eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
@nokatezendegy 🍓باما همراه شوید 🍓
#آشپزی اسموتی_سیب_و_لیموترش 🍸 یک‌دوم فنجان یخ یک عددسیب دو عددلیموترش تازه 🍏موادرادرمخلوط‌كن بریزیدتا آبمیوه یكدستی حاصل شود. این آبمیوه باید ۲۰۰ دقیقه قبل ازصرف غذا مصرف شود. @nokatezendegy
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن گل گوجه‌فرنگی @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
مواد لازم آرد سفید ۸لیوان( لیوان دسته دار فرانسوی) پودر قند ۳.۵ لیوان روغن جامد ۱.۵ لیوان کره ۱۵۰ گرم پودر هل ۱ق‌س پودر زنجبیل ۳ یا ۴ق‌س گردو ۱۰۰ گرم آرد رو الک میکنیم و ۲۰ دقیقه تو قابلمه تفت میدیم با شعله ملایم و هم زدن مداوم بعد دوباره الک میکنیم و ۴۵ دقیقه دیگه تفت میدیم بعد کره و روغن رو اضافه کرده و ۷ دقیقه تفت میدیم و بعد از روی گاز برمیداریم و کنار میگذاریم پودر قند و پودر هل و زنجبیل رو مخلوط کرده و الک میکنیم و در سه مرحله به آرد اضافه کرده و ترجیحا با قاشق چوبی هم میزنیم بعد گردو های خرد شده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم چند روش برا برش و شکل دادن بهش وجود داره ۱. یه گوشه ظرف جمعش کرد وفشرده کرد و با کفگیر یه برش ازش برداشت و این کار رو تا تموم شدن حلوا ادامه داد ۲. تو یه سینی پهن کرد و یک دستش کرد و بعد فشرده کرد و بعد از کمی خنک شدن با چاقو برش داد ۳. تو قالب های کوچیک یا تک نفره سیلیکونی ریخت و فشار داد و بعد از اینکه چند ساعتی داخل یخچال بود از قالب خارج کرد ۴. میشه از قالب های یخ برا شکل دادن استفاده کرد ۵. میشه از کاتر های فشاری استفاده کرد در هر صورت با هر سلیقه ای که درست کردین میتونید ساده یا با تزئین سرو کنید برا تزئین از پودر کاکائو یا پودر قند و شکلات آب شده و پودر پسته یا گردو میشه استفاده کرد. @khane_ashpazzi 🍒باما همراه شوید 🍒
‍ ‍ 💢بادمجوناتون رو پوست بکنید و برش بدین و تو ظرف آب خنک با نمک بزارین یک ربع تا نیم ساعت تو آب نمک بمونه بعد در بیارین و تو آبکش بریزین تا خشک بشن بعد سرخ کنید. بطور باور نکردنی خیلی کم روغن مصرف میشه. و دوم اینکه 💢هنگام سرخ‌کردن بادمجان، یکی‌دو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. این‌کار باعث می‌شود در مراحل بعد که می‌خواهید ردیف‌های رویی رو سرخ کنید روغن کم‌تری مصرف بشود 🎈🎈راهی برای سرخ کردن بادمجان با فقط یکی دو قاشق روغن.ابتدا قابلمه ای را جوش اورده وکمی روغن ونمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی.سپس بامجان ها را داخل اب جوش بریزید وبعد از پنج دقیقه ابکش نمایید.سپس بادمجان ها را سرخ کنید.نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست🍆🍆 💢استفاده از سفیده تخم مرغ زده شده راه دیگه ای برای جذب کمتر روغن در بادمجان است به این صورت که بادمجان ها را در سفیده تخم مرغ غلطانده و بعد سرخ میکنیم هم روغن کمتری مصرف میشود و هم بادمجان ها بعد از سرخ شدن خیلی خوشرنگ میشن @khane_ashpazzi ☕️باما همراه شوید ☕️
🔴خمیر پیراشکی🔴 مواد لازم: 🔺آرد: 3 لیوان 🔺روغن مایع: 6 ق چ 🔺نمک: 1 ق چ 🔺تخم مرغ: 1 عدد 🔺شیر یا آب: 1 لیوان 🔺خمیر مایه: 3 ق چ 🔺شکر: 4 ق چ طرز تهیه: خمیر مایه، شیر ولرم که دست نسوزد و 2 ق چ شکر را داخل ظرفى ریخته مخلوط کرده و 10 دقیقه اجازه مى دهیم تا مایه کف کند.بعد در ظرف دیگرى شکر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند و خمیر مایه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد قبلى اضافه کرده هم زده و سپس مابقى آرد را کم کم اضافه کرده تا جایى که به دست نچسبد روى سطحى آرد بپاشید و 10 دقیقه خمیر را ورز بدهید و روى سطح کار بکوبید و باز کنید که خمیر نرم و لطیفى بدست بیاید. بعد خمیر را داخل کیسه نایلون در جاى گرم به مدت یک ساعت استراحت مى دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند. ✅ این خمیر بسیار عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و کار با آن بسیار راحت است و تا چند روز در یخچال می توانید نگه دارى کنید. بسیار ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پیراشکى، کلوچه، نان صبحانه، پیتزا و نان هاى شکم پر هست.حتما امتحان کنید👌😋 @khane_ashpazzi 🍍باما همراه شوید 🍍
