🧚♀🧚♀
#ترفند
ابتدا زعفران را در هاون کوچک یا آسیاب یا بوسیله ی زعفران ساب پودر کنید
👈بهترین روش آب کردن این است که پودر زعفران را در یک فنجان ریخته ویک قالب یخ روی آن قرار دهید وصبر کنید تا یخ کاملا آب شود ،زعفران حل شده دراین روش غلیظ تر وپررنگ تر خواهد بود .
👈روش دیگر اینکه آب داغ وجوشیده را به پودر زعفران اضافه کنید.وروی آن را در بگذارید تا دم بکشد .
👈روش دیگر استفاده از کمی گلاب است که روی زعفران پودرشده میریزید بدون اضافه کردن آب جوش یا یخ ،در این مورد به عطر گلاب در غذای مورد نظر دقت کنید .
👈زعفران سابیده ونگهداری آن به صورت آب شده در یخچال یا فریزر خاصیت وعطر ورنگ واقعی خود را از دست میدهد ،پس به اندازه ی مصرف روزانه بسابید واستفاده کنید.
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
@khanedari1
#پاستیل_خونگی 👈ژله: 1 بسته پودر ژلاتین: 2 ق غ، گلوکز: 2 ق غ شکر: 2 ق غ،آب سرد: نصف لیوان
ژله و ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم و روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله شفاف بشه کف سفید رنگ روی ژله رو برمیداریم تا پاستیلمون کدر نشه قالب سیلیکونی رو با روغن مایع چرب کرده و ژله ها رو داخل قالب ریخته و مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم 🍬🍬
🎀 🌸 🎀
✨ @khanedari1