🌶️آشپزی درخانہ🌶️
موادلازم کوکو باقلاوتن ماهی:
کنسرو تن ماهی 1 عدد
تخم مرغ 6 عدد
باقلا بدون پوست 2 پیمانه
شوید تازه خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین کمی
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
کوکو باقلا با تن ماهی
🌸🌸🌸🌸🌸
برای 6 نفر
🌸🌸🌸🌸🌸
روش پخت
برای تهیه کوکو باقلا با تن ماهی ابتدا كنسرو تن ماهي را به مدت ۲۰ دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد، دور بريزيد. گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسهاي بريزيد. سپس باقلا را با مقداری آب و كمی نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد.
در كاسهاي مناسب تخممرغها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخممرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد. به كاسه حاوي تخممرغها تن ماهي و باقلاي پختهشده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد. مايه كوكوی آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد. بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكو ها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مواد لازم آبگوشت به:
گوشت : 400 گرم
نخود : نصف پیمانه
لوبیا : یک پیمانه
به متوسط : 2 عدد
پیاز متوسط : 2 عدد
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا پیازها و به ها را می شوییم و آن ها را خرد می کنیم .
مرحله 2
گوشت ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را در قابلمه می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم.
مرحله 3
سپس 6 لیوان آب در آن می ریزیم .
مرحله 4
نخود ، لوبیا ، به و پیاز را اضافه کرده می گذاریم با حرارت کم بجوشد و آبگوشت جا بیفتد.
مرحله 5
در آخر ، رب گوجه فرنگی را می افزاییم و پس از پخت کامل مواد ، نمک را هم اضافه می کنیم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
#دسر_هلویاشلیل
💞 @missfarajzade💞
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم
هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن
نشاسته ذرت ۳ غ ق
شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان.
خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه)
آب سرد دو سوم لیوان
طرز تهیه :
اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار
بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین).
بعد یکم روی حرارت میزاریمش.
بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم.
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از آشپزی درخانه
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا