☘️شستن سبزی ها با مایع ظرفشویی نه تنها بی فایده است بلکه بسیار هم مضر است.
🍃 توصیه ما برای شستن سبزیجات؛ محلول سرکه یا نمک طبیعی است.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍗🍗خوراك مرغ با طعم فلفل سياه
😋
سلام دوستاي عزيزم ،روزتون بخير؛
اين #خوراك طعم خيلي خوبي داره مخصوصا براي اون دسته افرادي كه طرفدار عطر و طعم فلفل سياه هستن.با برنج كته يا دمي سِرو كنيد و ازش لذت ببريد.
مواد لازم:سينه ي مرغ مكعبي خرد شده(دو سانتي خرد كنيد) نيم كيلو،فلفل سياه تازه آسياب شده سه چهارم ق غ،پياز ريز خرد شده دو ق غ،سير ريز خرد شده دو حبه،زنجبيل تازه(ريز خرد شده) نصف ق غ،سويا سس دو ق غ،آب دو ق غ،نشاسته ذرت يك ق غ،فلفل دلمه اي خلالي شده(سبز) يك عدد
طرز تهيه:پياز،سير و زنجبيل رو به همراه سه ق روغن كنجد تفت بديد تا طلايي بشه بعد نشاسته،آب،#سوياسس و فلفل سياه رو اضافه و مخلوط كنيد و بعدش مرغ رو بريزيد.در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده تا پانزده دقيقه بپزه بعد در تابه رو برداريد و شعله رو متوسط كنيد تا آبِ غذا جمع بشه و #سس غليظ بشه.فلفل دلمه رو هم اضافه كنيد و حدود پنج دقيقه بعد شعله رو خاموش كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥚اسکاچ مرغ
🍳مواد لازم :
▫️پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به اندازه نیاز
▫️ کنجد به اندازه نیاز
▫️ تخم بلدرچین ده عدد
▫️ سس فلفل یک قاشق مربا خوری
▫️ سس خردل یک قاشق مربا خوری
▫️مرغ خام چرخ کرده سیصد گرم
🥚طرز تهیه:
در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط نمایید . تخم بلدرچین را آب پز کنید و پوست آن را بکنید . از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. بعد آن را در تابه سرخ کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥜آیا کره بادام زمینی برای سلامتی خوب است؟
🧈همانند بسیاری از کرههای مغزهای گیاهی، کره بادامزمینی نیز حاوی چربی و کالری بسیار بالایی است (حدود ۹۰ کالری و ۱۶ گرم چربی در هر ۲قاشق غذاخوری). خبر خوب این است که با خوردن ۲ قاشق کره بادامزمینی علاوه بر دریافت ۱۹۰ کالری، مقدار بسیاری زیادی مواد مغذی نیز دریافت میکنید. مغزها و کرههای آنها منبع بسیار خوبی برای پروتئین، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی هستند.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥐نان سير هندي
🥪مواد لازم:آرد سفيد قنادي دو ليوان،آرد نون سنگك(كه سبوسداره) يك و يك سوم ليوان،مايه خمير فوري دو ق مرباخوري،روغن مايع دو و نيم ق غ،يك ل آب ولرم.نصف ل شير ولرم،نصف ق غ شكر،يك ق چ نمك،سير رنده شده يك حبه.
مواد رويه:كره ٣ تا ٤ ق غ،سير رنده شده ٣ تا ٤ حبه،گشنيز و سياهدانه كمي
طرز تهيه:آب ولرم+شكر+مايه خمير رو مخلوط و ده دقيقه زمان بديد تا پف كنه.
بعد شير+آرد سفيد(يك چهارم ليوان ازش نكه داريد)+آرد سنگك+روغن+نمك+يك حبه سير رو به مواد قبل اضافه و مخلوط كنيد بعد شروع به ورز دادن كنيد و هرجا لازم بود كم كم از اون آردي كه نگه داشتيد بريزيد.در انتها خمير بايد مثل يك توپ جمع بشه البته يه كوچولو چسبندست.روي خمير رو چرب كنيد و مشما بكشيد،يك حوله روش بندازيد و بذاريد در جاي گرم حدود دو ساعت بمونه و حجمش دو برابر بشه.حالا روي سطح كار رو آردپاشي كنيد،خمير رو بذاريد و يكم ورز بديد و به ده قسمت تقسيم كنيد.هر قسمت رو با وردنه باز كنيد،كمي سياهدانه روش بزنيد (اختياري)و در تابه چدن يا نچسب كه كاملا داغه بذاريد.شروع به حباب زدن كرد برگردونيد و وقتي اون طرفش هم پخت از تابه بيرون بياريد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍩کیک پاناكوتای شكلاتى
🍫مواد لازم :
▫️ وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری
▫️ شكر: صد و پنجاه گرم
▫️ ژلاتین: سه قاشق سوپخوری
▫️ خامه: ششصد گرم
▫️ شیر: نصف پیمانه
▫️ پودر كاكائو: چهار قاشق سوپخوری
🍩طرز تهیه:
۱- ابتدا شیر را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.
۲- خامه را داخل ظرفی ریخته به همراه پودر كاكائو، شكر و وانیل روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
۳- سپس مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین به آن اضافه كنید.
