eitaa logo
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
11.7هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
9.8هزار ویدیو
21 فایل
#سفره غذا حرمت داره براش ارزش قائل شوید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍آموزش نحوه تا کردن چند مدل دستمال سفره برای سر میز شیک وعالی😍😍👆 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅حلوا با پایه بیسکوئیت😋 🍜طرز تهیه برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم. برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد، اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم. خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم. بعد از خنک شدن حلوا رو نازک باز کردم و قالب زدم و روی بیسکوئیت ها گذاشتم و با گل قند و شکلات و خلال پسته تزئین کردم. 🍘 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
✅سینمون رول با رویه چیز کریم😋 🌟این نون بینظیره هم بافتش وهم طعمش عطرشم که دیگه قابل وصف نیست. 🍜طرز تهیه اول یک لیوان شیرگرم رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید ویه قاشق غذاخوری سرپر مایه خمیر داخلش بریزید وبزارید حدود یک ربع بمونه تا عمل بیاد. داخل یه کاسه بزرگ سه پیمانه آرد یک قاشق چ نمک و1/4پیمانه شکر بریزید بعد 70گرم کره آب شده رو بهش اضافه کنید ومایه خمیر رو هم همینطور ومواد رو خوب باهم مخلوط کنید .من داخل داستگاه میکسر وبا سری خمیر زن خمیرم دو ورز دادم ولی اگر دستگاه ندارید 10 دقیقه خمیر رو ورز بدید یا اینکه صد بار ته ظرفتون بکوبید. وروشو بپوشونید وبزارید یک ساعت در جای گرم استراحت کنه . بعداز استراحت خمیر رو بصورت مستطیل با وردنه باز کنید وروی سطح کل خمیرو با کره نرم بپوشونید وروی کره مخلوط شکر قهوه ای دارچین وجوز هندی بپاشید اندازه ها بسته به سلیقه خودتون داره . بعد آروم نون رو رول کنید وبه کمک یه نخ دندون بدون طعم خمیر رو به قسمتهای مساوی برش بزنید وداخل سینی 30×40که کاغذ روغنی پهن کردید وکمی چرب کردید بصورت منظم بچینید ودوباره روشو بپوشونید وبزارید جای گرم دوباره 1ساعت دیگه استراحت کنه.بعد از استراحت دوم نونها رو بزارید داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه فقط 5دقیقه آخر از گریل استفاده کنید تا روی نونها طلایی بشه. 🍜برای روی نان نصف بسته پنیر ماسکار پونه رو با 100گرم خامه صبحانه ویک قاشق پودر قند بزنید تا یکدست بشه اگر دوس دارید شیرین تر بشه پودر قندش دو بیشتر کنید بعد با همزن بزنید تا یکدست بشه وبهد که نونها رو از فر در آوردید بلافاصله پنبر خامه ای رو روی رولها بدید .حالا رولهای خوشمزتون آماده سرو هستن بنظر من داغش بینظیره وواقعا توی دهن آب میشه حتما امتحان کنید. نکته: 👈من مقدار آرد رو کمتر ریختم یعنی دو نیم پیمانه واگه لازم شد وبعداز ورز دادن همچنان خیلی چسبنده بود کم کم آرد به خورد خمیر بدید در غیر این صورت نونتون بافتی سفت خواهد داشت . 👈مواد رویه کاملا دلبخواهه میتونید کمی فقط خامه شیرین روش بمالید . من کمی گردو پودر شده همراه با شکر قهوه ای ودارچین لابلای خمیر ریختم ورول کردم در صورت تمایل میتونید حذفش کنید. 🍞 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
