eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
موادلازم کوکو باقلاوتن ماهی: کنسرو تن ماهی 1 عدد تخم مرغ 6 عدد باقلا بدون پوست 2 پیمانه شوید تازه خرد شده 1/2 پیمانه دارچین کمی نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم کوکو باقلا با تن ماهی 🌸🌸🌸🌸🌸 برای 6 نفر 🌸🌸🌸🌸🌸 روش پخت برای تهیه کوکو باقلا با تن ماهی ابتدا كنسرو تن ماهي را به مدت ۲۰ دقيقه بجوشانيد. بعد از اين مدت در كنسرو را باز كرده ، روغن آن را جدا كنيد، دور بريزيد. گوشت ماهي را با چنگال كمي ريزتر كنيد و در كاسه‌اي بريزيد. سپس باقلا را با مقداری آب و كمی نمك آبپز كنيد. بعد از پخت در آبكش بريزيد تا از حرارت بيفتد. در كاسه‌اي مناسب تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنيد تا يكدست شوند. دارچين، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و خوب با تخم‌مرغ مخلوط كنيد. شويد را هم اضافه كرده و هم بزنيد. به كاسه حاوي تخم‌مرغ‌ها تن ماهي و باقلاي پخته‌شده را اضافه كنيد و به آرامي مخلوط كنيد. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن كنيد تا گرم شود. قالب مورد نظر را آماده كرده و كمي چرب كنيد. مايه كوكوی آماده را در قالب ريخته و در فر بگذاريد و يك ساعت حرارت دهيد.  بعد از پخت كامل، قالب را از فر بيرون آورده و صبر كنيد تا كوكو ها خنك شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر گذاشته، تزئين و سرو كنيد. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#ایده_پذیرایی_شیک🎀 برای پذیرایی زیباتر میهمان خاک شیر رو بامقداری آب داخل فریزر بذارید وقتی بست روش مجددا آب بریزید، بذارید دوباره ببنده.اینجوری یخ دوطبقه شیک خواهیدداشت😍 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 مواد لازم آبگوشت به: گوشت : 400 گرم نخود : نصف پیمانه لوبیا : یک پیمانه به متوسط : 2 عدد پیاز متوسط : 2 عدد رب گوجه : یک قاشق غذاخوری نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 مراحل پخت  مرحله 1 ابتدا پیازها و به ها را می شوییم و آن ها را خرد می کنیم .  مرحله 2 گوشت ، فلفل ، زردچوبه و ادویه را در قابلمه می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم.  مرحله 3 سپس 6 لیوان آب در آن می ریزیم .  مرحله 4 نخود ، لوبیا ، به و پیاز را اضافه کرده می گذاریم با حرارت کم بجوشد و آبگوشت جا بیفتد.  مرحله 5 در آخر ، رب گوجه فرنگی را می افزاییم و پس از پخت کامل مواد ، نمک را هم اضافه می کنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#چاشنى_ماست_و_خيار نعناع خشک، پونه کوهی، آویشن، پودرسیر و پودر پیاز،پودر گل محمدی مقدار کم ،نمک وفلفل همه رو با هم به نسبت دلخواه مخلوط کنید و داخل یک شیشه بریزید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
میوه های فصل رو میکس کنید به طوری که له له شوند شربت همان طعم رابهش اضافه کنید ونوبتی داخل لیوان ریخته داخل یخچال قرار دهید.بعداز گرفته شدن طعم بعدی رابریزید نوش جان @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
نکته‼️ برای براق شدن ژله تون ازدولیوان آب جوش استفاده کنید،یک لیوان اب جوش ویک لیوان اب سرد باعث کدر وبد رنگ شدن ژله تون میشه‼️ @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
در سوگ جواد آسمان می گرید در ماتم آن سرو جوان می گرید ای شیعه ز دیده اشک خونبار ببار چون حضرت صاحب الزمان می گرید. شهادت باب الحوائج جواد الائمه به همه شیعیان تسلیت باد التماس دعا @khane_ashpazzi باما همراه شوید
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‌‌💞 @missfarajzade💞 مواد لازم : بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن نشاسته ذرت ۳ غ ق شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان. خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه) آب سرد دو سوم لیوان طرز تهیه : اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین). بعد یکم روی حرارت میزاریمش. بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️