eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
✨❌بعد از خوردن فلفل تند، آب نخورید! ● هیچگاه برای از بین بردن سوزش دهانتان از آب استفاده نکنید. آب، نه تنها تندی را رفع نمیکند که آن را در تمامی سطح دهان شما پخش میکند ✨❗️ بهتر است نان بخورید 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردنبد زیبا درست کن🥰👌 💞ایده_خلاقیت_ترفند ⚜️ @nokatezendegy 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉 🍃❤️🍃
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 گوشت چرخ شده : پانصد گرم نمک: دو قاشق چایخوری فلفل سیاه/فلفل سفید/سماق/پودر سیر : نصف قاشق چایخوری پودر سوخاری: دو تا سه قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آبگرفته شده : یک عدد جعفری خرد شده : سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کره آب شده : جهت رومال کردن کباب ابتدا گوشت را به پیاز و جعفری و ادویه ها(فلفل سیاه فلفل سفید پودر سیر سماق) مخلوط کرده و ورز میدهیم. سپس نمک را به همراه پودر سوخاری اضافه کرده و مجدد ورز میدهیم.اگر بخوایم این مواد از هم وا نره باید حسابی ورز بدهیم.سپس کف ماهیتابه پهن کرده و به صورت عمودی و افقی خط انداخته و سرخ میکنیم.ابتدا با شعله زیاد گاز و سپس با شعله ملایم میپزیم بعد از پخت کره را آب کرده و به زعفران دم کرده اضافه میکنیم و با قلمو روی کباب ها میزنیم. 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
عرق نعناع بخورید تا لاغر شوید ◽️گیاه نعناع خواص زیادی چون کمک به هضم غذا، کاهش وزن، زیبایی پوست، رفع احساس خستگی، کاهش علائم آسم، تسکین سردرد و بهبود گلو درد و سرفه دارد تسکین معده ◽️همچنین عرق نعناع به دلیل گیاهی بودن، فیبر بالایی دارد که معد ه درد ناشی از یبوست یا سوء هاضمه را تسکین می دهد. 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
قبل از شستشوی معمولی لباس، روی هر لکه چربی، پودر بچه را ریخته و به لباس ضربه بزنید تا چربی جذب پودر شده و به راحتی شسته شود. 💞ایده_خلاقیت_ترفند ⚜️ @nokatezendegy 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉 🍃❤️🍃
💥 بعد از شیرینی خوردن آب سرد نخورید زیرا باعث می شود دندان ها ضعیف شوند 〽️ قبل شیرینی خوردن کمی نان بجوید زیرا باعث جلوگیری از خرابی دندان میشود 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 کتف و بال1 کیلوگرم 1 لیوان آب شیر 4 قاشق غذاخوری ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری آب لیمو روغن 50 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری فلفل کاین، آویشن، زردچوبه 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری نمک 2 عدد سیب زمینی 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده 4.5 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق چایخوری نمک گوشت را در ظرف عمیقی بریزید و شیر را روی آن اضافه کنید و 1 ساعت به آن استراحت دهید.مواد سس را خوب هم زده و گوشت های استراحت کرده را سس می کنیم و در ظرف فر می چینیم و سیب زمینی ها را آماده می کنیم و لبه های آن را می چینیم و کاغذ روغنی را با آب خیس می کنیم و فشار می دهیم و روی غذا را می پوشانیم و می گذاریم تا بپزد. با دمای 180درجه که از قبل گرم شده و برعکس شده، اجازه دهید تا زمانی که گوشت و سیب زمینی نرم شدند بپزد، کاغذ روغنی را بردارید و بپزید تا قهوه ای شوند 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلفل 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم فلفل ۱کیلو ۱لیوان آب ۱ لیوان روغن ۱فنجان سرکه انگور ۱۰ عدد سیر ۱/۵ قاشق چایخوری نمک 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لواش لاکچری 🥳🥳🥳🥳 مواد لازم: سیب زمینی 🥔 فلفل دلمه ای 🫑 کالباس🥓 ذرت🌽 پنیر پیتزا 🧀 سس کچاپ یا سالسا🍅 نون لواش🫓 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
✅ساخت آباژور با جای ماست ... 💞ایده_خلاقیت_ترفند ⚜️ @nokatezendegy 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉 🍃❤️🍃
🌷 نان و ژامبون و پنیر ۵تکه نان تست ژامبون ۱۰۰ گرم چند برش پنیر برای پخت نان: ۲ عدد تخم مرغ آرد سفید آرد سوخاری روغن آفتابگردان نمک با کمک وردنه ، برش های نان تست را کمی صاف کنید. با یک فنجان ، قالب بزنید و ۲ دایره ایجاد کنید ژامبون و پنیر به اندازه برش خورده را روی یک طرف حلقه نان بگذاریدو با یک تکه نان دیگر ببندید و با دستان خود خوب فشار دهید. با این روش تمام نان ها را آماده کنید. تخم مرغ ها را در یک بشقاب قرار دهید ، نمک را اضافه کنید و با یک چنگال به خوبی هم بزنید. در ظرف دیگری آرد و در ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید. کتلت ها را در آرد ، تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید تا از هر طرف به خوبی بچسبد. در یک ماهیتابه ، مقدار زیادی روغن آفتابگردان بریزید و به محض گرم شدن ، کتلت ها را غوطه ور کنید ، آنها را از هر دو طرف بپزید تا طلایی شوند. روی کاغذ جاذب بگذاریدبرای پخت در فر: کتلت ها را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بگذارید ، روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. 💞ایده_خلاقیت_ترفند ⚜️ @nokatezendegy 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉 🍃❤️🍃
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍞 🥳🥳🥳🥳 راحت و خوشمزه😍 ۹۰ میلی لیتر آب گرم 90 میلی لیتر شیر گرم 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری شکر 10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود 480 گرم آرد گندم 1 قاشق چایخوری نمک طرزتهیه👇🏽👇🏽 طرز تهیه: مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کن 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @khane_ashpazzi ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