#پاستیل_هندوانه_ای_شب_یلدا🍉🍉
پودر ژله رنگای مورد نظر : هر کدام نصف بسته
پودر ژلاتین : 1 قاشق غذا خوری
آب : نصف لیوان
گلوکز : 1 قاشق چایخوری
👇🏽👇🏽👇🏽
ژله رو با آب بن ماری می کنید بعد از اینکه کامل حل شد کف روشو میگیرید و گلوکز مایع میریزید و تو قالب سیلیکونی مدت 30 دقیقه داخل فریزر یا دو ساعت تو یخچال.
من از ژله زغال اخته ، سیب سبز ، آلوؤرا همراه با بستنی استفاده کردم ، دانه های هندوانه هم سیاه دانه زدم .
🍃🌹 @khanedari1
ژله یلدا : ژله انار رو بعد از درست شدن از قالب خارج کرده و در بشقابی بزرگتر از قالب قرار میدهیم یک انار درشت قرمز رو بصورت نواری پوست میگیریم به تکه های پنج سانتی قسمت کرده ذو طرفش رو صاف کرده و بصورت نیم دایره دور ژله چیده و داخل آنرا با انار دان شده پر میکنیم 😋👏
به همین سادگی و خوشمزگی 😉
🎀 🌸 🎀
✨ @khanedari1
🧚♀🧚♀
#ترفند
.دوستان من همیشه #ماهی چه تازه چه یخ زده و حتی اگه ماهی بدون بو باشه
خلاصه ماهی رو به این روش #مزه_دار یا #مرینت میکنم
چون به بوی ماهی حساسیم
.
.
این روش یکبار امتحان کنید ماهی فوق العاده خوشمزه میشه
#مزه_دارکردن_ماهی_فاطمه
یه پیازدرشت+ نصف فلفل دلمه درشت +یه تیکه زنجبیل تازه+ چند حبه سیر
باهم خوب میکس میکنم که حالت پوره باشه بعدبه موادمون
سه چهار قاشق پر ابلیمو طبیعی میریزم و ماهی به مواد اغشته میکنم
. ومیذارم ظرف دربسته چند ساعتی توی یخچال بمونه
بعدچند ساعت ابکش کردهکک اب اضافی خارج بشه وهمه ی مواد از روی ماهی خوب پاک میکنم
وبا دستمال،، ماهی کامل خشک کرده
و با آرد که مزه دار کردم توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ میکنم
.
.
.
#مزه_دار_کردن_آرد_ماهی👇👇
آرد+نمک+زردچوبه+پودرسیر+پودرفلفل+ادویه ماهی ( از ابادان گرفتم)
خوب مخلوط کرده وماهی اغشته به ارد و سرخ میکنیم
ارد سوخاری یا معمولی باشه بستگی به خودتون داره .
.
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
@khanedari1