eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
آيا مي دانيد حبوبات بخصوص نخود اگر خيس شده شود و آب آن بدور ريخته شود موجب نفخ نمي شود؟ آيا مي دانيد بهترين روغن ، روغن حيواني است مانند کره گوسفندي و گاوي و روغن دنبه؟. آيا مي دانيد محتواي روغن هاي مايع از پارافين خوراکي که محصول پالايشگاه هاي نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربي خون و .. ميشودکه کشنده است؟ @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : نان لواش ۶ عدد برشته نباشه گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد کدوحلوایی چهارصد گرم ماست محلی سه قاشق سوپ خوری خامه_ترش ۱۰۰ گرم سس گوجه ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم دستور پخت : ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با کانوکشن ۱۶۰ درجه ۳۵ دقیقه داخل مایکروفر می پزیم پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید
عسل را فراموش نکنید آيا مي دانيد در قرآن واژة «شفا» براي «عسل» بکار رفته است.1 آيا مي دانيد پيامبر فرموده اند: «عليکُم بالشفائين القرآن و العسل»( برشما باد دو شفا دهنده يکي قرآن و ديگري عسل) @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
اگر در این مدت شربت خنک شده بود روی حرارت بگذارید تا گرم شود بعد از اینکه زولبیاها سرخ شدند سریع باید از تابه خارج کنید و داخل شیره بیندازید اگر قیف نداشتید میتوانید مایه زولبیا را داخل ظرف سس بریزید
موادی که نیاز دارید شامل موارد زیر است صد گرم نشاسته ، دو قاشق چایخوری آرد ، یک دوم لیوان ماست ، یک قاشق چایخوری کره ، دو قاشق غذاخوری گلاب ، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین ، مقداری هل برای شربت زولبیا ، دو لیوان شکر ، یک لیوان آب ، یک چهارم لیوان گلاب ، چهار قاشق چایخوری زعفران دم کرده ، کمی آبلیمو طرز تهیه شربت زولبیا بهتر است ابتدا شربت زولبیا را تهیه کنید بدین منظور ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود . زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند دقیقه روی حرارت غلیظ شد از روی حرارت برداریدو کنار بگذارید و زولبیا را تهیه کنید دستور پخت زولبیا داخل یک کاسه ماست و نشاسته را مخلوط کنید ، توجه کنید که ماست نباید خیلی پرچرب و سفت و نه خیلی شل باشد ، ماست و نشاسته را با هم مخلوط کنید و پنج دقیقه کنار بگذارید و بعد از پنج دقیقه دوباره هم بزنید تا یکدست شود آرد را الک کنید و کره را هم در محیط قرار دهید تا نرم شود و به دمای محیط برسد بعد به مخلوط ماست و نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود بعد جوش شیرین ، گلاب و هل را اضافه کرده و خوب هم بزنید دقت کنید که این خمیر نباید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد و حالتی مثل ماست داشته باشد که به سادگی بتوانید در تابه آنرا بریزید و شکل دهید داخل یک تابه روغن ریخته و روی حرارت قرار بدهید تا داغ شود ( مقدار روغن کمی باید زیاد باشد ) مایعی که درست کردید را داخل یک قیف ریخته و ته قیف را سوراخ کرده و داخل تابه به صورت دایره های تو در تو بریزید- طرز تهیه زولبیا @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای خدا ای که دانه را در شکاف خاک می شکوفانی و از تاریکی آزادش می کنی جانمان را از حبس غصه ها و فکر و خیال، بِرَهان و به نور خودت قلبمان را روشن کن. " شبتون در پناه خدای مهربان🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این صبح سرد و زیبای زمستونی اميد و تندرستی مهمون وجودتون سفره تون رنگين و گسترده صبحانه تون سرشار از عشق     روزيتون افزون     ودلتون قرص به حضور خداوند      در لحظه لحظه زندگی صبح زمستونیتون بخیر روزتون مملو از آرامش در اغوش امن الهی باشید...
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین مرغ😍😋 ۲۰۰ گرم سینه مرغ دو پیمانه برنج دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۳عدد زرده تخمرغ ۵ قاشق غذاخوری ماست ۱ عدد پیاز ۲ حبه سیر نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ۲۵ گرم کره ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یک دوم قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده ۳ قاشق غذاخوری زرشک یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خلال بادام یک قاشق غذاخوری خلال پسته
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مخصوص سرآشپز 😍😋 نصف یک عدد کاهو🥬 سینه مرغ پخته شده یک تکه‌ 🥠 هویج رنده شده یک عد‌‌د 🥕 خیار شور کوچک هفت عدد 🥒 ذرت پخته شده ۵-۶ قاشق غذاخوری . برای سس مخصوص‌: ماست‌‌ سه قاشق غذاخوری 🍥 سس مایونز سه قاشق غذاخوری‌ 🥣 سس خردل یک قاشق غذاخوری 🌭 کمی شوید 🌱 نصف‌قاشق چایی خوری نمک
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی پیتزا تابه ای🍕❤ انتخاب اول و آخرت واسه مهمونیا میشه، چون زیاد خرج رو دستت نمیذاره 😍😋 سه لیوان آرد نمک و شکر و خمیر مایه یک قاشق چایخوری، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری با هم مخلوط کنین یک پیمانه آب ولرم اضافه کنین، ورز بدین تا خمیر جمع شه روشو بپوشونین و یک ساعت استراحت بدین پف خمیر رو بگیرین و به دوازده قسمت تقسیم و چانه کنین تابه دو طرفه رو کمی چرب کنین و چانه ها رو داخلش بچینین درشو ببندین و دوباره یک ساعت استراحت بدین با ته لیوان وسط خمیر ها رو گود کنین کمی سس بزنین و با فرچه پخش کنین مقداری ژامبون کمی قارچ تفت داده شده پنیر پیتزا بریزین با ترکیب یک عدد زرده‌ی تخم مرغ و مقداری عصاره زعفران، رومال کنین کنجد بپاشین، کمی هم فلفل دلمه ای خرد شده بریزین روی شعله پخش کن، با حرارت کم و درِ بسته، نیم ساعت زمان بدین خمیرِ این پیتزا بافت نرم و عالی‌ای داره، با طعم معرکه‌ش دل همه رو بدست میاره
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا با طعم بهشتی😍😋 مواد لازم : پنیر چدار فلفل سبز ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد⠀ فلفل کاپیا ۱ عدد گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی ۱ فنجان رب گوجه فرنگی ۱ ق غ فلفل چیلی ½ ق چ آب گرم ۱ لیوان فلفل ۱.۵ ق چ آویشن ۱ ق چ⠀ لازانیا ۱ بسته هویج ۱ عدد نمک ۱ ق چ سیر ۲ حبه سس بشامل :⠀ کره ۲ ق غ جوز هندی ½ فلفل سیاه ½ ق چ⠀ روغن زیتون ۲ ق غ⠀ شیر ۳.۵ فنجان آرد ۲.۵ ق غ⠀ نمک ۱ ق چ
دستور تهیه: اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم. توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه. سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گود مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن. بعد از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @Ashpaz_Banoo ┗━━━🍂💞🍃━━━┛