eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از  آشپزی درخانه
اگه قراره اززندگی لذت ببریم، الان وقتشه نه فردا نه ماه دیگه ونه سال دیگه امروزباید زیباترین روززندگیتون باشه💖🌺 صبح یکشنبه تون بخیر🌹 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
️راسته گوسفند : ۳۰۰ گرم ️پياز متوسط : ۱ عدد ️لپه خيس شده : ۱ ليوان ️گوجه‌فرنگي متوسط : ۴ عدد ️ليمو عماني : ۴ عدد ️سيب زميني متوسط : ۲ عدد زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سياه : به ميزان دلخواه روغن مخصوص سرخ کردن : ۳ قاشق غذاخوري براي تهيه خورشت قيمه در ابتدا پياز را خرد کنيد و در روغن تفت بدهيد سپس گوشت‌ خرد شده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنيد و به همراه ۳ تا ۴ ليوان آب بگذاريد بپزد. پس از نيم‌پزشدن به آنها ليمو و لپه بزنيد و بگذاريد خورش کاملاً جا بيفتد. نيم ساعت مانده به برداشتن خورش قيمه به آن زعفران ساييده شده و نمک را اضافه نماييد و گوجه فرنگي‌هاي دو نيم شده را روي خورش قرار دهيد ، به طوري که پوست‌شان روي آب باشد. در هنگام کشيدن نيز گوجه‌ها را در کناري قرار دهيد و خورش قيمه را بريزيد و روي آن را با خلال سرخ شده سيب زميني تزيين کنيد. @khane_ashpazzi ☕️ باما باماهمراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
سینه مرغ1 عدد نخود فرنگی1 پیمانه سیب زمینی2 عدد پیاز1 عدد هویج1 عدد جعفری خرد شده3 ق غ فلفل دلمه ای نصف عدد نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم آویشن به مقدار لازم جوش شیرین کمی *. همه ی مواد را داخل چرخ گوشت یا غذا ساز ریخته و خوب مخلوط کنید و ورز دهید. *. سپس تمام ادویه جات رو به آن اضافه کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. *. ماهیتابه را داغ کرده و مخلوط را بصورتشامی یا قالب زده و سرخ کنید. 🍃 خواص آویشن *. آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر است. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
ماهی 400 گرم پنیر پیتزا رنده شده 5 قاشق غذا خوری سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 2 عدد جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم ماهی را سرخ یا کباب نمایید و یا ماهی را داخل قابلمه‌ای بگذارید. سپس 1 لیوان آب، 2 عدد سیر خردشده، و مقداری نمک و فلفل اضافه نموده در قابلمه را ببندید و اجازه دهید با شعله ملایم آب آن تمام شود. پس از اینکه پوست و استخوان ماهی را جدا نمودید آن‌ها را داخل مخلوط بریزید و سیب‌زمینی پخته شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که صاف و یکدست شود. مخلوط ماهی و سیب‌زمینی را در کاسه‌ای جداگانه بریزید و پنیر پیتزای رنده شده، جعفری خردشده، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را بیافزایید. سپس مایه کتلت را با استفاده از قاشق به میزان دلخواه بردارید و در روغنی که از قبل داغ کرده‌اید بریزید و با پشت قاشق کتلت را اندکی پهن کنید و بگذارید تا یک طرف آن طلایی رنگ شود. سپس طرف دیگر کتلت را برگردانید تا این طرف نیز برشته و طلایی شود. برای گرفتن روغن اضافی، کتلت‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید و سپس با سالاد و سس دلخواه سرو نمایید. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید فوق العاده خوشمزست این کیک جزء کیکهای خیس محسوب میشه که سسش از مواد خودش آماده میشه و طعم و بافت فوق العاده ای داره. روغن مایع1پیمانه شکرریز1پیمانه شیر1/2پیمانه پودرکاکائو1/2پبمانه تخم مرغ2عدد آرد1پیمانه بکینگ پودر2ق.چ نمک یک پنس وانیل کمی نسکافه1ق.س البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید کیک بینظریه ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه زدم تاشکرکامل باشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه کردم واونقدر زدم تاسس لطیف ویکدستی بشه چند قاشق ازسس روبرداشتم حدود شش قاشق وکنارگذاشتم بعد تخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضافه کردم وخوب زدم آردو نمک وب پ روالک کرده وبه مایع اضافه کردم ودرحدمخلوط شدن زدم و داخل قالب که کف قالب کاغذ روغنی گذاشتم ریختم و داخل فر180درجه که ازقبل گرم شده قراردادم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه البته بستگی به فر و دمای داخلی مدت زمان متفاوته بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیاد داخل فربمونه چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی از فرخارج کردین بذارین از دمابیفته و کمی خنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بریزید . برای این کیک رسپی رو دوبرابر کردم و مواد آماده رو داخل قالب بیست و پنج سانت با ارتفاع شش سانت ریختم . نکته : من همیشه برای این کیک مقداری سس جداگانه طبق رسپی اولیه کیک آماده میکنم که کیک پرسس تر بشه و به بافت کیک نفوذ کنه. شکر حتمن دونه ریز باشه از دونه درشت استفاده نکنید چون بعد از آماده شدن سس داخل سس کامل حل نمیشه و حالت خوبی نداره. آردوبکینگ ونمک روفقط درحدمخلوط شدن بزنیدچون زیادبزنید بافت کیک سفت میشه. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
مواد برای 5 نفر گوشت گوساله چرخ شده 300 گرم پیاز متوسط 2 عدد سبزی معطر (جعفری و گشنیز) روغن زیتون به میزان لازم گلپر پودر شده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می ¬دهیم. پس از 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ می¬کنیم. گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم می‌گذاریم. (روی حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت) این غذا را می‌توان با برنج یا نان سرو کرد. @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️