اسموتی سالم، خوشمزه و سرشار از خاصیت 👌👆 مواد این اسموتی رو بر اساس سلیقه‌تون میتونین کم و زیاد یا حتی حذف کنین😊 برای دو نفر میتونین از مواد زیر استفاده کنین👇👇👇 . 🍎دو سیب بزرگ قرمز(که قاعدتا باید وسطش رو جدا کنید)، 🍌یک موز یخ زده(کافیه پوست بکنین، حلقه کنین و بذارین دو سه ساعت تو فریزر بمونه)، یک پیمانه یخ، یک پیمانه شیر بادام یا شیر معمولی، نصف پیمانه ماست یونانی(چکیده پرپروتئین)، پودر دارچین و پودر زنجبیل به میزان دلخواه، اگر هم میخواین کمی شیرین بشه میتونین ۱-۲ تا خرمای بی هسته یا ۱-۲ ق چایخوری عسل بهش اضافه کنین.👌😍 👈مواد رو میریزین تو بلندر یا مخلوط کن و میزنین تا خوب یکدست بشه، در نهایت هم میتونین روی اسموتیتون پودر دارچین بزنین تا خوش عطر و خوش طعم بشه😍 @khane_ashpazzi ☕️باما همراه شوید ☕️
#فوت_فن 💢چگونه بفهمیم قارچ سالم است یا خراب؟ 🔹روی قارچ کمی نمک بریزید، اگرر رنگ قارچ سیاه شد سالم است و اگر رنگ آن زرد شد خراب و باید دور ریخته شود @khane_ashpazzi 🍓باما همراه شوید 🍓
مواد لازم: تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم بادمجان پنج عدد برنج پخته شده نصف پيمانه پنير پارمزان نصف پيمانه گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم تخم‌ مرغ دو عدد پياز رنده شده يک عدد نمک ، فلفل به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم طرز تهيه: بادمجان‌ها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک مي‌کنيم.بادمجان‌ها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مي‌نماييم. روي دستمال کاغذي قرار مي ‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس با گوشت‌کوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده. تخم ‌مرغ‌ها ، پياز ، سبزي‌ ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي ‌دهيم. کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌کنيم. نکــته :در صورت دلخواه مي‌توان بادمجان کبابي را جايگزين بادمجان سرخ شده کرد. @khane_ashpazzi 🍉باما همراه شوید 🍉
#استیک مرغ سینه مرغ و ورقه ای برش زده،با سماق،نمک،روغن زیتون مزه دار کنید و تو تابه رژیمی بدون روغن بپزید. "برای آبدار بودن استیک سینه مرغ بهتره حرارت زیاد باشه" @khane_ashpazzi 🍉باما همراه شوید 🍉
مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت خمیر پیتزا :•: یک عدد گوشت چرخ کرده :•: 300 گرم پیاز :•: سه قاشق غذاخوری روغن مایع :•:دو قاشق غذاخوری قارچ :•: 300 گرم فلفل دلمه‌ای :•: دو عدد سس گوجه‌ فرنگی :•: چهار قاشق غذاخوری پنیر پیتزا :•: 500 گرم نمک، فلفل و ادویه :•: به مقدار لازم دستور آشپزی و طرز پخت پیتزا قارچ و گوشت خانگی خوشمزه و مجلسی در خانه طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.در تابه ای روغن مایع سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود بعد پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به تابه بیفزایید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس فلفل،نمک،زردچوبه (اگر تمایل دارید در این مرحله آویشن هم بریزید) را اضافه کنید و همین طور گوشت را تفت دهید تا کاملا احساس کنید پخته شده است و زیر شعله را خاموش کنید. فلفل دلمه ای را بشورید و ریز بشکل مربع برش دهید و به کناری بگذارید سپس قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و ورقه ورقه برش دهید. در سینی فر نصف قاشق روغن بریزید و با قلمو  تمام کف سینی را چرب کنید.خمیر پیتزا را از یخچال در بیاورید و در سینی فر قرار دهید و روی آن را با سس گوجه فرنگی کاملا بپوشانید و بعد روی سس پنیر پیتزا بریزید و سپس گوشت و فلفل دلمه ای و قارچ را بترتیب بریزید.یکی از بهترین ادویه ها که به راحتی از آن نمیشود گذشت و بنظر ادویه مخصوص پیتزا قارچ و گوشت است بخاطر عطر و طعم عالی که به پیتزا میدهد آویشن است. اگر دوست داشتید برای یکبار هم که شده امتحان کنید و روی موادتان آویشن بپاشید.در آخر مجددا یکبار دیگر روی سطح مواد پنیر پیتزا بریزید. سینی را در طبقه اول فر روی 200 درجه سانتیگراد بگذارید تا به مدت 30 دقیقه پنیر آب شده و کف نان کمی طلایی شود تا کاملا پخته شود و پیتزا قارچ و گوشت در ظرف بگذارید و با سس قرمز نوش جان کنید اگر به جای گوشت چرخ کرده در پیتزا قارچ و گوشت از مرغ استفاده کنید پیتزا مرغ و قارچ معروف که طرفداران بسیاری در بین پیتزاها دارد تهیه کرده اید ! اگر در منزل فر ندارید می توانید پیتزا را در کیک پز هم تهیه نمایید ، فقط توجه داشته باشید که زمان بیشتری ( حدودا 45 دقیقه ) برای پخت پیتزا نیاز است. @khane_ashpazzi 🍉باما همراه شوید 🍉 درخواستی از اعضا محترم🌹