eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از  آشپزی درخانه
میوه های فصل رو میکس کنید به طوری که له له شوند شربت همان طعم رابهش اضافه کنید ونوبتی داخل لیوان ریخته داخل یخچال قرار دهید.بعداز گرفته شدن طعم بعدی رابریزید نوش جان @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
نکته‼️ برای براق شدن ژله تون ازدولیوان آب جوش استفاده کنید،یک لیوان اب جوش ویک لیوان اب سرد باعث کدر وبد رنگ شدن ژله تون میشه‼️ @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
در سوگ جواد آسمان می گرید در ماتم آن سرو جوان می گرید ای شیعه ز دیده اشک خونبار ببار چون حضرت صاحب الزمان می گرید. شهادت باب الحوائج جواد الائمه به همه شیعیان تسلیت باد التماس دعا @khane_ashpazzi باما همراه شوید
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
‌‌💞 @missfarajzade💞 مواد لازم : بیسکوییت پتی بور ساده یا وانیلی یک بسته و نیم هلو (شلیل) نسبتا نرم که شیرین تر هستن و به ترشی نمیزنن نشاسته ذرت ۳ غ ق شکر به مقداری که اگر هلو ها ترش بودن از حالتی ترشی دربیان. خامه قنادی فرم گرفته(برای تزیین به دلخواه) آب سرد دو سوم لیوان طرز تهیه : اول از همه بیسکوییت هارو داخل مخلوط کن میکس میکنیم تا پودری بشه،برای میکس بیسکوییت ها از گوشت کوب هم میتونین استفاده کنین ، بعد میزاریمشون کنار بعد هلو هارو از هسته جدا کرده و داخل مخلوط کن میریزیم تا میکس بشن ، میکس که شد شکر و نشاسته و آب رو بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم(البته توجه کنین که نشاسته رو بسته به مقدار هلو اضافه کنین). بعد یکم روی حرارت میزاریمش. بعد از حرارت ، لیوان سرو مورد نظر رو برمیداریم و از ته لیوان یک لایه پوره هلو و لایه بعد بیسکوییت میریزیم تا آخر و سر آخر روشو خامه میزنیم و با پودر پسته با خلال پسته تزیین میکنیم. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
🍇 برای اون یه پیاله : نصف ق غ خمیرسیر+ ۱ونیم ق غ سس مایونز کم چرب +ترخون تازه ۱ق غ +پودرآرومات نوک ق چ(من نداشتم و بجاش پودر عصاره مرغ گالینابلانکا زدم) همه رو داخل مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کردم،میشه یه سس فوق العاده که طعم و عطرش بینظیره.. خمیر سیر :نیم کیلوسیر ریز خورد شده+نصف لیوان روغن مایع(زیتون ریختم)داخل مخلوط کن ریخته و اینقدر خوب هم میزنیم تا سفت و خمیر مانند بشه. سیب زمینیا رو با پوست خوب شستم و مدل آکاردئونی برش زدم برشها رو تا آخر نبردم که سیب زمینیا تیکه نشن.محلولی از روغن زیتون،نمک،پودرفلفل قرمز،پودرسیر،آویشن،زردچوبه آماده کردم و با برس روی تمام سیب زمینیا مالیدم چندبار تکرار کردم تا این محلول قشنگ لابلای تمام برشها نفوذ کنه.بعدم داخل سینی فر کاغذروغنی گذاشتم سیب زمینیا رو روی اون قرار دادم و در فر ۱۸۰درجه یکساعت پختم.اینبار سیب زمینیا درشت بودن و ۱ساعت زمان برد تا پخت اما دفعه های قبلی با ۴۵دقیقه هم کاملا مغزپخت میشدن @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
از آن جا که جوانه زدن تا حدودی ترکیبات نفخی حبوبات را کاهش می دهد‼️ افرادی که با خوردن کمی حبوبات نفخ می کنند ، می توانند از انواع جوانه زده آن استفاده کنند. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
❌گوشت چرخ شده آماده نخريد❌ باید بدانید به گوشت چرخ شده آماده گاه سنگدان و زائدات گوشت اضافه میشود! و حتی گاهی رنگ فرش به گوشت زده میشود تا تازه و قرمز به نظر برسد ! @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#خوشرنگ_شدن_زعفران زعفران را خوب بسایید و چند تکه یخ کوچک در آن بیندازید اجازه دهید با دمای محیط آب شود تا زعفرانی خوشرنگ و خوش طعم داشته باشید! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
#بستنى_يخى_ميوه_ايى 🔺ميوه هاى مورد نظرتون مثل:البالو،تمشك،گيلاس و...رو يكم با شكر و بدون اب بپزيد غليظ كه شد از صافى رد كرده و در قالب بستنى بريزيد @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️