🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅چیزکیک یخچالی 😋
برای بیس چیز کیک از کیک شکلاتی استفاده کردم که بارها دستورشو تو پیج به وفور گذاشتم حالا شما هر کیکی که دوست دارید میتونید استفاده کنید بعد از آماده شدن و سرد شدن کیک اگه کیکتون پف زیادی داره از وسط برش بزنین و برش زیرین رو دوباره داخل قالب کمربندی برگردونین و برین سراغ کرم چیزکیک
یک ق غ پودر ژلاتین رو با یک چهارم پ شیر بن ماری کنید تا شفاف بشه؛ بزارید کنار تا از داغی بیفته
یک بسته خامه صبحانه(۲۲۰گرم) و نصف ق چ وانیل و یا هر اسانسی رو که دوست دارید بریزید و فرم بدید تا سبک بشه، یک بسته پنیر ماسکارپونه رو که یک ساعت قبل از یخچال خارج کردید رو با خامه مخلوط کنیدو پودر قند الک شده رو اضافه کنید و هم بزنید(من همیشه یه کم از کرم رو میچشم تا به اندازه ای که دوست دارم شیرین بشه و ژلاتینی که به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنم
کرم رو روی کیک بریزید و خوب صافش کنین و دوباره چند ساعتی داخل یخچال بذارین تا خودشو خوب بگیره و بعد تزئین نهایی و آماده سرو میشه
#چیز_کیک_یخچالی
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅بورک گوشت😋
بورک یه غذای پر طرفدار ترکیه ای هستش که میتونید انواع طعم ها و شکل هاشو درست کنید، خیلیا به عنوان پیش غذا ازش استفاده میکنن و خیلیا هم به عنوان صبحانه یا عصرانه که داخلش رو با پنیر و سبزیجات و زیتون پر میکنن،
مواد میانیش کاملا سلیقه ای هست ،
من پیاز خرد کرده رو تفت دادم ، گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه کردم و گذاشتم سرخ بشه ، قارچ و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رنده شده و کمی جعفری خرد شده اضافه کردم در آخر آویشن و فلفل قرمز و میزاریم جا بیفته، من از خمیر آماده فیلو که اکثر سوپر مارکت ها دارن استفاده کردم به این ترتیب که خمیر رو باز میکنیم از مواد کمی داخلش میریزیم اگه تمایل داشتید کمی پنیر پیتزا بریزید و لبه های خمیر رو با فرچه کمی روغن یا کره ( یا سفیده تخم مرغ )میمالیم و میپیچیم، خمیر خیلی نباید در معرض هوای آزاد باشه چون خیلی زود خشک میشه. برای رومال هم از زرده تخم مرغ و شیر و زعفران استفاده کردم و داخل فر گذاشتم حدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد .ولی سرخ کنید خیلی خوشمزه تره و دیگه نیازی به رومال نداره ...
#بورک_گوشت
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
غذاى آسان
بال و کتف مرغ رو با سس فلفل و رب گوجه،نمک و فلفل و پاپریکا و روغن زیتون و چند حبه سیر مخلوط کرده و روش فویل بكشيد وتو فر بزاريد تا بپزه
(دمای فر ۲۲۰ درجه به مدت ۲ساعت)
@khane_ashpazzi
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅ پیراشکی 😋
✍ مواد لازم:
آرد حدود ۴ پیمانه
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک سوم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر گرم یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد
روغن مایع یا کره یک چهارم پیمانه
نمک یک پنس
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🍜طرز تهیه :
یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و یک دور هم می زنیم ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد اگه پف نکرد یعنی خمیر مایتون سالم نیست و کارتون خراب میشه ... تو این فاصله که خمیر مایه عمل میاد تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه عمیق میشکنیم وانیل اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد باقی شکر و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد کره آب شده یا روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم بعدم شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن. حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل هست اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد رو الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد همین که خمیرتون به دست نچسبه کافیه دیگه آرد اضافه نزنید ده دقیقه ورز میدیم هرچه خمیرمون بهتر وزر داده بشه لطیف تر خواهد شد. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که کمی اون رو به روغن آغشته کردیم قرار می دیم و روشو میپوشونیم و یک ساعت تو محیط گرم استراحت میدیم
خمیر ورز داده شده رو داخل کاسه عمیق و چرب شده قرار می دیم.
بعد از این مدت، خمیر دوباره حجم میگیره
خمیر و رو تخته کار به ضخامت نیم ساعت پهن میکنیم و قالب میزنیم نیم ساعت دیگه استراحت میدیم
و توی روغن داغ(روغن رو به اندازه ای بریزین که پیراشکی ها کاملا شناور باشه توش) سرخش میکنیم فقط به حدی که رنگش عوض بشه کافیه زیاد سرخش نکنین که پیراشکیتون سفت میشه بعد که سرخ شد میذاریم روی دستمال تمیز تا روغن اضافیش گرفته بشه
این پیراشکی و میتونید داخلش رو با کرم و یا شکلات پرکنید یا بزنید تو شکلات و سرو کنید
#پیراشکی
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅پیراشکی کرمدار😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ.....2عدد
شکر......نصف پیمانه
روغن مایع.......نصف پیمانه
خمیر مایع......2قاشق غذاخوری
شیر داغ.....نصف پیمانه
وانیل.....مقداری
آب ولرم......کمتر از نصف پیمانه
شکر.....1قاشق غذاخوری
آرد......4تا 5 پیمانه
✍مواد کرم:
شیر.....2لیوان
شکر.....نصف لیوان
نشاسته ذرت.....4 قاشق غذاخوری
وانیل.....کمی
کره......25 گرم
🍜طرز تهیه:
یک قاشق شکر را روی آب ولرم بریزد.سپس خمیر مایع را بریزد.درشو ببنید تا کاملا عمل بیاد.در همین فاصله تخم مرغ با شکر ، وانیل، کره شل شده و روغن مخلوط کنید.با همزن دستی بزنید.شیر را اضافه کنید.بعد خمیر مایع عمل اومده را اضافه کنید.4 لیوان از آرد را بریزد .یک لیوان مابقی رو کم کم بریزد.دقت کنید بیش از حد آرد نریزید.در حدی که به دست نچسبد.2 ساعت خمیر بزارید استراحت کنه.روشم یه پارچه بندازید.بعد از استراحت خمیر را باز کنید و قالب بزنید.خمیر های قالب زده را روی سطح آرد پاشی شده بزارید.یک ربع مجدد استراحت کند.بعد در روغن داغ سرخ کنید.
🍜برای مواد میانی:
شیر و نشاسته و شکر و وانیل را مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا بجوشد.مدام هم بزنید .چون سریع سفت میشه.حرارت هم کم باشه.در آخر که مواد سفت شد بهش کره را اضافه کنید.
پیراشکی های آماده رو بزارید خنک بشه.وسطشو با چاقو ببرید.از مواد میانی وسطش بزارید.میتونید روش رو با شکلات تخته ای آب شده تزئین کنید.
#پیراشکی_کرمدار
@khane_ashpazzi
☕️ باما همراه شوید ☕️