۴- مواد را مجددا هم زده تا ژلاتین حل شود.
۵- مواد را در قالب چرب شده بریزید و بهمدت سه ساعت داخل یخچال بگزارید تا كرم ببندد، بعد جداره قالب را گرم کنید ، كرم را در ظرف موردنظر برگردانید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥞پخت نان شكلاتی و موز
🍌مواد لازم:
🔸كره ۲ قاشق سوپخوري
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸شیر و آرد سفيد از هر کدام ۱ پيمانه
🍫روش پخت :
-آرد را در ظرفي بریزید وسط آن را گود کنید شير را كم كم داخل آن بریزید و هم بزنيد بعد تخم مرغ را اضافه کنید و كره آب شده را بریزید و هم بزنيد تا مواد يکنواخت شوند اگر در مواد گلوله اي وجود داشت مي توانيد مايه را از صافي رد كنيد بعد تابه اي كوچك را چرب کنید دو قاشق سوپخوري از مايه را در آن بریزید و مثل كرپ دو طرف نان را سرخ كنيد و بگذاريد تا سرد شود بعد مي توانيد آن را با سس شكلات و حلقه هاي موز تزئين كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥞پخت نان شكلاتی و موز
🍌مواد لازم:
🔸كره ۲ قاشق سوپخوري
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸شیر و آرد سفيد از هر کدام ۱ پيمانه
🍫روش پخت :
-آرد را در ظرفي بریزید وسط آن را گود کنید شير را كم كم داخل آن بریزید و هم بزنيد بعد تخم مرغ را اضافه کنید و كره آب شده را بریزید و هم بزنيد تا مواد يکنواخت شوند اگر در مواد گلوله اي وجود داشت مي توانيد مايه را از صافي رد كنيد بعد تابه اي كوچك را چرب کنید دو قاشق سوپخوري از مايه را در آن بریزید و مثل كرپ دو طرف نان را سرخ كنيد و بگذاريد تا سرد شود بعد مي توانيد آن را با سس شكلات و حلقه هاي موز تزئين كنيد.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍅املت كدو و ذرت🌽
🥗براتون اين املت خوشگل و خوشمزه رو آوردم ،اميدوارم ازش لذت ببريد.
اول اينو بگم كه اگر ميخوايد املتتون مثل عكس برشته و طلايي باشه بايد توي فر بپزيد و در آخر يه كوچولو گريل رو روشن كنيد ولي در تابه با در بسته روي شعله ملايم هم ميتونيد بپزيدش اما اينجوري طلايي نميشه روش ولي در هر صورت خوشمزس😋
🥘طرز تهيه: يك ق روغن در تابه بريزيد و يدونه كدوي بزرگ رو كه حلقه حلقه(ضخيم برش نزنيد) كرديد كمي تفت بديد تا نرم و يكم طلايي بشه.كدوها رو از تابه بيرون بياريدو يدونه پياز كوچيك كه خلالي كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه.حالا كدوها و نصف ليوان ذرت كنسروي يا پخته شده رو اضافه كنيد. پنج تا تخم مرغ رو در كاسه با نمك و فلفل مخلوط كنيد و به تا به اضافه كنيد و روي شعله يا داخل فر(صد و هفتاد و پنج درجه حدودا پانزده تا بيست دقيقه) بپزيد.
ميتونيد در آخر پخت،كمي پنير موزارلا يا پنير پيتزا هم روش بريزيد كه كاملا سليقه اي واختياريه.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از گسترده پُربازده اُفق
⭕️کی بود #آغوش رایگان میخواست😏
⭕️ #دختری که وسط چندتا #داعشی گیر کرده، قراره چه #بلایی سرش بیاد😱⁉️
🎥 جهت (مشاهده کلیپ) کلیک کنید
👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2659582055C2984dcffcf
⭕️ حتما مشاهده کنید👆👆👆🔞
هدایت شده از تبلیغ گلخونه
بینندگان عزیز توجه فرمـائید از شهر😍
#مشهـدالرضا در خدمت شما هستیم✅
میدونم دلت برای حرمش پر میکشه😢
ببین کبوترایحرمش تورو کجا میبرن👇
🕊 ✨ ✨ ✨ 🕊
🕊● ✨ 🌑 ✨ 🕊
🕊● ✨ ✨ ✨ 🕊
🕊● ✨ ● ● ✨ 🕊
🕊 ● ● ●✨ ● ●🕊
🕊 ●●●●●● ●🕊
🕊 ✨ ✨ ✨ ● 🕊
🕊 ✨ ✨ ✨ ● 🕊
🕊 ✨ ✨ ✨ 🕊
تخفیف ویژه چادر حتما ببینید😍☝️
🔆#نکته_تهیه_شله_زرد
🥣🥣یه نکته خیلی مهم هم اینه که هر چقدر میخواید شله زردتون قوام داشته باشه باید بزارید اول برنجتون به حالتی غلیظتر از اونچیزی که میخواید شله زردتون باشه برسه،و بعد شکر رو اضافه کنید،چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد یکمی شلتر از حالتی که برنج خالیتون داشته میشه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@khane_ashpazzi
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