر و خامه را با همزن مخلوط کرده ، شکر و وانیل را هم اضافه کنید و مجددا” هم بزنید. یک بسته ژله آلوه ورا را در نصف لیوان آبجوش بن ماری کنید . وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید.
تکه های ژله رنگی را روی بیسکویت های فشرده شده ریخته و به آرامی مخلوط پنیر را روی آن بریزید.
قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال گذاشته ، سپس با خامه و تکه های ژله تزئین کرده و سرو می نمائید .
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#ژله_میوه_ای_خوشمزه
🍧🍓🍌
✍️مواد لازم:
پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری
آب : 2 پیمانه
شکر : 150 گرم
اسانس مورد نظر : 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط : یک کیلوگرم
🍧طرز تهیه:
برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت 30 دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید
و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و 30 دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند.
در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند.
خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود.
سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت 2 ساعت تامل کنید تا ژله میوه ای شما خوب حالت بگیرد.
در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئین کنید و نوش جان کنید.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️