#کیک_ماست_دورنگ 🥮 😋
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 لیوان
شکردانه ریز 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
گلاب 2 ق غ
ماست سون یا یونانی یک لیوان
پودركاكائو 1ق غ
زعفران دم کرده 1ق غ
بکینگ پودر 1ق غ
وانیل نصف ق غ
🔸کشمش یک مشت(خیس بدین و بشورین و تو دستمال بذارید تاآبش بره بعد بمواد ساده در آخر اضافه کنید)میتونید جای کشمش مثل من از شکلات چیپسی استفاده کنید.
قالب چرب و آردپاشی میکنیم.آرد و بکینگ پودر با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم.
تخم مرغ و وانیل وشکر را انقدر با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود و حجمش چند برابر شود بعد ماست و گلاب اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم و درآخر روغن میریزیم فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعدآرد کم کم اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مواد رو دو قسمت میکنیم به یکی از مواد پودرکاکائو الک میکنیم میریزیم و به یکی زعفران و به مواد زعفرانی هم کشمشی که داشتیم اضافه میکنیم(من زعفران نزدم و بجای کشمش شکلات چیپسی ریختم)
بعد اول مواد کاکائویی رو میریزیم و روی آن مواد زعفرانی رو میریزیم بعد قالب داخل فر 180 درجه که ده دقیقه قبل گرم شده بمدت 40تا60دقيقه میپزیم
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
☘🌹☘ @Khalagh_bash_bano
┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅
#ایدههای_باسلیقگی
🌸🍃🌸🍃
برای اینکه #سبزیجات هنگام پخت رنگ طبیعیشون رو حفظ کنن🍃👇
کافیه موقع پختن چند قطره آبلیمو بهشون اضافه کنین...
#ترفند_آشپزی🥦
اتوهای بخار را اگر از آب معمولی و حتی آب جوشیده پر کنید موجب می شود منافذ آن گرفته شود و باز کردن آنها مشکل است پس باید در آنها آب مقطر بریزید واگر آب مقطر ندارید از آب باران استفاده کنید و نیز می توانید از برفک های یخچال و فریزر استفاده کنید و آنها را آب کنید و در بطری هایی جمع آوری کنید و در اتو بریزید.
☕️خلاقیت
#ایده_خانه_داری
🏡باکانال خانه داری آسان کدبانوتر
#زیتون_پرورده
پای ثابت سفره های گیلانی
که به روش های خیلی مختلف درست میشه،شاید جای جای گیلان خوشمزه ترشو درست کنن و یا موادی ازش کم یا زیاد بشه.(مث رب انار ملس)
ولی از اونجایی که درخواست برای این خوشمزه ی دوستداشتنی خیلی زیاد بود،من روش خودمو براتون گذاشتم که مادرمم از بچگی اینطور درست میکرد،مادرشوهر عزیزمم دقیقا همینطور درست کرده بود😍👇🏻 زیتون بدون هسته یک کیلو
سبزی معطر چوچاق یا نعناع یک ق غ
گردو خورد شده ۲۰۰ گرم
آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم
نمک ، فلفل ، گلپر به مقدار لازم
سیر سابیده شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
کافیه تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین و یک الی دو روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره.
❌رنگ صورتی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هست.
#حلوا_مجلسی
طرز تهیه :
دو لیوان شکر را با دو لیوان گلاب همزده تا خوب مخلوط شود و کنار بذارید.
دو لیوان آرد الک شده را ابتدا با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آن گرفته شود( ۲۰ الی ۳۰ دقیقه) مرتب هم بزنید. سپس ۱/۵لیوان روغن مایع اضافه کنید و مرتبأ هم بزنید تا رنگ آن طلائی شود. اکنون شهد ( مخلوط گلاب و شکر) را به آرد و روغن به آرامی اضافه و مرتب هم بزنید تا یکدست شود و جمع شود و در آخر یک ق م پودر هل و دو ق غ زعفران دم کشیده اضافه و هم بزنید و بظرف سرو منتقل کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
برای تهیه این شربت دلبر نیاز داریم به: گل پنیرک عسل آبلیمو گلاب زعفران یخ
برای هر لیوان ۱ق غ 🍯 عسل و نصف ق غ گل پنیرک و چند قطره گلاب وچند تکه یخ نیاز داریم اول گل پنیرک رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید وبذارین کنار تا رنگ بده بعد عسل رو داخل لیوان بریزین روی عسل چند تکه یخ بندازین و آب گل پنیرک رو روی یخ بریزین
اگه میخوایین شربتتون صورتی طور بشه در حد چند قطره خیلی خیلی کم آب لیمو ترجیحا تازه به شربتتون اضافه کنید اگه میخوایین رنگ شربتتون سبز بشه چند قطره زعفرون به شربتتون اضافه کنید 🍹
#عصاره_مای_مرغ
! عصاره پاي مرغ براي سوپ وخوراك مرغ بعضي ها كلا پاي مرغ دوست ندارن ولي نميدونن چه چيز باارزشي واسه سلامتيشون از دست ميدن مخصوصا دردون كهولت سن من توقابلمه ميريزم با اب حدود هشت ساعت رو گاز وقتي سرد شد استخوانهاشو در ميارم بند بند استخوانها سپس ميكس ميكنم ودر اخر توظرف مناسب داخل يخچال ميذارم وقتي خودشو گرفت تقسيمشون ميكنم وداخل فريز ميذارم هميشه سالم باشيد...
#خانه_داری
#ترفند
❤️🍃
سلام با سلیقه های خوشگل من امروز اومدم با یه شربت گوارا
#شربت_ریواس🍷🍷
یکی از دلبرانه های ترش
همه را شسته و پوست کنده بعد به تکه های کوچک خرد میکنیم .مال من شدن دوتا کاسه به اندازه همون دوتا کاسه هم شکر کنار گذاشتم بعد توی یه قابلمه لایه به لایه شکر و ریواسها را اضافه کردم و گذاشتم تو محیط خنک به اندازه یک روز کنار گذاشتمش خود شکر آب میکنه بعد قابلمه را گذاشتم رو حرارت یه جوش که زد از صافی ردش کردم اصلا ریواسها را فشار ندید چون رنگ شربت را کدر میکنه بعد از اون شربت صاف شده را میذاری رو حرارت و اجازه میدید قوام بیاد بعد از خنک شدن هم تو شیشه تمیز میریزید و نوش جان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روش _فریز_کردن_ذرت
_برای تهیه ی ذرت شیرین حتما باید از ذرت مکزیکی استفاده بشه که دونه هاش درشت و شیرین هستش
این نوع ذرت مخصوص پخت پز هستش در میوه فروشی ها به فروش میرسه
_ومیتونید به روشی که در فیلم میبینید فریزش کنید و برای انواع سالاد ،سوپ، انواع پلوها، ذرت مکزیمی و ..... ازش استفاده کنید
_ البته برای استفاده در سالادها و ذرت مکزیکی باید قبل از مصرف بخار پز بشه
_ذرت های ایرانی تو غذا سفت میشن و دونه هاشون ریزه و برای بلال کبابی مناسبن
نعنا_خشک#نعنا_خشک_خانگی
ابتدا نعنا بومی ساقه کوتاه را پاک کرده میشوریم میریزیم تو آبکش که خوب آبش بره بعد روی پارچه یا حوله پهن درسایه پهن میکنیم ومرتب زیرورو میکنیم تا هوابه همه نعناها برسد وخشک شود بعداز خشک شدن پودر میکنیم🍃🍃🍃🍃