🧚♀🧚♀
#ترفند
.دوستان من همیشه #ماهی چه تازه چه یخ زده و حتی اگه ماهی بدون بو باشه
خلاصه ماهی رو به این روش #مزه_دار یا #مرینت میکنم
چون به بوی ماهی حساسیم
.
.
این روش یکبار امتحان کنید ماهی فوق العاده خوشمزه میشه
#مزه_دارکردن_ماهی_فاطمه
یه پیازدرشت+ نصف فلفل دلمه درشت +یه تیکه زنجبیل تازه+ چند حبه سیر
باهم خوب میکس میکنم که حالت پوره باشه بعدبه موادمون
سه چهار قاشق پر ابلیمو طبیعی میریزم و ماهی به مواد اغشته میکنم
. ومیذارم ظرف دربسته چند ساعتی توی یخچال بمونه
بعدچند ساعت ابکش کردهکک اب اضافی خارج بشه وهمه ی مواد از روی ماهی خوب پاک میکنم
وبا دستمال،، ماهی کامل خشک کرده
و با آرد که مزه دار کردم توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ میکنم
.
.
.
#مزه_دار_کردن_آرد_ماهی👇👇
آرد+نمک+زردچوبه+پودرسیر+پودرفلفل+ادویه ماهی ( از ابادان گرفتم)
خوب مخلوط کرده وماهی اغشته به ارد و سرخ میکنیم
ارد سوخاری یا معمولی باشه بستگی به خودتون داره .
.
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
@khanedari1
🧚♀🧚♀
#ترفند
#خانه_داری 🍃
💢درست کردن صابون مایع خانگی✅
🔹ته صابونهای کوچک و غیر قابل استفاده را رنده کرده و توی بطری خالی بریزین .
🔹چند قطره آبلیمو و چند قطره گلیسیرین اضافه کنید
🔹به اندازه 2 تا 3 برابر حجم صابون ، آب داغ بریزین و خوب هم بزنین تا به غلظت دلخواه برسد.
صابون مایع خونگی شما آماده است😊
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
@khanedari1
🧚♀🧚♀
#ترفند
اجزاي هرسبزي غذا براتون تايپ كردم 👇👇👇👇👇
.
☘️سبزي قورمه سبزي:تره -جعفري -گشنيز- اسفناج -وشنبليله
.-.
🌿سبزي اش:جعفري -تره -گشنيز-اسفناج (اگر فصل اسفناج نبودكمي برگ چغندر)
.
🌱سبزي دلمه :شويد -نعنعا -جعفري-ترخون -گشنيز-
.
🍃سبزي كوكو؛جعفري- تره -شويد -گشنيز
.
🍀سبزي پلو؛ تره- جعفری- گشنیز- شوید- شنبلیله و کمی .سیر
🥦سبزي كوفته:جعفري_تره-ترخون-مرزه-گشنيز-پيازچه
.
🎋سبزي خورشت كرفس :نعنعا-جعفري .
🌱سبزي ماهي:گشنيز وكمي شنبليله,......
.
.
من سبزي قورمه سبزي يك سرتفت كوچلو دادم دوكيلو سبزي قورمه سبزي تا سه هفته كافي چون من ابگوشت قورمه سبزي خيلي دوست دارم حداقل در ماه يكبار درست ميكنماگر سبزي قورمه سبزي تون حجم زيادي ومدت زمان طولاني ميخواين فريز كنيد سرخ نكنيد ❤️ وقتي قورمه سبزي درست ميكنم در اخر پخت كمي شنبيله .خشك بهش اضافه ميكنم عطر بينظيره به خورشت ميده
.
─═इई 🍃🌸🍃ईइ═─
@khanedari1