🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#تست_فرانسوی
◀️📖✍سه تا تخم مرغ با همزن بالونی زدم تا از لختگی دربیاد بعدش ۱/۳ پیمانه شیر و ۱/۴قاشق چایخوری وانیل ، ۱/۴ ق چ دارچین ( میتونید پودر هل جایگزین کنید ) و دو ق غذاخوری شکر و در صورت دلخواه ۱/۴ ق چ زعفران به تخم مرغ اضافه و هم زدم نون تست ها داخل مایه زدم ، داخل ماهی تابه کره ریختم داغ شد نون ها هر دو طرفش سرخ کردم .در کنار عسل یا مربا ، پنیر و یا هر چی دوست دارید سرو کنید .✅
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات
ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده .کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.
♦️چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته
خامه صبحانه : ۴ لیوان
شکر: ۱ لیوان
برای تهیه خامه فرم گرفته ،به ازای هر یک لیوان شکر نیاز به ۴ برابر خامه صبحانه دارید. با توجه به اندازه کیک می توانید مقدار مناسب خامه فرم گرفته تهیه کنید. این مقدار را می توان دو برابر و یا حتی نصف کرد ولی همیشه نسبت ها را رعایت کنید تا مشکلی در تهیه خامه فرم گرفته به وجود نیاید.
خامه های کم چرب و رژیمی برای تهیه خامه فرم گرفته مناسب نیستند. در واقع باید خامه ای با بیش از۳۰ درصد چربی را برای این کار در نظر بگیرید. این نوع خامه در قنادی ها به صورت کیلویی به فروش می رسد. با داشتن چنین خامه ای تهیه خامه فرم گرفته بسیار ساده خواهد بود ولی با خامه صبحانه هم می شود خامه فرم گرفته برای تزئین کیک را به خوبی تهیه کرد.
همانطور که می دانید خامه های پاستوریزه کمی آب یا شیر در خود دارند که ابتدا باید آب اضافی خامه را جدا کنید. این آب معمولا روی قوطی های خامه صبحانه جمع می شود و برای درست کردن خامه فرم گرفته مصرفی ندارد.
در یک کاسه فلزی مناسب خامه و نصف شکر را ریخته و با قاشق به آرامی شکر را با خامه مخلوط کنید. نیازی به استفاده از هم زن نیست کافی است کمی مواد را مخلوط کنید.
ظرف فلزی را داخل فریز بگذارید تا زمانی که خامه کمی یخ زده بزند. باید بتونید رگه های یخ را در خامه مشاهده کنید. با توجه به دمای فریزر زمان ۳۰ دقیقه تا یک ساعت برای این منظور کافی است.
اکنون خامه آماده هم زدن است ابتدا یک ظرف خیلی بزرگ را برای این کار انتخاب کنید. ظرف مورد نظر باید چند برابر خامه باشد. چرا؟ این موضوع را بعد از هم زدن خامه متوجه خواهید شد.
طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه
مدت زمان ۵ تا ۱۰ دقیقه خامه یخ زده را با هم زن برقی بزنید. خامه باید یکدست و کاملا شل شود.
باقیمانده شکر را به خامه اضافه کنید و باز هم بزنید. این کار را تا زمانی که خامه کاملا سفت شود و رد پره های هم زن را روی خامه ببینید ادامه دهید. در این حالت حجم خامه چند برابر شده و با پشت و رو کردن کاسه از ظرف سرازیر نمی شود. تعجبی ندارد اگر حجم خامه ۶ برابر شده باشد. این خامه سبک و پفکی است و مناسب برای تزئین هر نوع کیکی می باشد.
طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه با افزودن اسانس دلخواه تمام می شود. اغلب از اسانس وانیل در آخر کار استفاده می شود ولی شما می توانید با توجه به کیک پایه از هر اسانسی که دوست دارید استفاده کنید.
در کیک ساز دستورهای ساده و راحتی برای پخت کیک وجود دارد که می توانید برای تهیه کیک استفاده کنید. بهتر است کیک راروز قبل آماده کنید. تزئین هم که با خامه فرم گرفته و انواع میوه ها و سلیقه ای که در شما دوستان سراغ دارم انجام خواهد شد.
این خامه قابلیت نگهداری در فریزر را دارد و تا مدت ها سالم می ماند. حتی می توانید مقدار بیشتری خامه فرم گرفته را تهیه کرده و در فریزر برای دفعات بعدی نگهدارید. هنگام استفاده مجدد با کمی هم زدن دوباره فرم خواهد گرفت.
بهتر است خامه فرم گرفته را در ظروف کاملا در بسته داخل فریزر نگهداری کنید و هنگام استفاده به اندازه مصرف از فریزر خارج کنید . افزودن رنگ های خوراکی نیز موجب متنوع تر شدن خامه فرم گرفته می شود.
نکته: ظروف استیل، پیرکس و یا پلاستیک مناسب ترین ظرف برای آماده کردن خامه هستند ظروف روی موجب تغییر رنگ و سیاه شده خامه خواهند شد و مناسب نیستند
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
اطلاعاتی در مورد ادویه ها
♦️ادویه پلو یی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
🔸ادویه ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک .
♦️ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه.
🔸ادویه ترشی بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه .
♦️ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ.
🔸ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله .
♦️ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه .
🔸ادویه هویج پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین.
♦️ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است .
🔸ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق .
♦️ادویه گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک
🔸ادویه سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو .
♦️ادویه قیمه پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️