ماه خون ماه اشك ماه ماتم شد ، بر دل فاطمه داغ عالم شد . فرا رسيدن ماه محرم را به عزادارن راستينش تسليت عرض ميكنم التماس دعا🙏 @khane_ashpazzi باما همراه شوید
هدایت شده از  آشپزی درخانه
💕💕 🌷در کلاس درس خـدا اونای کہ نالہ میکنند رد میشن اونایی کہ صبر می کنند قبول میشن اونایی کہ شکر میکنند شاگرد ممتازمیشن #خدایا_بہ_داده_و_ندادت_شکر🙏 @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
موادلازم : سینه مرغ یک عدد قارچ حدود ده تا دونه نمک وزردچوبه وپودرآویش مقداری فلفل دلمه ای نصف یک عدد کنسرو ذرت یک مشت سس کچاب مقداری پنیر پیتزا به مقدار لازم یک چونه خمیر نون بربری طرزتهیه: عزیزان برای تهیه پیتزا به روش من که خیلی خوشمزه میشه اول مرغ رو بزارید آبپز بشه بعد ریش ریش کنید کمی روغن داخل تابه بریزید قارچ ها رو ورقه کنید داخل روغن تفت بدید بعد مرغهای ریش ریش شده رو به قارچ اضافه کنید وخوب تفت بدید کمی نمک وزردچوبه وپودر آویش داخلش بریزید بعد بزارید کنار تا خنک بشه حالا یه چونه خمیر نون سنگک یا نون بربری از نانوایی بگیرید یا خودتون خمیر جادویی درست کنید داخل قالب رو کمی چرب کنید خمیر رو خیلی نازک پهن کنید روی خمیر با فرچه سس گچاب بکشید بعد کمی پنیر پیتزا روی خمیر بپاشید بعد یه لایه از مرغ وقارچی که تفت داده بودین رو بریزید بعد کمی فلفل دلمه ای نگینی خورد شده واگه داشتین کمی کنسرو ذرت ؛ قشنگ روی خمیر رو با مواد پر کنید بعد پنیر پیتزا رو خوب روی مواد بریزید وپخش کنید هر چه زیاد تر بهتر کمی اب روی پنیر اسپری کنید با کف دست مواد رو فشرده کنید و داخل فربا درجه 180به مدت سی دقیقه بزارید بپزه پنج دقیقه هم شعله بالای فر رو روشن کنید تا روی پیتزا هم برشته بشه پیتزای خوشمزه ما آماده هست میتونید به جای مرغ از کالباس استفاده کنید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️
هدایت شده از  آشپزی درخانه
🌶️آشپزی درخانہ🌶️
موادلازم: انجیر یک کیلو شکر هفتصد گرم آب یک کاسه پر یا چهار لیوان دونه های هل چند عدد جوهر لیمو یک هشتم قاشق چایخوری یا آب لیمو یک قاشق غذاخوری طرزتهیه: شکر وآب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد لازم نیست قوام بیاد جوش که اومد دونه های هل بریزید انجیر رو هم اضافه کنید تا قوام اومدن شهد انجیر ها هم میپزن حدود یکساعت شاید بیشتر انجیر ها میپزن و شهد قوام میاد قوام که اومد جوهر لیمو یا اب لیمو اضافه کنید عزیزان توجه کنید شهد به خوبی قوام بیاد وگرنه مربا کپک میزنه عزیزان از هر انجیری میتونید استفاده کنید زرد ،سیاه،جنگلی من از انجیر جنگلی استفاده کردم دونه های هل اختیاریه دوست ندارید نریزید مارمالاد انجیر شکر وانجیر به همین اندازه باشه اما انجیر هارو خورد کنید مثلا هر انجیر رو چند تکه کنید ویک لیوان آب جوش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت بعدا بزارید رو گاز با شعله متوسط هروقت یکبار با گوشت کوب به سروکله اش بزنید دوست دارید تو مخلوط کن بریزید ولی من خواستم تکه های توش باشه بزارید تا قوام بیاد وقتی قوام اومد یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین رو رو نصف استکان آب بپاشید تا به حالت اسفنجی دربیاد وسپس رو بخار کتری روان کنید وبه مارمالاد اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ژلاتین اختیاریه دوست ندارید نریزید @khane_ashpazzi ☕️ باما همراه شوید ☕️